merhaba, ben 4 gün önce ameliyat oldum içte ve dıştaki eğrilik için ( septorinoplasti ), bugün tamponlar alındı; yalnız kendime baktığımda ve şu anki halimle önceki aynı açıdan olan resimlerimi kıyasladığımda eğriliğin sürdüğünü ve burnun yüzün tam ortasına hala oturmadığı gibi önceki resimlerimle hiç bir farkı yok :/ bu düzelme de mi zamanla olacak? yani eğriliğin ameliyattan hemen sonra biraz bile olsun düzeldiği farkedilmez mi ?[/QUbunları söylemek için daha çok erken.ben de 1 yıl önce ameliyat olduğumda senin gübü düşünüyordum.ama zaman geçtikçe burnun daha da güzelleşecek.
merhaba, ben 4 gün önce ameliyat oldum içte ve dıştaki eğrilik için ( septorinoplasti ), bugün tamponlar alındı; yalnız kendime baktığımda ve şu anki halimle önceki aynı açıdan olan resimlerimi kıyasladığımda eğriliğin sürdüğünü ve burnun yüzün tam ortasına hala oturmadığı gibi önceki resimlerimle hiç bir farkı yok :/ bu düzelme de mi zamanla olacak? yani eğriliğin ameliyattan hemen sonra biraz bile olsun düzeldiği farkedilmez mi ?[/QUbunları söylemek için daha çok erken.ben de 1 yıl önce ameliyat olduğumda senin gübü düşünüyordum.ama zaman geçtikçe burnun daha da güzelleşecek.
bu sorun bende de var, bariz farkediliyor. ne kadar zaman alır peki düzelmesi?
aynı eğrilik bende de var lütfen bana ulaşın özel msj falan atın lütfen intihar edicem yoksa 1 hft olsu ameliyat olalı burnum eğri gibi alcım cıkmadı
Kızlar ben iki ay önce sigarayı bıraktım,hiç içmedim ondan sonra.Burun estetiği olcm.Ama bugün doktor sorduğunda içmiorum dedim.Annem yanımda olduğu için.Anesteziciyle görüşeceğim bi kaç gün sonra.İnşallah yanımda kimse olmaz da söylerim.Ama 2 ay önce bıraktığım için belki sorun olmaz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?