Kizlar ben 18.09. tarihinde ameliyat olucam Doktor tavsiyeleriniz varmi acaba cok korkuyorum !!!!!! Almanyadan gidiyorum ve pek fazla doktor tanimiyorum!!!! Zamanim varken baska doktorlardada randevu almak iytiyorum.
dikişler alınmadıysa pek gülmemeye calıs canım:)
bni de gülme tutuyordu,annemler özellikle güldürüyodu gülmiyim diye öyle garip hareketler yapıyodum ki dalga konusu olmuştum:roflol:
gülünce burun genişliyor özellikle kanatlarda küçültme olduysa orda da dikiş varsa yani aman allahım patlıcak gibi oluyor.
kontrollü gül dicem ama kontrollü de gülünmezki yahu:roflol:[/QUOTE
ya gulumseyınce ust dıslerım gozukmuyo...eskı resımlerıme bakıyorum öndekı dıslerım fısek gbı gozukuyo...suan ıse dumduz dıs fırcalama pozısyonuna getıremıyorum..gecıcı dımı? bunu cok takıyorum kafama...ne zmn eskı halıne gelır dudaklarım?
dikişler alınmadıysa pek gülmemeye calıs canım:)
bni de gülme tutuyordu,annemler özellikle güldürüyodu gülmiyim diye öyle garip hareketler yapıyodum ki dalga konusu olmuştum:roflol:
gülünce burun genişliyor özellikle kanatlarda küçültme olduysa orda da dikiş varsa yani aman allahım patlıcak gibi oluyor.
kontrollü gül dicem ama kontrollü de gülünmezki yahu:roflol:[/QUOTE
ya gulumseyınce ust dıslerım gozukmuyo...eskı resımlerıme bakıyorum öndekı dıslerım fısek gbı gozukuyo...suan ıse dumduz dıs fırcalama pozısyonuna getıremıyorum..gecıcı dımı? bunu cok takıyorum kafama...ne zmn eskı halıne gelır dudaklarım?
geçiyor o bende de oldu.tam olarak ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum ama geçiyor tabiki
kızlaaar, bandajım cıktı sonunda.. görüntü cok sis tabi ama ilk gördüğüm gune gore daha iyi.. dogal geliyor gözüme.. bandajdan kalan yapışkanlı şeyleri cıkarmak için peeling maske yapsam nasıl olur sizce? cunku yapışkanlar leke leke seyler bırakmıs.. onları yıkayarak ya da tonikle cıkaramıyorum...bir de acayip yağlanıyor burnumun üstü.. parlamasını engellemek için yaptıgınız bir sey var mı? teşekkürler
kızlaaar, bandajım cıktı sonunda.. görüntü cok sis tabi ama ilk gördüğüm gune gore daha iyi.. dogal geliyor gözüme.. bandajdan kalan yapışkanlı şeyleri cıkarmak için peeling maske yapsam nasıl olur sizce? cunku yapışkanlar leke leke seyler bırakmıs.. onları yıkayarak ya da tonikle cıkaramıyorum...bir de acayip yağlanıyor burnumun üstü.. parlamasını engellemek için yaptıgınız bir sey var mı? teşekkürler
kızlar acılen bısı sormak ıstıyorum...amelıyttan sora ne zmn ıstedgınız gbı gulebıldınız? ya dayanamıyorum artık:) ne komık bı vıdyo ızleyebılıyorum nede komık bı fılım...hemen degıstryrum kanalı:) gulmıyım dıye...koptum kopucam hee:)
ebişim sana az bi estetik operasyon yaptım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?