Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cok saol....ıns gusel gecer...tır carpmısa donucem:) aynaya bakmam sanırım alcılar alınana kdr...hemen gecmıs olsa su 2 hafta...ne ıyı olurdu...sorasında ıs var..korumak gerekı...bana doktorum masaj vermıcekmıs..ama cok yararlıymıs..nasıl yapıcam masajı...gorusmeye gıttıgım gun bı hastası vardı..bandı cıkarıcaktı..cıkardı 1 haftalıktı hıc şiş degıl burnu..fındık gıbı...bayıldım...ıns bnmde burnum şiş durmaz...ama gozlerı bayık bakıyodu cnm yaa cok korkmus bandları cıkarırken...bı atlatsam ılk 3-4 gunu..

ben kalkık bır burun ıstemedım...ama dusuk de yapmaz heralde...normal olsun ıstyrm...bnm gozlerım dudaklarım da ırıdır bana cok kucuk bı burun gıtmez ztn..oyle dedım...suankı burnumla fındık burun arasında bısı olsa yeter bana:)

23 gun olmasına ragmen harıka durmus...bnde aynı senın gbı ıstıyorum...cnku bana sıvrı bı burun gıtmez...senın burnunu nasıl tarıf edebılırım kı...ucu yuvarlagımsı olsun mu dıyım:) cok seker senın kı ya...bıcır gbı:)

onun kendisi şeker zaten fındık kurdu o :1hug:

banada masaj vermedi, yararlı demedi gerek yok dedi. peki bugün gördüğün hastaya sargı takmışmıydı, benim alçıyı çıkardı tamamsın dedi. bir haftada sargıyla gezicem diye düşünüyodum

ayy canım benim kaydirigubbakcemile3
benim fotoğrafımı gösterebilirsin doktora istersen, ya da bilgisayarda tasarım yaparken şurası şöyle olsun diye anlatırsın

valla bızım doktor tasarım yapmıyomus...bı resım cekıcek bakıcak burun yapıma sanırım...ama benı yonlendırebılırsın dedı....umarım begenırım ya...unvteye baslıcam bu yıl...hevesım kursagımda kalmaaz ıns:S ogun gordugum hastaya sargı takmıstı...bant yanı..ama demekkı herkese takmıyo..çok şiş olana takıyo olabılır...cok rahat bı doktor tugrul amca:) bana bır haftadan sora yan yatabılırsın dedı...kemık kaynadıktan sonra hıcbısı olmaz dedı..cok rahatlattı benı ogun...cnku duz yattımmı kabus gorururm ben hep..hıc alıskın degılm..dırek onu sordum ne zmn yan yatabaılırım dıye..sargılıyken bıle yatılır dedı...masaj da vermıyo...artık buz patates ve salatalık kabugu koyarım...cnku 11 gun sora kayıt ısım var...ben yapıcam kaydımı...ogrencıden baskası yapamıyomus..artık kapatıcı fılan ıdare edıcem..tek korkum kayda kdr gozumun kanlı olmaması..o zmn anlasılır ıste...:S

canım hiç endişe etme
ben yüksek lisans başvurusuna gittiğimde gözüm yarısına kadar kanlıydı ve burnumda sargı ve alçı vardı
aksine faydası bile oldu tüm işlemlerimi hallettiler hemen kaydirigubbakcemile3
sakın doktorunun sana söylemediği bir şeyi ona sormadan yapma lmaz:
faydası olsun derken zararı dokunur Allah korusun

yesilzeytin fazla abartma panik olma korkma cok kolay bisi, kimsenin lafıyla kendini panik yapma, ayrıca okul basvurusunda kimseyi hatırlamıyorsun merak etme, gider kaydını yapar gelirsin, asıl okul acılınca tanısıyorsunuz

bu zamana kdr hıc estetık facıası haberler gormedım...yrn amelıyatım wr bır haftada 2 haber gordum...acaba bı ısaretmı bu ya..ama devlet hastanesınde yaptırmıs...ıyı dusunucem dıyorum cıkan haberlere bakın

tecrübeli arkadaşlar ameliyat sonrası 21. günüm hala mimiklerimi doğru dürüst kullanamıyorum. mesela gülüşüm farklı konuşurken biraz üst dudağım kasıyor. şu ruj yaydırma hareketi vardır ya onu yapamıyorum. sizin nasıl? lütfen geçtiğini ve eskisi gibi olduğunu söyleyin. buna çok ihtiyacım var. çünkü eşim yüzüme bakamadığını ve hiç yaptırmasaydın burnunda birşey yoktu diyor. pskolojim felaket yardım lütfen. buarada burnum dingiltere kraliçesiyle hemen hemen aynı oldu. şekil olarak ben beğendim ama mimikler ve eşim kahrediyor. yardım geçermi(((( mimikler ve gerginliği yani.

2.5 saat sora evden cıkıcam...zmn hıc gecmıyo...cok sıtreslıyım...aılem desen bnden beter..agızları bıcak acmıyo..evde tek basıma gıbıyım...umarım hersey gusel olur..korkuyorum endıselıyım...oncesı ve sonrası ıcın...umarım dayanabılırım..

mersey cnm gecici ama suan gecmesi icin erken biraz daha zamana ihtiyacın var merak etme gececek
yesilzeytin sana da gecmis olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…