Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun arkadaşlar ben de oldum hem de ikikere,ameliyat zordu ama ben rahattım takmadım kafama takmazsanız gerçektende hiçbişey olmuyo sakin girceksiniz.hafif bir problemim vardı nefes almada onuda doktorlar söylemişti 100 de yüz hiçbi zaman başarı elde edemezsiniz diye onun dışında baş ağrılarımdan kurtuldum,ilk gün narkozun etkisiyle ayağa kalkamıyosunuz,şimdi soğuk kompreslerde çıktı şişmiyo yüzünüz,içiniz rahat olsun eee birazcıkta olsun o sıkıntı bıçak altına yatmak kolay değil,geçmiş olsun hepinizede...

Ebişim bende tasarımı beğenmedim ...tasarımı böyle yapıyorlarsakim bilir burnu nasıl yaparlar?? Doktor kim bilmiyorum ama ..çok yapay durmuş bence..

kim yaptı ki burnunu?

slm ben 18 gün önce oldum burun ameliyatımı. burnum sanki eskisinden daha büyük ve geniş.özellikle burun kemiği ve yüzün birleştiği yer geniş. kemik şişer mi? kızlar yani büyüklüğü iner mi? enine büyük ve elleyince kemik yani et değil inme ihtimali var mı? başına gelmiş varsa lütfen cevap yazsın. birde gözüme yakın yerde tam burnumun orta üstünde profilden küçük kemik çıkıntısı var. halbuki benim orda kemerim falan yoktu( moralim çok bozuk yardım lütfen...

takma güzel arkadaşım ilk ameliyatta benimde burnumda çıkıntı vardı,çıkıntı yukardan aşağı kaymış biraz istemiyodum çıkıntı felan.bence acele etme bekle biraz burnun şiş olduğu için daha tam oturmamıştır şekli,kendini toplaması 1 seneyi bulyo sabret bence aceleye getirme derim geçmiş olsun..

sağolun arkadaşlar sizede geçmiş olsun..inşallah şişliktir ama elleyince kemik olduğu belli, yapacak tek şey sabredip beklemek.

mersey burnunun eskiden olmayan bir büyüklüge ulasması mümkün degil yani eskiden inceyken simdi kalın olmaz burnun merak etme gecer daha cok yeni

Biliyorum aslında ama burnum uzun ve sivriydi üstü inceydi (resmimi koyacağım başrırsam) yüze yakın olan yer kalındı ama üstten kısalınca kök kısmı kalın kaldı:) küt oldu yani. yinede sağolun sizin sayenizde umutla bekliyorum:))

bu pazartesı olucam..aslında daha soraya atmıstım ama okul kayıtlarım hazırlık sınavım vs..ortaya cıktı...bı anda 2 gun soraya aldım...ama hayatmda amelıyathanenın onunde bıle durmadım...ınanılmaz tırsıyorum...ya uyanamassan yada fazla narkoz verırlerse...nolur bıraz ıcımı rahatlatın...aılemı zar zor ıkna ettıgım ıcın onlarla cok konusamıyorum...tıkandım sankı...ıns hersey cok gusel olur...cok dua edıyorum hem kendım ıcın hem yaptırıcak olanlar ıcın.....sevgıyle ve duayla kalın...

aaaa bak sana sabah yaşayacaklarını anlatayım. 12 den sonra bişey yemeyeceksin içmeyeceksin (sigara dahil) hastaneye gittiğinde seni hemşire alacak tahlil yaptıracağın yerleri seninle beraber gezecek. onlar seni raharlatır korkma sen. çok matraklar. sonra odana geçeceksin tahliller çıkacak bu arada. sonra dr gelecek resim çekecek. hemşire gelecek ameliyat kıyafetini verecek giyeceksin ve damar yolun açılacak. sonra sedyeyle asansöre, sonrada tek iğneyle anında bayılacaksın. anestezist yanında olacak zaten, ters bişey olmaz ama olursa o hemen müdahale eder korkma bi ya. sonra gözünü odanda bir buz kalıbının ardında açacaksın.

cok tesekkur ederım...pekı damar yolunu acarken acıyomu...iğnelerden hep urkmusumdur...ıcım okdr yumusaktırkı kucuk kuzenıme ıgne yapılıcaktı cıglık atmaya basladım durup dururken benı dısarı cıkarmıslardı...kendı cocugum olsa ölurdum heralde....bu sene hayatmın ılklerını yasıyorum..1 ay oncede ılk defa dıscıye gıtmıstım:) bıde okdr tahlıl yapıyolar kan ıdrar akcıger vs..bana doktor boyle ufak amelıyatlar ıcın cok detaylı tahlıl yapmıyolar dedı...barı en azından kan tahlılı yapsınlar ya haytta gırmem yoksa amelıyata..nerden bılcekler vucudum ne kdr narkoz kaldırır!!!! Allah yardımcımız olsun...ramazan ramazan yaptıryorum bıde ama mecburum okul baslıyo kayıt vs...pazartesı olmassa 1 sene beklıcem kı artık beklemek ıstemıyorum...

valla neye ne kadar baktılar bilemiycem ama önce röntgene aldılar, sonra kan alındı. damar yolu açarken hiiiç acımıyor merak etme. yanına sakin mizaçlı bi refakatçi al bari. merak ettim senin yaş kaç?

18 yasındayım..yanımda benden bır yas buyuk arkdsm kalıcak...bebeklık arkdsm:) o sakınlestıryo benı ztn..ama bgn bayagı bı dua ettım..namazımı kıldım...ıcım rahatladı...boyle korku fılan kalmadı bı an...korkmıcam ya...mıllet 7-8 saatlık zor amelıyatlara gırıyo..tırsak olmıcam artık:)

annem kalamıyo cnku kucuk kardesım var ondan...hm ztn arkdsmın kalması daha ıyı olur..annem smdı bn gırerken aglar...öss sınavına gırerken arkamdan aglayan kadın pazartesı salya sumuk olur kesın:) benı oyle cok fazla gormelerını ıstemıyorum ztn...cıktıktan sora yarım saat daha kalıp gıderler...

annen bırakamaz seni arkadaşınla bence. yani alt tarafı estetik olacaksın beyin ameliyatı mı bu, korkmana gerek yok, hiçbişey anlamayacaksın bak. iğne yapmasıyla bayılman arasında sn ler olacak. ben nereye geldim diye ameliyathaneyi izlerken hemen gidivermişim. 5 sn bile değil.

annem dedı ztn mine senle kalır dedı:) ztn cok buyutmemelerı benım ısıme gelır..hanı basıt bısı ıcın gelıyorum hissini verıyo..:) yok korkmuyorum artık olucak bıtıcek...ztn iş olduktan sora baslıyo...bakalım nasıl sabredıcem:) cok tesekkur ederım sızede...benı rahatlattınız...Allah razı olsun sızden...bu sıtenın acılması ne ıyı olmus...bnde olayım hayırlısyla bnde bılgılendırıcem merak edenlerı...

rica ederim bende senin gibiydim öyle mi olacak böyle mi olacak. hoş hala devamlı soru soruyorum tecrübeli arkadaşlara ama :kedi:

şimdiden geçmiş olsun. umarım tam istediğin gibi bi burnun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…