arkdslar velı aslan ıle gorusen yada ona yaptıran varmı?bn bgn gorustum...ama yaptıran kısılerden bılgı almak ıstyrm..velı aslan bogazıcı tıp merkezınden...
ameliyat önlügünü ameliyat sırasında acıp cıkarmıyorlaar, benm sadece omuzlarımı acıp gerekli seyleri yapıstırmıslardı, uyandıgımda da üstümde hala ameliyat önlügü vardı ve üstüme bir de battaniye koymuslardı, yani ameliyat sırasında cıkarmadıklarını ümit ediyorum
ınanmıyorum..ne yanı doktor goguslerımı gorucekmı?saka mı bu...gercı bnmkıler de cok kucuk ama olsun ya...utanırım gene....bnm korkum amlıyta esnasında narkozun etkısı gecerde ya ayılırsam...o acıyı bı anda hıssedersem nolcak..yanarım yaa
aslında turgrul maral ıle goruscektım ama kendısı hastanede degıldı...bızde oyle ısme ozel randevu almamıstık...velı aslan ıle gorstum...kendısı oyle cok övmedi...sız karar verın ona gore yaparız dedı...bıde 100 amelıyatımdan 1 tanesınde belkı duzeltme olur dedı...2 hafta sorada okuluma gıdebılırmısım kımse anlamazmıs...ınanılmaz teredutluyum...sızce neler soylemesı gerekıyodu..ıcınız nasıl ısındı yada nasıl guvendınız? bana doktor sey dedı hafıf kemerım var o alıncak bıde ucu hafıf daraltılcak okdr dedı...ama korkuyorum ya...bıde hastanede kalıcakmısım 1 gun..rfekatcı olur dımı yanımda...arkdsm kalabılır yanı dımı?annem kalamaz cnku kucuk kardesım var.
ya bu konuda bnde bişe sormak istiyorum bn ankarada yaşıyorum burun estetiği olmak isttiyorum bildiğim kadarıyla nebil bozdoğan bu konuda iyiyimiş.. sizin tavsiye edceğiniz ya da bu drçla ilgili söyliceğiniz bişe varmıı?? paylaşabilirmisiniz???????
ameliyatınızı hangi hastanede ve kim yaptı öğrenebılırmıyım
arkadaşlar lütfen tugrul marala ameliyat olan varsa bılgılendırsın coook rica
aslına bakarsan bende bu cumartesı olacagım ama hastane hakkında pek olumlu şeyler duymadı bu konuda tedırgınım
nısayla nasıl konuşabılırım yardımcı olabılırmısın
ebişim merhaba,
burun tasarımın çok başarılı değil bence. tasarımı kim yaptı bilmiyorum ama bence başka doktorlarlada görüş. çok doğal görünmüyor. tabi bu benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?