semocan daha öncede yazdığım gibi benim burnumun kemik yapısı hatları belli bile değil nerdeyse.tombul bişey( sende de öylemi?doktor bana da şu an şiş demişti.
selam kızlar
yarın ameliyat oluyorum
dua edin benim için olmaz mı
sabah 8de gideceğim hastaneye :sinifsinif:
inşallah güzel bir sonuç elde edersin cnmopuyorumnanaktan
semocan sen selahatin baye tavsiye üzerine mi gittin?neden onu tercih ettin?
benim nefes problemim var hemde küçük bi kemer var onuda aldırmak istiyorumm ama ameliyat çok korkutucu geliyoo ya daha kötü olursa diyee işte... kızlar burada geçmiş olsun(sibel- semocan) umarımm istedğiniz gibi bi burun olurrr..
bizimde gazi hastanesinde bi prof tanıdığımız var.ona gittik ilk,kimi tavsiye edersiniz diye.o da selahattin beye yönlendirdi burun ameliyatlarında çok başarılı diye...umarım bizim ameliyatlarda başarılı olmuştur.
sumrusimay çok teşekkür ederim:))
selahattin hocanın fiyatları nasıl peki? kızlar bide sonra resimlerini görmek çok isterimm. selahattin özmennin methini çok duydumm. özellikle yaptığı estetikler çok doğal duruyomuşş
herkese merhaba...ben de 10 gün önce ankarada gazi hast de burun ameliyatı oldum.doktorum selahattin özmen.ben sağlık problemlerim dolayısıyla ameliyat oldum fakat bazı düzeltmeler de yapıldı.ilk 2 gün yüzüm çok şişti ve morardı ama bir haftanın sonunda nerdeyse tamamı geçti.bugün alçım alındı.herkes burnumun gayt güzel olduğunuz söylüyor ama bana hala çok tuhaf geliyor.şişliklerden dolayı mı bilmiyorum.ameliyat olan arkadaşlar siz de alçınız ilk açıldığında benzer duyguları yaşadınız mı
ecemaslı ne kadar süre sonra şişlikler tamamen inmese de normal görünmeye başladı senin?
bir de arkadaşlar ameliyat sonraında tatile gideniniz oldumu?ben perşembe günü tatile gitcem.doktorumla ameliyat öncesi konuşmuştuk,güneşte çok kalmazsan problem olmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?