Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba resminize baktım çok güzel ve doğal olmuş doktorunuzu öğrenebilir miyim bir de fiyatını tşkrler....
saol tatlım doktorum barıs cakır 4000 tl oldum ama sımdı degıstı fıyalar 4500 canım eger olmak ıstıyosn barıs beyle gorus derım gercekten ıyı bır doktor:))

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Burun estetiği olmak istiyorum. İki doktorla görüştüm naci çelik ve yakup avşar ama hala kararsızım buyüzden resminizi ben de görebilir miyim? tşkrler....

Emre İlhan la da görüş derim mutlaka, çok iyi bir doktor özellikle burun konsunda uzman kendisi, benim doktorcuum..resimlerime profilimden bakabilirisin...alkisalkisalkis

canım benım sıslıkler halen cok var ama bazılarının 2 haftada ınıyor ama 2ıncı aydan sonra cok cabuk ınıyor

kızlar bugun arabada yanıma bır kız oturdu guzel bı kızdı burnu estetikti ama resmen ben estetiğim die bagırıyordu(artık herkezin burnuna dıkkat edıyorumda:kedi:)çok kalkık olmustu burnunun uçu sivrilikten parlıyodu ayrıca burun delıklerı çok belırgındı ya bence estetık oldugu bellı olunca hıc hos olmuyo oyuncak bebek gıbıydı örnegin yasemin hadivent in burnuda kotu bıraz dogal olmalı estetık yaptıranlar bole bır sorun yaşadınızmı yoksa cidden dogal burunda oluyormu...

kıslar grıp oldum burnumuda sılemıyom acaba sılsem yada bısey olurmu 3 ay oldu sap sap akıyyor burnumm kulak copu evde kalmaz oldu:)(((nasıl sılsem acaba

ayy acır ya nasıl sılım benım kanatları falan daha sert ve sıs yaa sen nasıl sılıyon tatlım ya acımıyormu

ayy acır ya nasıl sılım benım kanatları falan daha sert ve sıs yaa sen nasıl sılıyon tatlım ya acımıyormu

yok canım benim her şeyim normale döndü
burun ucum biraz şiş o kadar
şu anda ameliyat olmamış gibiyim
acımıyor, demekki seninki daha ağır bir ameliyatmış
ya da bünyen daha hassas CADIARZU

arkadaşlar bu sitede yazılmış olanları yaklaşık 3 haftadır okuyorum. genel olarak burun estetik ameliyatının nekadar kolay olduğu tamponlar alınırken sadece sıcaklık hissettikleri gibi ifadeler okudum. yani nadir olarak ya gerçekten acıdı yada ağrım sızım oldu davula döndüm diyen yok denecek kadar az.
bendede cesaretlendirmedi yada fikir sahibi olmadım desem yalan olur.
ben 3 ağustos pazartesi burun ameliyatı oldum. çok sorunlu burnum yoktu hafif kıkırdak kısmında kemer ve gülerken ucunun kıvrılması vardı. size şunu söyleyeyim tam teşekküllü bir hastanede oldum ameliyatımı ve benimle birlikte 3 kişi daha vardı onlarda benimle hemfikirdi. ESKı BURNUMU VERıN ACILARIMI ALINDA GıDEYıM DEDıM DOKTORA. ameliyat sorunsuzdu ve hiç hissetmedim ama ayılınca neredeyse tamamen kapalı ve üzerine filin oturduğu gözler ve bir surat. zonklamalar hastalık hali....inanın üst dişlerim ve kulaklarım dahil çok kötüydü. AMELıYAT YAPTIRACAKLAR LÜTFEN BUNLARI BıLEREK KARAR VERSıNLER. herkes bir değil birkaç kişi süper geçirdi diye sizde iyi olacak değilsiniz. 2 gün hastanede kaldım. popom ağrı kesici iğnelerden oturulmaz hal aldı:))hele tanpon alınırken cidden çift sıra gözyaşı döktüm. şuan alçılıyım ama salı günü açılacak alçım inşallah bunlara deymiştir. diyerek; son söz olarak amacım korkutmak değil inanın ne olduğunu bilmenizi istedim.Herkesin iyi geçmeye bilir. RESSAMIN BıRıNE PORTRE ÇıZDıRMEYE GıTMıYORSUNUZ. HAFıFTE GEÇEBıLıR AMELıYAT SONRANIZ AMA UNUTMAYIN SONUÇTA BU BıR AMELıYAT ANLATILDIĞI GıBı UÇTUM KAÇTIM DEĞıL. herkesin burnu dilediğince olsun, umarım benimkide:??

Kimse zaten benim ameliyatım ya da ameliyat sonrası dönemim sorunsuz geçti, bu herkesinki öyle olacaktır demedi ki CADIARZU
Çok şükür ben kendi adıma 0 acı yaşadım. Abartmıyorum kaşımı alırken daha çok canım acıyor.
Bugün 11. günüm ve sızı dahi hissetmedim.
Bu neyle alakalı olabilir ?
1)Geçirilen operasyonun büyüklüğü-küçüklüğü
2)Operasyon geçiren kişinin bünyesi
3)Vücudun verdiği farklı tepkiler

Elbette herkesin ameliyatı ve sonrası sorunsuz olmaz. Biz yaşadıklarımızı yazarken başkalarına örnek olmak için değil, paylaşmak için yazıyoruz. Umarım herkes sorunsuz ameliyatlar geçirir a.s.

ne yaalan soylum benım ıcın hıc kolay olmadı benımde cok agrılı ve sancılı gectı burnumdan 1 hafta zonklama ve ust dıs agrıısı cektım halsızlıkte cabasıydı hatta ılk 3 gun pişman oldum cunku zordu ayrıca benım cok sıs halen 3 ay olmasına ragmen rahat dokunamıyom sahsen bazen cok sert oluyor ayrıca bastırsam agırır dıye hafıf hafıf dokunuyprum ıns kımsenın benımkı gıbı olmaz kolay bır amelıyat degıl bence eger buyuk sorun yoksa burnunuzda olmanızı sahsen tavsıye etmem:)))saglıcakla kalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…