merhaba benimde septum deviasyon ve konka bellüzo sorunum var benimde estetiğe girecek sanırım devlet hastanesinde ben muayene oldum ameliyat olmamı söyledi bende plastik cerraha yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde plastik cerrahlarımızda var diğer özel hastaneler gibi yüksek fiyat istemiyorlar sağlık güvencemde var.sen kbb ye mi yoksa plastik cerrahamı yaptırmayı düşünüyorsun
ççok doğal oldU ben öyle istiyodum zaten törpüleme çok basit bi operasyo merak etme :)
gecmis olsun canim, canim acik mi oldun ameliyyat? dikis izleri felan var mi? nasil hissediyorsun kendini? kac gun sonra normal hayata dondun :) soru biaz salakca oldu kusura bakma
Kendimi gayet iyi hissediyorum ameliyat açık mı oldu kapalı mı oldu bilmiyorum doğrusu,ben herşeyi tamamen doktoruma bıraktım. burnumun iç tarafında dikiş olduğunu söyledi doktor,zamanla ipler kendiliğinden düşer dedi.. şu an hafif kilo almış gibi bir halim var ödemlerden dolayı o da çok belli olmuyor..
Eğer kendinize dert ettiyseniz burnunuzun şeklini bence mutlaka olmalısınız.. tabi iyi bir doktor çok önemli.. sizin de herşey gönlünüzce olsun :içelim:
mrb ranıp, ameliyatın ne kadar sürdü? ayrıca kendini iyi hissetmen ne kadar güzel!! sevgiler...
ranıp sağol ya bunları okudukça daha çok cesaretleniyorum tırsak bi yapım olduğu için böyle olumlu tecrübeler okumak bana çok iyi geliyor...Önümüzdeki ayın sonuna doğru oolmayı düşünüyorum ben de hadi bakalım hayırlısı...Çok sevindim burnundan memnun olmana darısı başımıza inşallah...güle güle kullan yeni burnunu cnma.s.
Merhaba kesinlikle haklısın..Bence estetiğin en zor kısmı burun ucunun şekillendirilmesi..
Bende düşünüyorum da olmayı.en korktuğum kısım bu..çünkü sonuç facia olabiliyo..
İzmirde ameliyat olan arkdşlardanda bekliyorum bu konudaki fikirlerini...
Arkadaşlar bir sorum olacak size.Ben burun estetigi ameliyatımı Barış Çakır ' olmak istiyorum.Mayıs ayındada görüsmeye gidecegim.Sorum şu:Ben İstanbul' da çok uzun süre kalamıyacagım.(kalma sorununum olacak cünkü)Ameliyat sonrası tamponlar cıktıktan sonra buda sanırım 3-5 gün sonra olacak, otobüsle evime geri dönmek durumunda olacagım.Doktorlarınız yolculuk konusunda size uyarı yaptımı?Ben 3,5 saat kadar yolda olacagım cünkü.Tesekkür ederim
benim alçım çıksın fotomu da eklerim.bu arada korkmayın.bende çok korktum ama baktım öyle olmayacak kendimi motive ettim:) sonuçta eski halinden iyi oluyor.birde doktorunuzun kbb yada plastiçi olması bakmayın.beni kbb ci ameliyat etti.önemli olan gerçekten güven.içinize sinmiyorsa sakın olmayın.amleyat sonrasında zaten psikolojiniz iyi olmuyor.daha fazla kafaya takarsınız.en ince detayları kimsenin farketmediği detayları görür hale gelirsiniz.buda sizi mutsuz eder.varsa bi dr tanıdığınız onun tavsiyesinide dinleyebilirsiniz.danışabilirsiniz.
mrb canım, ameliyatını yeni olduğun için düşüncelerini ve yaşadıklarını çok merak ediyorum.ameliyat sonrası çok zor geçti mi, ben de nisanda olucam ama acayip korkuyorum
Gmz :];2326485 .!.:slmma.s.ameliyatı olan arkadaşlara bi sorum olcak ameliyat bittikten doktorunuz sizi ayılttıktan sonra ilk ne hissettiniz hiç geçmeyecek bi acı gibi bişi mi yoksa hafif bir baş ağrısı şeklinde mi yoksa sızlama mı yada keşke olmasaydım böle olucanı bilsem olmazdım gibi bişi mi:uhm: ameliyat olmayı düşünüyorum öle tatlı canlı biri diilim ama kemik kırılıyo neticede:sm_confused:
blackrose82 bu arada sen kime ameliyat olacaksın?
canım ben izmirde ufuk bilkaya olucam.benim korkum, 8 nisanöğretmenim ve 2 hafta izin alabilirim.yani da olucam, 20 nisan da dönücem orduya.bu süre bittikten sonra rahat olacak mıyım, tek endişem bu.ilk günler mutlaka sıkıntı yaşıycam ama ailem yanımda olacağı için bir şekilde atlatıcam.ama orduya dönünce yalnızım, her ne kadar arkadaşlarım ilgilense de çok zorlluk çekermiyim okulda diye korkuyorum.tatlım bu arada tanınmaz haldeydim derken ameliyattan çıkınca mı öyleydin?tekrar çook geçmiş olsun.ne kadar güzel zorlu süreci geride bıraktın.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?