ben emre ilhana oldum cok memnunum
canım doktorlar kısmından yorumlara baksana daha ıyı fıkır edınırsın.barış beyde emre beyde ıyı doktor die bılıyorum.ama onlara ameliyat olanların resmıne bak daha ıyı karar verırsın barıs bey benım fıkrımce burnu pek kucultmuyor ama cok dogal burun yapıyor.resimlere bak kararını ona göre ver.yakup beyde cok guzel yapıo ama bıraz pahalı
cnm sen nekadar paniksin böyle üzüldüm vala benneyaptımki araştırdığın doktorlarla yüzyüze görüş,yaptığı burunların fotoğraflarına bak görüşmeye gittiğinde ve kararını ver.zaten ikisi de çok iyi doktorlar.burun ameliyatında korkacak bişey yok ama tabii uzun vadede bazı riskleri var.sana sağlığını bozmadan sana güzel bir burun yapabilecek doktorlardan seç cnm.şekilde problem yaşasan bile basitçe düzeltilebilcek bisorun olur zaten iyi bir doktorun elinden çıkan ameliyatta.bukadar kafa karıştırcak bişey de yok hiç korkma,ol gitsin kararlıysan yerimseniben bi de okadar ameliyat oluyosun,insanlar şehir dışından geliyolar bu doktorlara ameliyat olabilmek için,sen neden avrupa anadolu yakasını sorun ediosunlmaz:
evett yhaa ben çok paniim yanlış bi karar vercem die çok korkuorumaslında bende dr lerle görüşmek istiorum ama görüşmelerden para alıolarsa bu benm için çok kötü olurr çünkü çok kısıtlı bi bütçem var...bide işyeri haftaiçi izin vermio hasta olmadıkça ama eğer cumartesi günüde görüşülebiliosa ve para almıolarsa görüşmelerden gidip görüşmek isterim bilginiz varmı cumartesi randevu veriliomu ve görüşmelerde para alınıomu barış çakır ve emre ilhandan?
bende yarın ameliyat oluyorumm..serdar öztürk e biraz korku ve heyecan var ama yazıları okudukça rahatladım. hepinize teşekkür ederim
evett yhaa ben çok paniim yanlış bi karar vercem die çok korkuorumaslında bende dr lerle görüşmek istiorum ama görüşmelerden para alıolarsa bu benm için çok kötü olurr çünkü çok kısıtlı bi bütçem var...bide işyeri haftaiçi izin vermio hasta olmadıkça ama eğer cumartesi günüde görüşülebiliosa ve para almıolarsa görüşmelerden gidip görüşmek isterim bilginiz varmı cumartesi randevu veriliomu ve görüşmelerde para alınıomu barış çakır ve emre ilhandan?
benim sadece kilodum vardı. hemşireler yardmcı olabilir canm söylersen.. bi de kişisel bakımını eksiksiz yap, ben ameliyatta bi ara uyanıp ben hasta olcam regl olcam deip durmuşm salak gibi, uyandığımda çamaşırımın arasında koca bi gazlı bez vardı
yhaa kıslar bu soru saçma gelebilir ama ameliyata çıplakmı girilio biliomusunuz ben tek gidicektim amelyattan sonra giydircek kimsem yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?