Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

gamjecim yeni resimlerine baktım.. gayet güzel olmuş burnun kemer de gecmiş proflilin birinden biraz belli oluo gibi ama digerinde hiç bişi yok ben beğendim güle güle kullan opuyorumnanaktan

doktorlar kısmına baktım aslında ama orda pek eleştri göremedim bnm istediiim barış çakır i ama şölee şöleee denmesi tıpkı senin dediiin gibii...yanii varsa kıslar bildiiinis bişiiler yazamıyorsanız bana özelden yazın diinki barış çakır yada emre ilhan şöle şöleee istediim buu

evett yhaa ben çok paniim yanlış bi karar vercem die çok korkuorum aslında bende dr lerle görüşmek istiorum ama görüşmelerden para alıolarsa bu benm için çok kötü olurr çünkü çok kısıtlı bi bütçem var...bide işyeri haftaiçi izin vermio hasta olmadıkça ama eğer cumartesi günüde görüşülebiliosa ve para almıolarsa görüşmelerden gidip görüşmek isterim bilginiz varmı cumartesi randevu veriliomu ve görüşmelerde para alınıomu barış çakır ve emre ilhandan?

benim doktorum naci çelik onun için barış çakır ve emre ilhanın cumartesi günü çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama benim doktorum çalışıyo mesela...
sonuçta ille de görüş cnm bikaç doktorla hemen burdan okuduklarınla tek doktora gidip ameliyat olma bence lmaz:

emre ilhana ilk randevuda ücret ödemiyorsun.
git konuş bence..bu arada anadolu yakası avrupa yakası cok sorun etme bence.ha karşıya geçmişsin ya aynı yakada bir muhitten baska muhite gidiyosun bişey farketmiyo artık istanbul trafiğinde ::) sonucta bir defa olacağın bişey..belki yapıyodur karşıda bir hastanede,görüşürsen sorarsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bu konuda bnde bişe sormak istiyorum bn ankarada yaşıyorum burun estetiği olmak isttiyorum bildiğim kadarıyla nebil bozdoğan bu konuda iyiyimiş.. sizin tavsiye edceğiniz ya da bu drçla ilgili söyliceğiniz bişe varmıı?? paylaşabilirmisiniz???????

benim sadece kilodum vardı. hemşireler yardmcı olabilir canm söylersen.. bi de kişisel bakımını eksiksiz yap, ben ameliyatta bi ara uyanıp ben hasta olcam regl olcam deip durmuşm salak gibi, uyandığımda çamaşırımın arasında koca bi gazlı bez vardı

off koptum ben buna yaa. ama ne kötü bi durum açıp koymuşlar mı yaaa:1shok:

yhaa kıslar bu soru saçma gelebilir ama ameliyata çıplakmı girilio biliomusunuz ben tek gidicektim amelyattan sonra giydircek kimsem yok yani

evet sadece iç çamaşırı ve düğmeleri arkada olan ameliyat önlüğü yerimseniben benim eşim yanımdaydı ben o halde olunca ben istanbul gibi yerde kimseye güvenemem heeeyyt tavrıyla ameliyathaneye gelmek istedi, almadılar tabi. ben çıkana kadar ölmüş ölmüş dirilmiş. canım benimmmm:kedi:

ameliyat önlügünü ameliyat sırasında acıp cıkarmıyorlaar, benm sadece omuzlarımı acıp gerekli seyleri yapıstırmıslardı, uyandıgımda da üstümde hala ameliyat önlügü vardı ve üstüme bir de battaniye koymuslardı, yani ameliyat sırasında cıkarmadıklarını ümit ediyorum

arkdslar velı aslan ıle gorusen yada ona yaptıran varmı?bn bgn gorustum...ama yaptıran kısılerden bılgı almak ıstyrm..velı aslan bogazıcı tıp merkezınden...

ınanmıyorum..ne yanı doktor goguslerımı gorucekmı?saka mı bu...gercı bnmkıler de cok kucuk ama olsun ya...utanırım gene....bnm korkum amlıyta esnasında narkozun etkısı gecerde ya ayılırsam...o acıyı bı anda hıssedersem nolcak..yanarım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…