Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar suankı burnumun goruntusunu eklesem yorum yparmısınız estetık olanlar ozellıle nasıldı burnlarınızın goruntusu nasıl oldu sımdı.benım burnum lıse donemınde top darbesınden zedelendı hatta gecenlerde doktora gıttıgımde burnumun sagtarafında burnun kırık sol tarafdanda et sıkıstrmıs nasılk nefes alıyosun doktr dedı bana sımdı ıste sana amelıyat gunu verımm dedı amaa maddı durumdan olamadım ama suan dusunuyorum burnumdakı kemık ve et ıcın tabı masaya yatmıskende operasyon kendılıgınde yapılırmı yoksa ekstramı yapılıyo ıstege goremı

ebişim, ne istiyorsan onu yaparlar, dış şeklinin düzelmesini istemezsen dışı aynı kalır içini düzeltirler sadece, o nedenle ne istiyorsan yapılmasını istediğin doktora söylemelisin, ayrıca buraya fotonu eklersen herkes seve seve yardımcı olmaya calısır merak etme

KIZLAR BURNUMUN GORUNTUSU BU ZATEN HASARLI TARAF BELLI EZIK YANI NASIL BI BAKIN BEN BI DUZELSIN ISTIYORUM YANI HANI KALKIK BI ESTETIKLI BURUNUM BEN DEMESIN DE HANI DUZGUN OLSUN ISTIYORUM YANI

ebişim eger ici kesin yapılacaksa yani bu ameliyatı olacaksan bence sekli de düzeltilsin, benim sahsi kanaatim bu, yapılınca burnun son derece güzel olacagına eminim, zaten doktoruna nasıl olmasını istedigini anlatırsın, o da ona göre dogal bir burun yapar fazla kalkık istemiyorsan fazla kalkık yapmaz, zaten artık dogal burun moda :)

önerilebilecek o kadar doktor var ki bence sen buradaki doktorlar öneriler sorular kısmına gir ve oradaki doktorlar hakkında hasta yorumlarıını oku, fotosunu koyan arkadasların fotosuna bak, sana fikir verir diye düsünüyorum

merak etme cnm artık doktorlar okadar doğal yapıyolarki..bu sefer de cok mu doğal oldu diyosun :1closedeyes::1closedeyes:

bence de önerilebilecek birden fazla doktor var ve burdan hepsi hakkındaki yorumları okuyarak,hastaların fotolarına bakarak bi fikir edinebilirsin.ama sana tavsiyem gidip doktorlarla görüşmen.en doğrukararı o şekilde verebilirsin.ben de uzun araştırmalarım sonucunda naci çelik i seçtim,kendisinden son derece memnunum.2 operasoyon birden oldum (burun+meme büyütme) ve okadar memnun kaldım,doktorumun bilgi ve tecrübesine oksadar güvendim ki daha önceden çok korktuğum bir operasyonda daha kendisine emanet olacağım ekim ayında.liposuction yaptırcam.profilimde burnumun fotoları var istersen.nefes problemim de vardı,onu da düzeltti ve çok memnunum.ama sen kendi kararını verebilmek için araştırmaların sonucunda içine sinen doktorlarla tek tek görüşmelisin...ben de düşündüğüm doktorların hepsiyle randevu alarak ya da maille görüşmüştüm.zor bir süreç..

Son düzenleme:

arkadaşlar öcelikle 4 aylık burnum ve ben sizi selamlıyoruz hihoyyyt
albümüme yeni resimler koydum, merak edenler bakabilir, burnum hala şiş ancak her gün değişip güzelleşiyor zemuszemus
sorunun cevabına gelince canım, ben kapalı olmuşum (açık biliyordum, Nebil hocama sordum, kapalı dedi) özellikle kanatlar için olduğum bir ameliyattı zaten ve tabii ki kanatlar küçültüldü ve daraltıldı.

Ya kızlar, ameliyat sonrası göz kanlanması normal mi ?
Sağ gözüm yarısına kadar kanlandı benim korku filmi gibi :1ninca:
Doktorum normal dedi ama içime kurt düştü

hacercım burnumun goruntudunu resmını ekledım ben bı bakarmısın nasıl goruntusu yanı sole burunumda< kemık kırık bı tarafı bı tarafıda et sıkısmıs bakarmısın burnumdan saglık ıcın gorunecem amelıyat olucam duzeltıyolarmı yoksa ekstra bıseymı olacak benım amelıyat ıcı saglık ıcın goruntu ıcınmı gorunecem naspım bu arada cok gecmıs olsun cnm benım yenı burnun hyrlı olur ıns

bebişim sağol bitanem
eğer sağlık sorunun varsa bence doktora görün
ama sağlık sorunu yoksa estetiğe pek sıcak bakmayanlardanım

işlemlere gelince, eğer sadece sağlıkla ilgili bir operasyon geçirirsen bunu ssk karşılıyor senden cüzi bir miktar alınabilir
ama estetik olacağım dersen skk çok az bir miktarını karşılıyor, senden büyük para çıkıyor
git birkaç doktor ile görüş bence, görüşmekten bir zarar çıkmazbuyrunnnnnnnnn

evet gözüne kan oturan cok gördüm..normal bişi..yavaş yavaş dağılır bi kaç güne.
geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…