Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkdslar velı aslan ıle gorusen yada ona yaptıran varmı?bn bgn gorustum...ama yaptıran kısılerden bılgı almak ıstyrm..velı aslan bogazıcı tıp merkezınden...

boğaziçi tıp merkezine gitmişken neden tuğrul maralla görüşmedin ki veli beyi ben hiç duymadım bilemiyorum nasıl bi dr.

kıııııııızzzzzz neden çıkarsınlaar benimde sağ omzum biraz açılmıştı o kadar. ayrıca sadece burnu açıkta bırakacak şekilde bir örtü örtülüyor diye biliyorum ben.

anestezist devamlı başında olmak zorunda tansiyonunu dengede tutmak için. ayılmazsın ayılsan da bayıltır merak etme.

aslında turgrul maral ıle goruscektım ama kendısı hastanede degıldı...bızde oyle ısme ozel randevu almamıstık...velı aslan ıle gorstum...kendısı oyle cok övmedi...sız karar verın ona gore yaparız dedı...bıde 100 amelıyatımdan 1 tanesınde belkı duzeltme olur dedı...2 hafta sorada okuluma gıdebılırmısım kımse anlamazmıs...ınanılmaz teredutluyum...sızce neler soylemesı gerekıyodu..ıcınız nasıl ısındı yada nasıl guvendınız? bana doktor sey dedı hafıf kemerım var o alıncak bıde ucu hafıf daraltılcak okdr dedı...ama korkuyorum ya...bıde hastanede kalıcakmısım 1 gun..rfekatcı olur dımı yanımda...arkdsm kalabılır yanı dımı?annem kalamaz cnku kucuk kardesım var.

eğer içine sinmediyse tuğrul dr la görüşmek istiyorum de, dr unu seçmek senin hakkın.

Son düzenleme:
oyle yapıcam..yrn tugruldan randevu alıcam...ay sankı kankam:) neyse ıns cumaya verırler...cnku hasta oldgum ıcın oruc tutamıcam ılk gun...hallederım ıns...ztn gun almayı dusunuyorum ondan...memnun olan cok var..tesekkur ederım...

canım ben de geçen yıl ameliyat oldum ankarada. artplast var orda oldum. memnunum burnumdan. ameliyat da güzel geçmişti. doktor orhan murat özdemir. gaziosmanpaşa da. nebil bozdoğanı da duymuştum ama orda olmadım.istersen git bi görüş,tabi son karar senindiryerimseniben

aslına bakarsan bende bu cumartesı olacagım ama hastane hakkında pek olumlu şeyler duymadı bu konuda tedırgınım

kızlarrrrr bakarmısınızzzz ınternete bı doktorla gorustum burnumda sorunları soledım resım gonderdım gonderdıgım resım ve yanına yaptıgı resmı gondermıss ve uyguladıkları ıslemlerı solemıss durun resım eklıcem bırazdan ve yapıldıgı ıslemlerı eklıcem

Ekli dosyada göndermiş olduğunuz fotoğraf üzerindeki ön çalışmayı bulacaksınız. Burnunuzun temel sorunu kemerli olmasıdır. Burun ucunda hafif bir inceltme ve açısında yukarı doğru kaldırma dışında kemer bölümünde törpü yapılmıştır. Ameliyat sonrasındaki iyileşme süreci yaklaşık olarak bir hafta on gündür. Bu ameliyat sırasında burun içerisinde nefes alma sorununuza yol açan kemik ve kıkırdak eğrilikleri ile et büyüklükleri de düzeltilecektir.

yarın sabah ameliyat oluyorum ama cok korkuyorum her an vaz geçme dürtüsü içimde oysaki bu anı tam 25 yıl bekledim üzgünüm buraya tecrübe yazmak isterdim

ebişim merhaba,
burun tasarımın çok başarılı değil bence. tasarımı kim yaptı bilmiyorum ama bence başka doktorlarlada görüş. çok doğal görünmüyor. tabi bu benim fikrim.

ebişim, bence tasarımdaki burnun kanatları çok dar ben hiç bi ameliyat sonucunda o kadar dar bir kanat görmedim, bide malum şişlikler oluyor. fotoshopla yapmak kolay tabi. dr un kim olduğunu bilmiyorum ama yapabilirse bence sana yakışmış.

ebişim merhaba,
burun tasarımın çok başarılı değil bence. tasarımı kim yaptı bilmiyorum ama bence başka doktorlarlada görüş. çok doğal görünmüyor. tabi bu benim fikrim.

Merhabaaaaaaaaa
Benim 1 ayım dolmak üzere.Burnumun şekli çok güzel tabiki şişilikler var.Ben çok araştırdım mükemmel bir doktor.Ailem çok kızdı ameliyat olurken hep dedim inşallah çok güzel olur diye.Annem bile şaştı hiç ağrım olmadı.Çok rahattım.Morluklar geçti.Buz koydum şişlikler fazla olmadı tabii burun şiş bi delik şiş bi delik daha düşük.Bu doktora arkadaşım ameliyat oldu ve çok övdü.''Kendini ona bırak '' dedi sadece.Arkadaşım güç verdi bana bende biraz zaman geçsin sana bi bakayım dedim.onun 8 tane arkadaşı olmuş o doktora.Ve inanırmısınız hepsi çok memnun tek bir şikayet duysaydım gerçekten vazgeçerdim adama izmirden gelip ameliyat olan var( arkadaşın kuzeni) ve çok çok memnunum şimdi

ebişim bende tasarımı begenmedim, kanatları ve burun deliklerini cok kötü yapmıs, baska doktorlara da fotonu yolla, bir de internet yoluyla kararını verme sadece, fikir edinmek acısından internet cok faydalı tabii ama gidip doktorla yüz yüze görüs, icin sinmeyen birine de asla ve asla olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…