Kimse zaten benim ameliyatım ya da ameliyat sonrası dönemim sorunsuz geçti, bu herkesinki öyle olacaktır demedi ki CADIARZU
Çok şükür ben kendi adıma 0 acı yaşadım. Abartmıyorum kaşımı alırken daha çok canım acıyor.
Bugün 11. günüm ve sızı dahi hissetmedim.
Bu neyle alakalı olabilir ?
1)Geçirilen operasyonun büyüklüğü-küçüklüğü
2)Operasyon geçiren kişinin bünyesi
3)Vücudun verdiği farklı tepkiler
Elbette herkesin ameliyatı ve sonrası sorunsuz olmaz. Biz yaşadıklarımızı yazarken başkalarına örnek olmak için değil, paylaşmak için yazıyoruz. Umarım herkes sorunsuz ameliyatlar geçirir a.s.
katılıyorum zemuszemus bende senin gibiydim alçımın alındığı gün eve gidene kadar alnım çok şişti gören bir gariplik olduğunu anlıyorduama sadece 6 saat sonra çektim profildeki ilk resmimi inanılmaz değişim vardı şişlik azdı ve 2 hafta olduğunda gören hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyordu :1rolleyes: sıfır ağrı ile atlattım sadece uyanırken ağrı hissettim oda yapılan ağrı kesiciyle son buldu sositososito zaten aldığım ağrı kesici iğne olarak o ilk ve sondu,hap olarakta hastaneden çıkarken eve yürüyeceğim için bir tane hap yuttum ama ağrım yoktu sadece ne olur ne olmaz sonuçta hastaneden çıkıyordum şakkıdı
ağrı kesicilerin iğleşmeyi yavaşlattığınıda bu forumda ookumuştum belki gerçekten ağrı kesici kullanmamış olmamında iğleşmede etkisi vardır :1closedeyes:
yemek yemekte hiç zorlanmadım sadece bandajların verdiği rahatsızlık ve merakla geçirdim o günleri hatta alçılı halimle bir resmim vardı profilimde kardeşim komiklik yapıyordu panda surata sırnaşık şey yani elbette herkes bizim kadar rahat geçiremez ama kralichede benim doktoruma ameliyat oldu ağrısı olmuş benden daha çok morardı ama canı çokkk tatlı olan arkaşcım kraliche m bile iyiki olmuşum diyorsa çok ağrısı olanların hem operasyon sırasında yapılan işlemler ve buna çok inanıyorum doktorunuzun sizi ne kadar HIRPALADIĞIDA büyük önem taşıyorlmaz:
yhaa barış çakıramı olsam yoksa emre ilhana mı çaırsam gelirmi avrupa yakasına ...ama her kontrolede analodu yakasınamı gitçem yhaa ooofff napiim sizceeben çok sıkıntıdayım karmançormanım aptal gibiyim hiçbişieee odaklanamıomm çok korkuom yanlış karar vercem büyük bi hata yapçam diee...
yhaa barış çakıramı olsam yoksa emre ilhana mı çaırsam gelirmi avrupa yakasına ...ama her kontrolede analodu yakasınamı gitçem yhaa ooofff napiim sizceeben çok sıkıntıdayım karmançormanım aptal gibiyim hiçbişieee odaklanamıomm çok korkuom yanlış karar vercem büyük bi hata yapçam diee...
kızlar ya kımsenın moralını bozmak için sölemıom ama bende sureklı burnumu yaptırmak istiom aynaya bakıom falan.kk sitesinde estetigin üzerinde hastalık bölümü var.kimi kanser kimi kemoterapi görüyor kiminin basında ur var daha neler neler onları gördükçe kendimi çok suclu hissediom.allah herseyden önce bize can saglıgı vermiş.hiçbir eksiğimizde yok.ailemiz saglıklı cogumuzun ben burun derdındeyım.saglıktan önemli bişey yok.onlar kucucuk umut için hersey yapmaya hazırlar agrılarıda cabası.aranızda benım gıbı dusunen varmı.ben burnumu kafaya taktıkca allah bana daha buyuk bır dert verecekmıs gıbı gelıo.yanı mutsuz oluyorum.sizde boyle hıssedıyonuzmu
57. gün fotoları ekledim kemerimde biraz düzelme war önden de çekmeye çalıştm sizin iiçinn biras kötü fotolar ama siz burna odaklanın =)
canım biraz aşağıdan çektiğim için fotoyu öyle gelmiş olabilir bana sorsan daha da kalkık olsun isterdim iniyo gibime geliyo.. düzcede yaptırdm canm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?