Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

semocan daha öncede yazdığım gibi benim burnumun kemik yapısı hatları belli bile değil nerdeyse.tombul bişey( sende de öylemi?doktor bana da şu an şiş demişti.

cnm ztn burnuna dokunamıyo insan bnm de ucu şiş brunumun bööle tam oturmamış gibi zaten de oturmamış 2-3 ay sonra yavaş yavaş oturcak tam oturması bir yılı buluyo sıkma canını bnce yalnız olmadığını bil

sumrusimay ben gazi hastanesinde dr.selahattin özmene oldum ameliyatımı.

semocan ben eve gelir gelmez yıkandım hemen bi problem olmadı,hatta banyodan sonra en azından biraz daha normal göründü gözüme:)

benim nefes problemim var hemde küçük bi kemer var onuda aldırmak istiyorumm ama ameliyat çok korkutucu geliyoo ya daha kötü olursa diyee işte... kızlar burada geçmiş olsun(sibel- semocan) umarımm istedğiniz gibi bi burun olurrr..

semocan sen selahatin baye tavsiye üzerine mi gittin?neden onu tercih ettin?

cnm bzm bi doktor tanıdığımız var o da estetik yaptırmış selahattin beye tabi biz farketmemiştik estetik olduğunu doktor diye sorduk işte kimi tavsiye edersiniz diye o da selahattin bey i sööledi beraber çalışmşlar aynı zamanda selahattin beyle görüşmeye gidince o doktorun da estetik olduğunu sööledi acaip şaşırdım çnkü çok doğaldı bn de ööle olunca selhattin bey'de karar kıldı...hikayem buduryerimseniben

teşşkrler tatlım..ameliyattan korkma bnce rahatsız ediyosa seni çok zaten sen ameliyatı hissetmiyosun bileyerimseniben

bizimde gazi hastanesinde bi prof tanıdığımız var.ona gittik ilk,kimi tavsiye edersiniz diye.o da selahattin beye yönlendirdi burun ameliyatlarında çok başarılı diye...umarım bizim ameliyatlarda başarılı olmuştur.

sumrusimay çok teşekkür ederim:))

selahattin hocanın fiyatları nasıl peki? kızlar bide sonra resimlerini görmek çok isterimm. selahattin özmennin methini çok duydumm. özellikle yaptığı estetikler çok doğal duruyomuşş

inşallah güzel sorunsuz bi sonuç olur ikimize de cnm

selahattin hocanın fiyatları nasıl peki? kızlar bide sonra resimlerini görmek çok isterimm. selahattin özmennin methini çok duydumm. özellikle yaptığı estetikler çok doğal duruyomuşş

1900 falanı buluyo cnm işte ilk başta muayene parası verirsen 140 falan ameliyat da 1700 falan yatak,ilaç,atel parası falan derken işte

fiyatıda gayet uygunmuşş açıkçasıı çok daha fazla bekliyodumm bende para biriktirmekle uğraşıyorumm şuann. kredi parasıyla işte.. kızlar nasıl oldunuz peki ağrınız falan varmıı bide ilk günlerde ağrı olunca ağrı kesici ilaç mı veriyolar yoksa iğne yada serummu? ben normaldede ilaç içememde bide ozaman nasıl olacağını düşünüyorumm

ameliyattan sonra 6 saat hastanede kaldım o zaman ağrı kesici iğne yaptılar.doktor evdede ağrıyı beklemeden günde 3-4 tane ağrı kesici al dedi ama bende pek sevmiyorum ilaç içmeyi.öyle dayanılmayacak ağrıda olmuyor zaten.buz koydukça hissetmiyosun

meraba bende 1 yıl önce istanbul onep de ameliyat oldum.tabiki ilk açıldığında burun şiş olduğundan dolayı hoş görünmüyo.çok korkmuştum ozaman öyle kalıcak diye.ama hiç alakası yok sonradan çok düzeliyo.o yüzden bu tarz duygular yaşaman çok normal

ecemaslı ne kadar süre sonra şişlikler tamamen inmese de normal görünmeye başladı senin?
bir de arkadaşlar ameliyat sonraında tatile gideniniz oldumu?ben perşembe günü tatile gitcem.doktorumla ameliyat öncesi konuşmuştuk,güneşte çok kalmazsan problem olmaz demişti

herşey çıktantan 1 hafta 10 gün kadar sonra normal görünmeye başladı.ameliyattan 1 ay sonrada tatile gittim.tabi güneşte çok kalmamak gerekiyo,geniş bi şapkayla dolaştım bide koruyu sürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…