Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cimbizla denedinizmi...kurumus sümücükler süper alinio onla...

cımbızzz:roflol:ilk günler daha tampon burnumdayken yani nefes alamıyodum bişeyler tıkamıştı,düz bir cımbız vardı evde onu bi güzel steril ettim.silikonun ortaısna soktum cektim cektim böyle pıhtı gibi et parçası gibi şeyler geldi ama onlar cıktıkca geçici süre de olsa nefesim acılıyodu acayip mutlu oluyodum:roflol::roflol:ama tam bir psikopat gibiydim mor gözler şiş surat ayna karşısında cımbızla burnunu karıştıran bi tip:roflol:

gamzei ben işaret parmagımla deniyordum, dur bakiim serce parmak giriyor mu, hımm o giriyor
cımbızı da denemedim valla korkarım ben onla :)))

ahahaha ben cimbiz isine ikinci ameliyattan sonra basladim...ameliyatli buruna parmak sokmaya korkarim...cimbizle arkada kalanlarda acaip rahat cikarilio...bende senin gibi ayna karsisinda cimbizla burun karistiran monsterdim...

ya ben hala kulak cöpü kullanıyorum en rahatı o gelio bana, en azından ucu da pamuk bir yerleri zedeleme sansın yok

Kızlar merhaba on iki gun once deviasyon ve estetik ameliyatı oldum. burnumda hala bandajlarım var.. bandajlamadan once burnumu gördüğümde cok tuhaf geldi bana.. sanki oraya yama yapılmış gibi hissettim.. çirkin diyemem ama güzel de değildi.. doktor zaten ödemden dolayı moralimin bozulbileceğini söylemişti ama ne bileyim.. canım cok sıkıldı.. bandajlı hali daha güzel geliyor gözüme.. çıkarmaktan korkuyorum ya.. sizde de oyle olmuş muydu? offf.. kendimi pek iyi hissetmiyorum.. yarın bandajlarım cıkıyor..
bir de göz altım benim normalde siyah değildi ama iki gundur göz altlarım siyah gibi.. oysa morluklarım daha dogrusu kızarıklarım geceli cok oluyor.. bu karaltı farklı bir sey.. umarım kalıcı degildir.. hiç boyle bir sey okumadım cunku..

majezik canim sen cok takiyorsun...yani henüz 12 gün olmus...ameliyat olmusun sonucta...burunun ameliyattan birgün sonra 6 ay sonra alcagi halde olmasini bekliyemessin...bir cogumuz senin yasadigini yasadi...sabretmen gerekiyor canim...

vallahı bende arada cımbızla temızlıyom ıyı oluyor kulak copu bır yere kadar temızlıyor ama genede en ıyısı karıstırmak genel temızlık oluyor valla benımde ana serce parmak gıryor oda az korkuyorum yaw:)))

canımm geçmiş olsun.gözaltları öyle silikleşe silikleşe gidiyor 15-20 güne hiçbişey kalmaz.
narkozdan da olabilir diye düşünüyorum ben o gözaltı olayının..12.günde emin ol kimse burnunu pek begenmiyodu..daha yorum yapmak için çok erken 2 aydan önce bence:1hug:..

normalde biri sorsa bize burun karistiriormusunuz herkes hayir iiiygh der...ama gercek ortada karistirioruz...laelaelaelaelae :lepi:

normalde biri sorsa bize burun karistiriormusunuz herkes hayir iiiygh der...ama gercek ortada karistirioruz...laelaelaelaelae :lepi:

bencede yanı hayır dıyen bırı emınım yalan soyluyorr ınsanın dogal hakkı sonucta yaaa kıslar utanmayın soleyın ne zamandan sonra burun karıstırdınız:)))))) yada ben ılk karıstırdıgımda solerım artık kacıncı aaydan sonra bu gıdısle cok beklıcem gıbı ama cunku benım burun halen cok sıs gergın bazen sert hele ıcı allah bılır :)))):lepi::kedi:

kızlar acılen bısı sormak ıstıyorum...amelıyttan sora ne zmn ıstedgınız gbı gulebıldınız? ya dayanamıyorum artık:) ne komık bı vıdyo ızleyebılıyorum nede komık bı fılım...hemen degıstryrum kanalı:) gulmıyım dıye...koptum kopucam hee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…