Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben ameliyat olalı tam 1 yıl oldu.korkulcak bişey yok , ayıldıktan sonra hiçbirsey hissetmedim çünkü ağrı kesici vermişlerdii.ağrı kesicinin etkisi gecmeye yakın sızlaama yapıyor sadece.sızla baslayınca tekrar ağrı kesici veriyorlar.yAPTIrdığıma pişmanım dediğim 1 an oldu sadece o da acıdan dolayı değildi.ameliyat sonrası burun şişiyor önce hiç beğenmedim bu burun çok kötü diye çok ağladım yaptırmasaydım diye tabi hemen iniyor:dancerkulcak birsey yok yani

Ben ameliyat olalı tam 1 yıl oldu.korkulcak bişey yok , ayıldıktan sonra hiçbirsey hissetmedim çünkü ağrı kesici vermişlerdii.ağrı kesicinin etkisi gecmeye yakın sızlaama yapıyor sadece.sızla baslayınca tekrar ağrı kesici veriyorlar.yAPTIrdığıma pişmanım dediğim 1 an oldu sadece o da acıdan dolayı değildi.ameliyat sonrası burun şişiyor önce hiç beğenmedim bu burun çok kötü diye çok ağladım yaptırmasaydım diye tabi hemen iniyor:dance:korkulcak birsey yok yani

selam arkadaşlar ben burun ameliyatını biri normal biri revizyon( düzeltme ) olmak üzere 2 defa geçirdim. Benim burnum bir karadenizlinin burnu gibiydi. Doktorum Selahattin Yaman dı. Ameliyat öncesi kesinlikle bana resim göstermedi Çünkü hasta o resimdeki buruna psikolojik olarak hazırlanıyor ve öyle olmayınca da hayal kırıklığına uğruyormuş. burnumun tek bir ameliyatla düzelemiyeceğini söylemişti.Çünkü burnumun iç kısmında bir kemikte ayrıca yamukmuş.Herşeyi doktora bıraktım.2 sene önce ilk ameliyatı oldum.Çok kolay atlattım.Bir sene sonra da 2. düzeltme ameliyatı. Ne ağrı ne sızı hiçbirşey farketmedim.Ameliyattan sonra yüzde şişlik ve morluklar oluşuyor ve ben birkaç ay o morluklarla dışarı çıktım. Korkulacak bir şey yok Burnunuzda gerçekten sorun varsa ameliyat olmaktan çekinmeyin

merhaba benn, ataköy hastanesinde kac liraya mal oldu acaba ameliyatin ve doktorun kimdi simdiden tesekkur ederim ilgin için

Merhaba arkadaslar, ben aranıza yeni katıldım. Benımde burnumum ic kemigınde eğrilik var. 2 hafta önce tomografi cektirdım. geciktirmeden olmam gerekiyo, yaptırmısken burun ucunda da estetik istiyorum. Ankarada iyi bir Dr bilen varmı. Ben ankarada olmak istiyorum. Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkürler

simdiden gecmis olsun nurdancim.. fatih bey ameliyat icin ne kadar istiyor bilgi verirsen cok sevinirim bende doktor arayisi icersindeyim bu yaz sonuna kadar doktorumu secip ameliyatimin olmasini istiyorum

merhaba mermaid,geçmiş olsun, reha beye nasıl karar verdin acaba, memnun olmana sevindim ben de reha beyi düşünüyorum ama kafam karışık. Ameliyatı klinik veya muayenehaneden ziyade hastanede olmayı tercih ederim, ancak doktor konusunda henüz tam karar vermiş değilim.
Reha bey sana nasıl bişey istediğini sordu mu, bir de sana ne kadara mal oldu paylaşırsan sevinirim.

öncelikle geçmiş oldun canım bende yaptırmayı düşünüyorum ama ben gaziantepde yaşıyorum adana bi doktor ismi aldım bide ankara da hacettepe ünv iki doktor ismi buldum yücel erke ve tunç şafak sen kime oldun ameliyatını bide msn verisen ordandaha rahat konuşabilirz senin için bi sakıncası yoksa tabi

mugexx nolur bana yardım et canm hangi doktora nerde ne kadara amelıyat oldun yardım edersen çok sevincem güvencek doktor bulamıyorum bi kaç doktor arastırdım ama çok pahalı fiyatları yardım et ayrıca sana özelden yazamıorm bna msn adresini gönderirmsn

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize selam,Baştan şunu söyleyeyim bu ne estetik çılgınlığıdır.İnsanlar kendi uzuvlarıyla neden barışık olamazlar anlamıyorum.Ben 26 yaşındayım 13 yaşındayken çok şiddetli bir çarpma sonucu burnum eğildi.Bir ay öncede burnum tren kazasında kırıldı.Hem ön kıkırdaktan hemde üst kemikten.İki gün kırık burunla gezdim.Sonra ameliyat olmak zorunda kaldım.Ankarada akay hastanesinde prof.dr Ali naki Selmanpakoğlu yaptı ameliyatı mı.Bi kere çok iyi bir doktor bunu söylemeliyim.Burnuma hem kırık hem rinoplasti ameliyatı yaptı.Burun deliklerimi ve burun ucumu küçülttü burnumu biraz kaldırdı.Bi çok arkadaşım eskisinden daha iyi olduğunu söylüyor.Burnumda hala hafif bi çıkıntı var fakat dışardan belli olmuyor.Buda ameliyatın çok riskli olmasından kaynaklanıyormuş.Ben burnum kırılmasaydı ameliyat olmazdım.Bence en doğrusu yaratılıştan gelenle barışık olmak.En sağlıklısı kendi burnunuz ama eğer öneri isterseniz o kırık burnu yapabildiğine göre ali naki bey çok iyi bir doktor.

slm arkadaslarr bana barış çakıra amelıyat olanlar özelden ulassın bende ona olmayı düşünüyorum resimleri var bndee amelıyat olan bi kaç kişinin öncekı ve sonrakı amelıyat resimleri var isteyenler bana özelden msn adreslerini versin açık oldugunuzda atıyım bende o doktora olucam barıs beye olanlar bna da ulasınn by

kizlar ben ayin 17si ameliyyat oldum. simdi burnum sanki biraz egri gibi. doktorlar sis gidince dikisler alininca duzelir diyorlar ama ben cok kafaya takiyorum bunu. bi de sanki bi deliyim digerinden daha yukardaymis gibi geliyor bana. sizin de ilk zamanlarda boyle oldu mu hic?

arkadaslar bende amelıyat olcamda çok hapsururum da ben bide amelıyathane soguk oluyoo nolcak bişe olur mu bi sorun bide kan kustugunuz zaman burnunuza bişe olmuyo muu acımıyo mu çok önemlı ayrıntılar bunlarr

canım kime oldun sen ameliyatını hangi hastanede?bildiğim kadarıyla önceki eğriliğine bağlı çok az eğrilik kalabiliyormuş ama sonuçta önceki burnundan daha iyi görünüyordur

geçmiş olsun canım
benimde alçı varken burun deliğimin biri büyük gibi görüyordum ama daha sonra düzeldi yada bana öyle geliyordu.sanırım bunlar normal.

geçmiş olsun
sabırlan bekle derim.1 yada 2 ay sonra kendini beğeneceksin şuan kendini beğenmemen normal.

doktrunn adınııı ogrenebılır mıyım ve hastanenn ısmınıa.s.

canım kime oldun sen ameliyatını hangi hastanede?bildiğim kadarıyla önceki eğriliğine bağlı çok az eğrilik kalabiliyormuş ama sonuçta önceki burnundan daha iyi görünüyordur

canim ben azerbaycandayim su an burda calisiyorum ve ameliyyatimi da burda yaptirdim. Vagif diye bi doktor ama cok unlu (bakude) turkiyede egitim almis, uzun zaman turkiyede calismis, guvendim ona, bakalim sonuc nasil olucak, bi de fiyati da turkiyeye gore cok ucuz. en fazla 1100-1200 dolara mail oluyor

geçmiş olsun canım
benimde alçı varken burun deliğimin biri büyük gibi görüyordum ama daha sonra düzeldi yada bana öyle geliyordu.sanırım bunlar normal.

canim benim alciyi aldilar. bir gun sag tarafim sisiyor, obur gun sol tarafim, kafayi yiycem bu gidisle. artik aynaya bakmaktan nefret ediyorum, burnumun bir tarafi yukariya dogru sanki, simdi asagi olan taraf var yam orda dikisler varmis o yuzde asagi gibi gozukuyormus dikisler alininca o da yukariya dogru olucakmis dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…