Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım ben de öyle gittim
benim de kırık kemikler delikleri kapatmıştı
doktor dedi ki eğer sadece kemikleri düzeltip nefes yolunu açarsam 250 tl,
ama hazır açılmışken estetik de olayım, düzelsin şekli dersen 1500 tl
ben hazır eli değmişken düzelsin dedim, inşallah düzelmiştir :roflol:

resim istiyozzz resim resim sengözlerimebaksanab
merak ediyoz yafs bakalım yorumlayalım değimiiii

Ameliyat olan bütün bayanlara çokçok geçmiş olsun diyorum ama bi şey söylemeden edemiyorum nolur yanlş anlamayın opuyorumnanaktan

Şimdi bu estetik operasyonların sağlık açısından olumsuzluk ortaya çıkarmadığı sürece gerçekleşmesi yani 'ESTETİK GÖRÜNÜM' amaçlı yapılması çok mu doğru, güzel bişey ? :1rolleyes:

Rabbim bize bu vücudumuzu ebediyen vermedi bize bu bedenlerimiz emanet, ha güzel görünmüş ha çirkin.. Bu kime göre güzel kime göre çirkin peki? yüzümüzün burnumuzun var olması bile güzel olması için bi sebep değilmi benmi yanılıyorum? Şimdi burnumuzu beğenmemek yerine burnumuz olduğu için rabbimize şükretmek daha yerinde bi davranış değilmidir..a.s.

Burun estetiği veya başka estetik yaptıracak ablalarım kardeşlerim lütfen bu açıdanda düşünsünler, güzel ALLAH'ımın sayısız nimetlerinden, bize verdiklerinden karşılık olarak bizden sadece ibadet etmemizi istiyor, şükretmemizi kulluk vazifemizi yerine getirmemizi istiyor, oramızı buramızı beğenmemek ne haddimize.. :1closedeyes:

Hepinize iyi günler diyorum ve öpüyorum yanaklarınızdan, tekrar ameliyatlı ablalarım ve kardeşlerime çok çok geçmiş olsunn..
:1hug:

kızlar ya tecrübelerinize dayanarak soruyorum. doktorlar konusunda kararsızım, bileniniz beni aydınlatabilir mi acaba? tuğrul maral diye bi dr var ama ameliyatı piyasaya göre ucuza yapıyor. bu dr a ameliyat olan var mı içinizde hani derler ya ucuz etin yahnisi .. diye. bir de selçuk inanlı diye bi dr var onun hakkında bilgisi olan var mı?

kıslar arkadaslık ıstegı gondermeyın kısa surelıgıne albumu herkese acık yaptım bakabılırsınız

bu tip yazılar bu bölümde cok yazıldı cok konusuldu siz ne ilk ne de son olacaksınız eminim, aslında cevap vermeyecektim ama yazmadan da kendimi alıkoyamadım
hepimiz inanclı insanlarız ve bu söylediklerinizi düsünebilecek yas ve akıla sahibiz sükür, kimsenin aklına da ihtiyacımız yok, saglık problemi denen sey sadece burnun icinde bir sıkıntı olup da nefes alamamak mıdır? insanların psikolojik rahatsızlıkları yok mudur? bunlar da saglık sorunu olusturmaz mı? kimse keyfinden ya da daha daha güzel olayım diye bıcak altına yatıp kendini kestirmiyor, bu psikolojiyi yasamayan bilemez ancak insanlar seninle dalga geciyorsa, foto cekinmekten rahatsızlık duyuyorsan, aynaya dahi bakmak istemiyorsan bu ameliyatı olman kadar dogal bir sey olamaz, eger ortada bir günah varsa da insanları dıs görünüsleriyle degerlendirip dalga gecen ve bu psikoloji icine girmemize sebep olanlardadır. ben bu ameliyatı olmadan önce cok düsündüm acaba Allahın verdigini degistirmemeli miyim diye, ama ben bunu kendi psikolojim ve saglıgım icin yaptım ve bunu da Allahın verdigi ilmi kullanarak gerceklestirdim, bu ameliyat bugun yapılıyorsa yine Onun verdigi ilim sayesindedir ve biz de bunu kullandık.
Burayı okuyanlardan bir ricam var, konuyla hicbir alakası olmayıp da sırf bunu yazmak icin buraya yazı yazmayın, kimseyi de germeyin tenkit etmeyin

başka ne söylenebilirkii. hem öyle göründüğü gibi basit bi ameliyatta değill emin olunn bunu yaptıranlarr sizin/ebrulieren) bu söylediğiniz şeyleri günlerce düşünüyolar. ben henüz yaptırmadım ama bazenn psikolojim altüst oluyo bu yüzden. fotoğraf çektiriken bile geriliyorumm...
ayrıca insanlara şunu yapın bunu yapın diyee şeyler söylemenizde hiç hoş değill bırakın insanlar istediği gibi yaşasınn.bunun tasası kimseye düşmezz.

ben burun ameliyatı oldum. Doktor barış çakır istanbulda olupta estetik ameliyat olmak istiyen herkeze tafsiye ederim.. Okmeydanı - Memorial hastanesinde.. Gerçekten burnumun estetik olduğunu ben söylemezsem kimse anlamıyor :) çok iyi bir doktor.. rahatlıkla önerebilirim :)

ancak bukadar güzel cevap verilebilirdi sonuna kadar katııyorum !!!!!!!

teşekkür ederim hayatım.. doğru doktoru seçer ve sırf havalı olsun diye kaldırtmak istersen doğal bir burun olmuyor tabiki.. herzaman doğal ve abartısız seçimden yana olmalısın.. eğer havalı bir burun istiyorsanda.. AAa burna bak estetik denmesine razı olmalısın :) ben doktoruma bıraktım.. havalı bir burunmu istiyorsun doğalmı ama bence doğal olsun dedi.. Ona bıraktım.. :)

Ben de doktoruma bakıldığında aa estetikli denilecek bir burun istemiyorum dedim
Tamam ben tasarımı kafamda yaptım, çok memnun kalacaksın dedi
Yarın ak koyun kara koyun belli olur az çok :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…