Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

gamzecim çok güzelaydınlattınbizi.teşekkürler.sanırım açıkteknik dahagüvenilir ama..biz doktorun hangi tekniği kullandığınakarışamayız ki.netice de hangisinde başarılıysa o şekilde yapıcaktır.mesela cüneyt bey ben kesinlikle kapalı teknik uyguluyorum dedi.resimler gördüm gayettebaşarılıydı..laelaelaelaelae

sağlıık problemim olmasa düşünmezdim ameliyatı.doktorum ufak düzeltmeler yaparız dedi.ucu biraz düşüktü,onu düzeltmiş.ilk zamanlar çok kalkık gelmişti bana ama şimdi daha normal görünüyor.sağ ve sol profil gayet güzel ama önden bakınca burnum kocaman sanki.gözlerimin şekli bile değişti.karamel senin de dediğin gibi gözlerim çok ayrık sanki.ama suratımda fazla şişlik yok gibi.burnumda dokunduğumda acı hissediyorum ama genel anlamda alnımda göz çevremde fazla şişlik yok sanki.anlamadım neden böyle görünüyor.bu şişliklerin giderilmesi için herhangi bir ürün kulandınız mı arkadaşlar?

sibelcim bn de selahattin beye oldum ameliyatı yrn alıncak alıçlar fln bakalım ne olcak

kucukask,aynaya bile bakmak istemiyorum, o yüzden fotoğrafım yok şimdilik.inşallah en kısa zamanda düzelir biraz...
semocan morlukların var mı hala?benim alçım alınırken morluklar nerdeyse tamamen geçmişti.alçın alındıktan sonra düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.bu arada ne zamandı ameliyatın.ben 15 temmuzda oldum

morluklarım geçti bnm işte yrn alıncak alçı bn 17 temmuzda oldum..alçı alınsın yazarım buraya düşüncelerimi cnm..bi de sana ne zmn dişini fırçalyabilrisin,yıkanbilrsin dedi selahattin bey merak ediyorum da

selahattin bey bu konuda fazla bişey söylemedi aslında canım.alçın çıkana kadar saçlarını kuafördeki gibi yıkayabilrisn dedi nöbetçi doktor.bende 2 kez o şekilde yıkadım ama epey zor oldu.dişlerimi de her gün fırçaladım ama o da kolay olmadı.ağzımı açarken bile canım acıyodu.inşallah alçın açılınca benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsın sen...

kızlar bende 7 temmuzda oldum ameliyatımı ve gerçekten alçı çıktığındaki o görüntü kimseyi memnun etmiyor bu çok normal bir durum bende çok üzülmüştüm doktor aynayı verdi dediğim ilk şey -tipe bak oldu çok şaşırmıştım ve 20. günüm olmasına rağmen hala beğenmiyorum ama şiş olduğundan heralde şişlikler inerse bişeye benzerim heralde
bu arada albümümde fotolarım var bakarmısınız
yorum yapmayanıklava:

yani benim burnumun kemik yapısı bile belli değil şu an tombul bi burcum var özellikle uç kısmı çok şiş.zaten suratım küçük köü görünüyor.eski burnum inceydi.o burundan böyle bi burun nasıl oldu anlyamadım.bu arada ben profiline baktım ama albüm göremedm...

sibel kendi agzınla söylüyorsun burnum inceydi diye, ince burnu kalınlastıracak hali yokya, daha cok erken bir sey demek icin cok normal sis olması burnunu kırdılar yaa kolay mı, ne kadar aceleci davranıyorsunuz öyle, 1 yıl nasıl sabredeceksiniz, 2.5 ay oldu benm hala sis yani, biraz sabır lütfen herseyi kafanıza takmayın söyle bir iki ayı devirin hele bi

canım haklısın ama ben burnumla ilgili görüntü açısından nerdeyse hiçbir problemim yokken şimdi aynaya bakmak istemiyorum.uç kısmı şiş olduğundan mı bilmiyorum çok büyük.kavis vermiş burnuma biraz o da ucunu iyice belirgin hale getirmiş.sen herjngi bi ilaç,bitki vs. kullandınmı şişlikler için?

bir sey kullanmadım kendisi gecer merak etme, ayrıca burun ucunun sisligi de normal o inince normal gözükür gözüne daha, biraz sabret bak sonra nasıl güzel gözükecek

bn de aldırdım bgn alçılarımı aynaya bakmadan önce doktor bu senin burnun değil değişecek onu söyliyim falan dedi gerçekten bakınca insan bi şaşırıyo burun ne kadar da belirleyiciymiş yüzde ya:) neyse şimdilik ucu şiş dokunurken biraz çekiniyorum burnuma. bakalım sabretçez işte zamanla alışmayı umuyorum
bi de bnm burnumun içi de şiş bööle gözüküyo ve de burun deliğimi iice inceliyince içinde tümsek var gibi doktor şişlik geçer dedi ama insan korkuyo sizde de olmuş muydu kızlar?

semocan daha öncede yazdığım gibi benim burnumun kemik yapısı hatları belli bile değil nerdeyse.tombul bişey( sende de öylemi?doktor bana da şu an şiş demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…