kacakgirl senin parmagın burnuna giriyor mu ki karıstırmayı soruyorsun? hayır benimki girmiyor da ondan diyorumarada bakıyorum giriyor mu diye cok igrencim yaa pP
cimbizla denedinizmi...kurumus sümücükler süper alinio onla...
cimbizla denedinizmi...kurumus sümücükler süper alinio onla...
cımbızzz:roflol:ilk günler daha tampon burnumdayken yani nefes alamıyodum bişeyler tıkamıştı,düz bir cımbız vardı evde onu bi güzel steril ettim.silikonun ortaısna soktum cektim cektim böyle pıhtı gibi et parçası gibi şeyler geldi ama onlar cıktıkca geçici süre de olsa nefesim acılıyodu acayip mutlu oluyodum:roflol::roflol:ama tam bir psikopat gibiydim mor gözler şiş surat ayna karşısında cımbızla burnunu karıştıran bi tip:roflol:
ya ben hala kulak cöpü kullanıyorum en rahatı o gelio bana, en azından ucu da pamuk bir yerleri zedeleme sansın yok
onuda kullaniorum ama benim cogunlukla tam arkada kenarda yapisip kalio...kulak cubuguyla zor alinio...alkisalkisalkis
sen niye msnde yoksun bakiim[/QUOT
arkadasin ordaim...aksama girmeye calisirim canim...:)
Kızlar merhaba on iki gun once deviasyon ve estetik ameliyatı oldum. burnumda hala bandajlarım var.. bandajlamadan once burnumu gördüğümde cok tuhaf geldi bana.. sanki oraya yama yapılmış gibi hissettim.. çirkin diyemem ama güzel de değildi.. doktor zaten ödemden dolayı moralimin bozulbileceğini söylemişti ama ne bileyim.. canım cok sıkıldı.. bandajlı hali daha güzel geliyor gözüme.. çıkarmaktan korkuyorum ya.. sizde de oyle olmuş muydu? offf.. kendimi pek iyi hissetmiyorum.. yarın bandajlarım cıkıyor..
bir de göz altım benim normalde siyah değildi ama iki gundur göz altlarım siyah gibi.. oysa morluklarım daha dogrusu kızarıklarım geceli cok oluyor.. bu karaltı farklı bir sey.. umarım kalıcı degildir.. hiç boyle bir sey okumadım cunku..
Kızlar merhaba on iki gun once deviasyon ve estetik ameliyatı oldum. burnumda hala bandajlarım var.. bandajlamadan once burnumu gördüğümde cok tuhaf geldi bana.. sanki oraya yama yapılmış gibi hissettim.. çirkin diyemem ama güzel de değildi.. doktor zaten ödemden dolayı moralimin bozulbileceğini söylemişti ama ne bileyim.. canım cok sıkıldı.. bandajlı hali daha güzel geliyor gözüme.. çıkarmaktan korkuyorum ya.. sizde de oyle olmuş muydu? offf.. kendimi pek iyi hissetmiyorum.. yarın bandajlarım cıkıyor..
bir de göz altım benim normalde siyah değildi ama iki gundur göz altlarım siyah gibi.. oysa morluklarım daha dogrusu kızarıklarım geceli cok oluyor.. bu karaltı farklı bir sey.. umarım kalıcı degildir.. hiç boyle bir sey okumadım cunku..
vallahı bende arada cımbızla temızlıyom ıyı oluyor kulak copu bır yere kadar temızlıyor ama genede en ıyısı karıstırmak genel temızlık oluyor valla benımde ana serce parmak gıryor oda az korkuyorum yaw:)))
normalde biri sorsa bize burun karistiriormusunuz herkes hayir iiiygh der...ama gercek ortada karistirioruz...laelaelaelaelae :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?