saol tesekkur ederım...memnunsun dımı? bı sıkayetın yok?
alçı çıktı ben ağlamaya başladım. şişliklerden gözüme büyük göründü. Allahtan dün tumena 1,5 haftalık resmini göstermişti. sabredicez yapacak bişey yok. burnumun ucu düşük geldi umarım şişliktendir.
23 gun olmasına ragmen harıka durmus...bnde aynı senın gbı ıstıyorum...cnku bana sıvrı bı burun gıtmez...senın burnunu nasıl tarıf edebılırım kı...ucu yuvarlagımsı olsun mu dıyım:) cok seker senın kı ya...bıcır gbı:)
23 gun olmasına ragmen harıka durmus...bnde aynı senın gbı ıstıyorum...cnku bana sıvrı bı burun gıtmez...senın burnunu nasıl tarıf edebılırım kı...ucu yuvarlagımsı olsun mu dıyım:) cok seker senın kı ya...bıcır gbı:)
valla bızım doktor tasarım yapmıyomus...bı resım cekıcek bakıcak burun yapıma sanırım...ama benı yonlendırebılırsın dedı....umarım begenırım ya...unvteye baslıcam bu yıl...hevesım kursagımda kalmaaz ıns:S ogun gordugum hastaya sargı takmıstı...bant yanı..ama demekkı herkese takmıyo..çok şiş olana takıyo olabılır...cok rahat bı doktor tugrul amca:) bana bır haftadan sora yan yatabılırsın dedı...kemık kaynadıktan sonra hıcbısı olmaz dedı..cok rahatlattı benı ogun...cnku duz yattımmı kabus gorururm ben hep..hıc alıskın degılm..dırek onu sordum ne zmn yan yatabaılırım dıye..sargılıyken bıle yatılır dedı...masaj da vermıyo...artık buz patates ve salatalık kabugu koyarım...cnku 11 gun sora kayıt ısım var...ben yapıcam kaydımı...ogrencıden baskası yapamıyomus..artık kapatıcı fılan ıdare edıcem..tek korkum kayda kdr gozumun kanlı olmaması..o zmn anlasılır ıste...:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?