Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aynı eğrilik bende de var lütfen bana ulaşın özel msj falan atın lütfen intihar edicem yoksa 1 hft olsu ameliyat olalı burnum eğri gibi alcım cıkmadı

sedem hanım. bende kısmetse yakup avşara burun amaliyatı olacağım benim burnumda oldukça kemerli acaba resimlerinizi görmem mümkünmü .

aynı eğrilik bende de var lütfen bana ulaşın özel msj falan atın lütfen intihar edicem yoksa 1 hft olsu ameliyat olalı burnum eğri gibi alcım cıkmadı

böyle bir ortamdasın yani internet ortamından sözediyorum her bilgi elinin altında..burada olmuş kişiler bas bas söylüyoruz ilk zamanlar şişlikler eşit dağılmadığı için aldatıcı görünebiliyor kesin hükme varmayın diye.sen hala intihar edicem diyosungercekten egri bile olsa bu yüzden intihar edecek msin:1shok:

guzguz daha alcı cıkmamıs bu ne acele, alcı cıktıktan sonra da acele etme daha cok zamana ihtiyacın var, sana bu forumdaki tüm baslıkları ve yazıları okumanı tavsiye ederim

Kızlar ben iki ay önce sigarayı bıraktım,hiç içmedim ondan sonra.Burun estetiği olcm.Ama bugün doktor sorduğunda içmiorum dedim.Annem yanımda olduğu için.Anesteziciyle görüşeceğim bi kaç gün sonra.ınşallah yanımda kimse olmaz da söylerim.Ama 2 ay önce bıraktığım için belki sorun olmaz ne dersiniz?

sorun olmaz, ben ameliyattan bir gün öncesine kadar içtim, ameliyattan sonra ertesi gün de içtim. dr um sorun olmaz demişti, önermiyorum ama içincede bişey olmuyo

bısı sormak ıstyrm...alcılar alındıktan ne kdr zmn sora burundakı kemıgın agrısı bıter?ozellıkle ne kdr sure cok ıyı korumak lazım? tıtız bı sekılde....pımpırıklenıcem ben alcı cıktıktan sora bu sefer paranoyaga baglıcam...oyuzden soruyorum...bırde ne zmn sora dıslerınızı fırcalamaya absladınız?en byk sorunum bu?

canım ben 2. gün dişlerimi fırçalamaya başladım. tabi çok yavaş ve dikkatli. üst dişlerime ulaşamadım, ama diğer taraflar fırçalandı en azından. 5-6 gün sonra da tamamını yine çok yavaşça fırçaladım. önemli olan çeneni çok açmamak, vs. bi sorun olmuyor.

diş fırçalamada bi sorun yok. 6 ay boyunca zaman zaman ufak tefek ağrılar oluyor. ben 5. ay güneş gözlüğü taktığımda ağrı olmuştu biraz. doktorum 6. aydan sonra takmamı söyledi. şimdi 7. ay içindeyim. çok rahatım. sen 2 ay en azından çok dikkatli ol.

bana gelıyokı sankı alcı alınınca burnum yamulcak?kemıgı kaycakmıs gıbı gelıyo...sankı alcı burnumu koruyomus gbı gelıyo...savunmasız kalınca nolcak bılmıyorum:) pekı burun ucu dusmesı ne demek?agızamı dusuyo nası bısı o?komsular kokruttu benı...yok ıste herkesın dusermıs...bnm burnum asagıda degıldı normalde..sdce kemerım wrdı...yanı ucundakı kıkırdagıdamı kırmıstır:S sacmalamıs olabılırım cnku hıcbı bılgım yok:)

tabikide intihat etmiyeceğim o içindeki durumu en ii alatan cümle idi bana göre umarım herşey güzel olur cekilen acıya değer

kıslarr bısey sorcam bıraz kotu ama ne zaman dan sonra burnunuzu karıstırdınız dogal hakkımız sonucta:)))))) yanıı bu kulak copuyle tam temızlık olmuyor ya:)))))

kacakgirl senin parmagın burnuna giriyor mu ki karıstırmayı soruyorsun? hayır benimki girmiyor da ondan diyorum arada bakıyorum giriyor mu diye cok igrencim yaa pP

yaa ebrucum aslında sorarsan benımkıde tam gırmıyor cunku ıcı cok sıs sankı:)))bak sımdı gene denıyorumm tam gırmıyor:)))))

kızlar hangi parmağınızla deniyosunuz :roflol:
beniim serçe parmağım giriyor yaa
burun deliklerim büyük mü yoksa:tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…