Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dikişler alınmadıysa pek gülmemeye calıs canım:)
bni de gülme tutuyordu,annemler özellikle güldürüyodu gülmiyim diye öyle garip hareketler yapıyodum ki dalga konusu olmuştum:roflol:
gülünce burun genişliyor özellikle kanatlarda küçültme olduysa orda da dikiş varsa yani aman allahım patlıcak gibi oluyor.
kontrollü gül dicem ama kontrollü de gülünmezki yahu:roflol:

Kizlar ben 18.09. tarihinde ameliyat olucam Doktor tavsiyeleriniz varmi acaba cok korkuyorum !!!!!! Almanyadan gidiyorum ve pek fazla doktor tanimiyorum!!!! Zamanim varken baska doktorlardada randevu almak iytiyorum.

21.08.09 cuma günü bende burun operasyonu geçirdim hem yamukluk vardı hemde kemerli bir burnum şimdi yüzümdeki şişliklerin büyük bir bölümü geçdi ama gülünce cok canım acıo aksilik ya ne söyleseler gülesim geliyor özellikle canım eşime benimle konuşma bile dedim çünkü ne solese gülesim gelio cok komik sorun şu burun deliklerimden biri diğerine göre daha büyük uykumu kaçıracak dercede bir kaşıntı var ve sol burun deliğimde benim dışa doğru et uzaması vardı şimdi orda hala duruyor.ne yapsam diye düşünüyorum çok üzgünğüm çokkkk bu yaşananları atlatan tecrübeli ark.duyrulur ne yapıcam bennn...

Kizlar ben 18.09. tarihinde ameliyat olucam Doktor tavsiyeleriniz varmi acaba cok korkuyorum !!!!!! Almanyadan gidiyorum ve pek fazla doktor tanimiyorum!!!! Zamanim varken baska doktorlardada randevu almak iytiyorum.

canım barıs cakırla gorus derım cok ıyı bır doktor ayrıca emre ılhana olanlarda cok memnun benım resımlerım var bakabılırsın :))

yesilzeytin cok normal o dediklerin gecici merak etme, benm 3.5 ay oldu dudaklara ruj yedirme hareketini tam yapamıyorum düsün artık, zmanla düzeliyor

off kıslar iki hafta içinde ameliyat olcam..kalbim agzımda atıyo sanki heycandan ölcem..dua edin nolurrr sizler gibi sonuctan memnun kalayım:)

kızlaaar, bandajım cıktı sonunda.. görüntü cok sis tabi ama ilk gördüğüm gune gore daha iyi.. dogal geliyor gözüme.. bandajdan kalan yapışkanlı şeyleri cıkarmak için peeling maske yapsam nasıl olur sizce? cunku yapışkanlar leke leke seyler bırakmıs.. onları yıkayarak ya da tonikle cıkaramıyorum...bir de acayip yağlanıyor burnumun üstü.. parlamasını engellemek için yaptıgınız bir sey var mı? teşekkürler

canim peeling bende denemistim ama pek ise yaramamisti...body oil falan varsa kulak cubuguna dök biraz öyle dene...bende ise yaramisti...
yaglanmaya karsi birsey yapamassin bence...ilk haftalar acaip yaglaniyor ama zamanla azaliyor...:)

geçmiş olsun canım,yapışkanları peeling çıkarmaz. Ben kolonyalı pamukla silerek çıkarmıştım,gerçi biraz kızardı,uğraştırdı ama çıktı.Burnunun üzerini de kolonya ile silebilirsin. Başka pek bişey yapılamıyo malesef

KIZLAR BEN RESIM EKLEDIMMI HIC HATRLAMIYORUM AMA BI DOKTROLA NETTEN GORUSTM RESMIMI SANAL AMELIYAT YAPTI AMELIYAT OLDUGUM ZAMN BOLE DEGISIME UGRACIAK DIYE RESIM GONDERDI BAKIP YORUM YAPABILIRMISNIZ CNLARIM ENB AZINDAN DAHA GUZEL YADA SUAN YAPTIGI GUZEL OLMUSMU YAKISIRMI YAPIMMI ESTETIK ZATEN AMELIYAT OLUCAM KEMIK ET ICIN
[/URL][/IMG]

ben yanaklarımı tutarak gülüyordum işe yarıyor.

ben giderken arabada ıslak mendille silmiştim hiç öyle özel bişey yapmadım kaydirigubbakcemile3

Ebişim; güzel sayılır ama bence biraz daha kavisli düşünebilirsin. Başka doktorlarada bi danış istersen.Hemen karar verme.

ebişim daha önce bu fotoyu eklemistin ve ben bunu daha önce de söylemistim tekrar edeyim, bence tasarım cok kötü özellikle de burun kanatları ve deligi, cok özensiz bir tasarım olmus bencee, kavissiz olusu da ayrı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…