Merhabaaaaaaaaa
Benim 1 ayım dolmak üzere.Burnumun şekli çok güzel tabiki şişilikler var.Ben çok araştırdım mükemmel bir doktor.Ailem çok kızdı ameliyat olurken hep dedim inşallah çok güzel olur diye.Annem bile şaştı hiç ağrım olmadı.Çok rahattım.Morluklar geçti.Buz koydum şişlikler fazla olmadı tabii burun şiş bi delik şiş bi delik daha düşük.Bu doktora arkadaşım ameliyat oldu ve çok övdü.''Kendini ona bırak '' dedi sadece.Arkadaşım güç verdi bana bende biraz zaman geçsin sana bi bakayım dedim.onun 8 tane arkadaşı olmuş o doktora.Ve inanırmısınız hepsi çok memnun tek bir şikayet duysaydım gerçekten vazgeçerdim adama izmirden gelip ameliyat olan var( arkadaşın kuzeni) ve çok çok memnunum şimdi
bu pazartesı olucam..aslında daha soraya atmıstım ama okul kayıtlarım hazırlık sınavım vs..ortaya cıktı...bı anda 2 gun soraya aldım...ama hayatmda amelıyathanenın onunde bıle durmadım...ınanılmaz tırsıyorum...ya uyanamassan yada fazla narkoz verırlerse...nolur bıraz ıcımı rahatlatın...aılemı zar zor ıkna ettıgım ıcın onlarla cok konusamıyorum...tıkandım sankı...ıns hersey cok gusel olur...cok dua edıyorum hem kendım ıcın hem yaptırıcak olanlar ıcın.....sevgıyle ve duayla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?