geçen yıl eylülde ameliyat oldum ama estetik değildi benimde burnumda şekil bozukluğu var.Ben sadece iç ameliyata girdim kemik ve et alındı burnumdan ama bence doktor ameliyatımı iyi yapamadı yada şekil bozukluğu olduğu için ben hala nefes almakta zorluk çekiyorum ama kısmetse bu kış estetik olcam ve bana lütfen bi doktor önerin yine aynı hata olsun istemiyorum...
merak etme cnm artık doktorlar okadar doğal yapıyolarki..bu sefer de cok mu doğal oldu diyosun :1closedeyes::1closedeyes:
geçen yıl eylülde ameliyat oldum ama estetik değildi benimde burnumda şekil bozukluğu var.Ben sadece iç ameliyata girdim kemik ve et alındı burnumdan ama bence doktor ameliyatımı iyi yapamadı yada şekil bozukluğu olduğu için ben hala nefes almakta zorluk çekiyorum ama kısmetse bu kış estetik olcam ve bana lütfen bi doktor önerin yine aynı hata olsun istemiyorum...
cnm biliyosun ben açıkla oldum.
bana dr,açık ameliyat sonucunda revizyon(yani tekrar ameliyat olma) durumu kapalıya göre cok cok azalıyomuş,herşey açık ve net göründüğü için..kapalı teknik eskiden beri uygulanan bi teknikmiş,açık daha yeni bi teknik.cok cok hafif bi iz kalıyo ki bu beni hiç rahatsız etmedi.bana göre tek dezavantajı iyileşme sürecinin daha uzun olması kapalıya göre.
kapalıda sanki sınırlı bir düzeltme oluyor diye biliyorum?yani burun delikleri küçültülmüyor kanatlar daraltılmıyor dimi?bilen biri var mı acaba:kedi:
evet benimde öyle oldu sağ gözümün yarısı kırmızı artık
hacercım burnumun goruntudunu resmını ekledım ben bı bakarmısın nasıl goruntusu yanı sole burunumda< kemık kırık bı tarafı bı tarafıda et sıkısmıs bakarmısın burnumdan saglık ıcın gorunecem amelıyat olucam duzeltıyolarmı yoksa ekstra bıseymı olacak benım amelıyat ıcı saglık ıcın goruntu ıcınmı gorunecem naspım bu arada cok gecmıs olsun cnm benım yenı burnun hyrlı olur ıns
bebişim sağol bitanem
eğer sağlık sorunun varsa bence doktora görün
ama sağlık sorunu yoksa estetiğe pek sıcak bakmayanlardanım
işlemlere gelince, eğer sadece sağlıkla ilgili bir operasyon geçirirsen bunu ssk karşılıyor senden cüzi bir miktar alınabilir
ama estetik olacağım dersen skk çok az bir miktarını karşılıyor, senden büyük para çıkıyor
git birkaç doktor ile görüş bence, görüşmekten bir zarar çıkmazbuyrunnnnnnnnn[/B
valla canım benım burnuma doktor dedkı bı tarafından kırık kemık dedı kıralan taraf dıger tarafdakı etı sıkıstrmıs dedı nasıl nefes alıyosun sen dedı suan sana amelıyat gunu vermem laızm dedı o sekıl yanı hazr saglık acısından gırmısken amelıyata duzeltrım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?