Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

katılıyorum zemuszemus bende senin gibiydim alçımın alındığı gün eve gidene kadar alnım çok şişti gören bir gariplik olduğunu anlıyordu ama sadece 6 saat sonra çektim profildeki ilk resmimi inanılmaz değişim vardı şişlik azdı ve 2 hafta olduğunda gören hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyordu :1rolleyes: sıfır ağrı ile atlattım sadece uyanırken ağrı hissettim oda yapılan ağrı kesiciyle son buldu sositososito zaten aldığım ağrı kesici iğne olarak o ilk ve sondu,hap olarakta hastaneden çıkarken eve yürüyeceğim için bir tane hap yuttum ama ağrım yoktu sadece ne olur ne olmaz sonuçta hastaneden çıkıyordum şakkıdı
ağrı kesicilerin iğleşmeyi yavaşlattığınıda bu forumda ookumuştum belki gerçekten ağrı kesici kullanmamış olmamında iğleşmede etkisi vardır :1closedeyes:
yemek yemekte hiç zorlanmadım sadece bandajların verdiği rahatsızlık ve merakla geçirdim o günleri hatta alçılı halimle bir resmim vardı profilimde kardeşim komiklik yapıyordu panda surata sırnaşık şey yani elbette herkes bizim kadar rahat geçiremez ama kralichede benim doktoruma ameliyat oldu ağrısı olmuş benden daha çok morardı ama canı çokkk tatlı olan arkaşcım kraliche m bile iyiki olmuşum diyorsa çok ağrısı olanların hem operasyon sırasında yapılan işlemler ve buna çok inanıyorum doktorunuzun sizi ne kadar HIRPALADIĞIDA büyük önem taşıyor lmaz:

aa ağrı kesiciler yavaşlatıyor muymuşş
bir şey daha öğrendim teşekkürler canım opuyorumnanaktan
benim ağrı kesicim dün bitti
çok hafif bir göz bulanıklığım oldu, uyudum geçti
uyandığımda da biraz baş ağrım oldu
babam ağrı kesicinden alayım istersen dedi
ben istemedim, gerekli olsa doktor söylerdi herhalde dedim
bugün normal her şey çok şükür :Saruboceq:

benm ameliyatım da hafif agrılıydı ve burada defalarca benm için 0 agrı degil diye yazdım, ilk uyandıgımda üst damagım zonkluyordu, ilk basta pisman bile oldum, sonra burun ucum ve kemigim de sızladı baya ve ben bir hafta agrı kesici kullandım, ayrıca dikislerim alınırken de yerimde cift sıcradım cok canım acıdı, ama bunlar tabii ki öldüm bittim denecek agrı ve acı degildi, bunları burada defalarca ifade ettim ki herkes de burada yasadıgı süreci paylasıyor, her yazıyı okumadan herkes mükemmel ameliyat gecirmis diye düsündüyseniz bilemem ama bu tür yazılar burada farklı topiklerde defalarca yazıldı, iyi okuyun arkadaslar her baslıgı okuyun ltfen öyle kararınızı verin bu ameliyata

Slm arkadaslar,

ben amelıyat olalı gelecek ayın (eylul 20. De )tam 1 yıl olacak...cok mutluyum ıykı yaptırmısım...hıc bır sorunla karsılasmadım...doktorum ankara onep plastıkten unal sahın dı...herkese tavsıye ederım....ılerde cocuk dogurduktan sonra gogus kucultme amelıyatı da olucam kesın gene sevgılı doktoruma gıderım...cok guvenıyorum...umarım sızde benım kadar burunda mutlu olursunuz:)
sevgıler

kızlar bır kac resım ekledım ya burnum bana uzun ve kavıssız gelıyor.=sızcee olemıı yada benmı kuruntu yapıom

kıslar ben kesin kararımı verdim barış çakır diorum ama kimseyle gidip görüşemedim hiç bi fikrim yok bu konuda nasıı bi doktor ii birimi sorun yaşarmıyım yüzüm çok şişermi çokmu çirkin olurum şuan güselim yhaa daa çirkin olursam die korkuomm olucam evet amaaa kararım doğru bi kararmı bilemiom barış çakıra olan biri varsa noolur öselden yazsın nasıı bi dr. iimii sıkıntı yaşarmıyım kaç aydır düşünüom ama bi türlü olamıomm naaapmalıyım nolur yardım aklım karman çorman...daha iisi varmı bilmiorum fatih delen nası bi doktor ayy bide emre ilhan var ama o anadolu yakasındaa ayy karmançormanımm

yada randevu aliim hemen gidip oliim barış çakıra hiç uğraşmiim dimii iş yerinden sorun yaşarım yoksaa...evet evet yarın randevu aliim hemen arkadaşımın nişanından sonrada gidiim oliim durdukça duruom bişii diiill paramı harcıommm...ohhh 4000 birikti zar zorda olsa elimde duruo umarım olana kadar harcamamm evet hemen gidiim oliimde kurtuliim yhaaa...hem herkes oluo dimii yok artık bu ameliyatın bi zorluuu...dimi yhaa

yhaa barış çakıramı olsam yoksa emre ilhana mı çaırsam gelirmi avrupa yakasına ...ama her kontrolede analodu yakasınamı gitçem yhaa ooofff napiim sizcee ben çok sıkıntıdayım karmançormanım aptal gibiyim hiçbişieee odaklanamıomm çok korkuom yanlış karar vercem büyük bi hata yapçam diee...

ben emre ilhana oldum cok memnunum

canım doktorlar kısmından yorumlara baksana daha ıyı fıkır edınırsın.barış beyde emre beyde ıyı doktor die bılıyorum.ama onlara ameliyat olanların resmıne bak daha ıyı karar verırsın barıs bey benım fıkrımce burnu pek kucultmuyor ama cok dogal burun yapıyor.resimlere bak kararını ona göre ver.yakup beyde cok guzel yapıo ama bıraz pahalı

cnm sen nekadar paniksin böyle üzüldüm vala benneyaptımki araştırdığın doktorlarla yüzyüze görüş,yaptığı burunların fotoğraflarına bak görüşmeye gittiğinde ve kararını ver.zaten ikisi de çok iyi doktorlar.burun ameliyatında korkacak bişey yok ama tabii uzun vadede bazı riskleri var.sana sağlığını bozmadan sana güzel bir burun yapabilecek doktorlardan seç cnm.şekilde problem yaşasan bile basitçe düzeltilebilcek bisorun olur zaten iyi bir doktorun elinden çıkan ameliyatta.bukadar kafa karıştırcak bişey de yok hiç korkma,ol gitsin kararlıysan yerimseniben bi de okadar ameliyat oluyosun,insanlar şehir dışından geliyolar bu doktorlara ameliyat olabilmek için,sen neden avrupa anadolu yakasını sorun ediosun lmaz:

Son düzenleme:
kızlar benim dr um antibiyotik vermedi. gerek yok dedi, ama ben hasta gibiyim, grip gibiyim, bide ödemi azalttığını söylemişsiniz. herhangi bir antibiyotik ve ağrı kesici mi içiyosunuz özel bişey mi var, burdan yasaksa bana özelden ilaç ismi verebilirmisiniz? dr uma ulaşamadım ameliyatta heralde.

kızlar ya kımsenın moralını bozmak için sölemıom ama bende sureklı burnumu yaptırmak istiom aynaya bakıom falan.kk sitesinde estetigin üzerinde hastalık bölümü var.kimi kanser kimi kemoterapi görüyor kiminin basında ur var daha neler neler onları gördükçe kendimi çok suclu hissediom.allah herseyden önce bize can saglıgı vermiş.hiçbir eksiğimizde yok.ailemiz saglıklı cogumuzun ben burun derdındeyım.saglıktan önemli bişey yok.onlar kucucuk umut için hersey yapmaya hazırlar agrılarıda cabası.aranızda benım gıbı dusunen varmı.ben burnumu kafaya taktıkca allah bana daha buyuk bır dert verecekmıs gıbı gelıo.yanı mutsuz oluyorum.sizde boyle hıssedıyonuzmu

doğru haklısın aslında. bende bunları çok düşündüm günaha mı giriyorum dedim. bide şu anda gözlerimi şişlikten açamıyorum canavar gibiyim düzelmezsem diye korkuyorum:çok üzgünüm:

57. gün fotoları ekledim kemerimde biraz düzelme war önden de çekmeye çalıştm sizin iiçinn biras kötü fotolar ama siz burna odaklanın =)

57. gün fotoları ekledim kemerimde biraz düzelme war önden de çekmeye çalıştm sizin iiçinn biras kötü fotolar ama siz burna odaklanın =)

canım masallah güzel olmus burnun hayırlı olsun ama bana biraz fazla kalkık geldi.senmi oyle istedın ben burun delıklerının hiç gorunmesini istemiyorumda bu arada doktorun kimdi

canım biraz aşağıdan çektiğim için fotoyu öyle gelmiş olabilir bana sorsan daha da kalkık olsun isterdim iniyo gibime geliyo.. düzcede yaptırdm canm ben

canım biraz aşağıdan çektiğim için fotoyu öyle gelmiş olabilir bana sorsan daha da kalkık olsun isterdim iniyo gibime geliyo.. düzcede yaptırdm canm ben

ama gercekten derlerye fındık burun aynı öyle güzel olmus burun deliklerinde görünmüyorsa süper.bosver daha kalkıgını ozaman bu kadar dogal olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…