Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ooo hadi bakalım umarım istedğn gibi olmuştur.. ilk alçı çıktığında balon gibi olabililr hiç korkma bidaha alçıya almak istiyebilir. 15gün sonra ödemin biraz azalır görmeye başlarsın yeni halini yavaş yavaş :)

Evet ççok rahatsız edici birşey.. kaşınıyo filan :) ama çıkınca çok rahatlıcaksın emin ol

rahatlattın beni dilara çok teşekkürler
işin kötü yanı tam iş görüşmeleri ve yüksek lisans başvuruları yapacağım dönemdeyim
bu halde hiçkimseden iş isteyemem :roflol:

Okadarda abartma canım alçı çıktıktan sonra hava almaya başlıcak burnun ödeminde azalıcak. 1 hafta sonra şişlikler kimsenin anlamığcağı kadar azalır :)

Banada msj atıp hbr verebilirmsn ben bulamam pek bilmiyorumm :)) zhmt olucksa bşvr :) meraktan çatlıyım

Thelara, 1 ve 2. resimdekinin aynı insanlar olduğunu inanamıyorum. Bir kere müthiş gençleşmiş görünüyorsun, burnun da muhteşem. Ben de uzun karar verme aşamalarından sonra Barış Bey dedim ve çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Eylül ortası ameliyat kısmetse hayırlısıyla. Resimler için sağol canım

Thelara senin cenenede islem yapilmis degil mi? Bariz bir fark görüyorum da. Cenen de desteklenmis görünüyor, yani bi islem görmüs olmasi gerekiyor, fark cok büyük. Yanilmiyorum degil mi canim?

İiçi rahat olsun en iyi kararı verdin.. :) En iyisi olcağına eminim.. için çok rahat olsun :)hihoyyyt

Thelara senin cenenede islem yapilmis degil mi? Bariz bir fark görüyorum da. Cenen de desteklenmis görünüyor, yani bi islem görmüs olmasi gerekiyor, fark cok büyük. Yanilmiyorum degil mi canim?

Zipzip, Yok hayatım çenemde bi değişiklik sadece iki resim arasında 15 kilo fark vaaar :))) kilo verincede haliyle çene kemiğim ortaya çıktı.. birde o resimde çok ateşliydim okadar kötü bi halde değildim o zamanda ama onu bulduum :)) opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…