Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaslar,
gemiş sayfaları okurken farkettim de insanlar on beş gün falan düz yatmak zorunda olundugundan bahsediyor.. iyi de ben ameliyatın ücüncü ya da dördüncü gununden itibaren sabah kendimi yan yatıyor buluyordum.. burnum yastığa degmiyordu ama kafam falan yandı yani.. sorun olur mu acaba? gece farketmiyorum ki dondugumu.. doktorum da bu konuda uyarmadı ama acaba unuttu mu ki?
bir de özellikle sabah kalktıgınızda burnunuz kuru oluyor mu? içini acıtacak kadar yani.. içi ne zaman rahatlayacak arkadaşlar ya... rahat rahat ne zaman burnumu temizleyebileceğim.. boyle zaman da gecmiyor.. nefes alırken kuru bir seyler hissetmek istemiyorum artık..
iki hafta oldugu için burnum tabi ki çok şiş.. delikler su an istediğim gibi.. yani acayip cok gorunmuyor.. ama şişlikler inince acana burnumun ucu da iner mi merak ediyorum.. cunku o zaman burnum düşük gibi olabilir de..
nolur deneyimlerinizi yazın bana.. teşekkürler
son olarak içteki dikişler ne kadar zamanda eriyor biliyor musunuz?

hıc sorun etme....bana doktorum ıstedgın gbı yat dedı...hatta bgn alındı alcım...ya kendımı bı tuaf hıssedıyorum ust dudagımı hala kaldıramıyorum yukarı dgru....boyle kalmaz dımı ya...gulerken bı acayıp oluyorum cnku:S ıstedgınız gbı yatın arkdslar...doktor kesınle hersey serbest dedı bana....canım tugrulcuuuumm:)

çabuk resim koy seni çok merak ediyorum çabuuuuuukkkk:dance:
ya benim üst dudağım sadece 1-2 gün çok hafif uyuşuktu, hemen geçti, senin de geçer merak etme. o tuğrulcuğunu bulsam ben ne yapıcam biliyomusun, çok kızgınım onaakötükedihüso

yaa nıye gecmıyo pekı bnm dudaklarım ya...ayy boyle kalırsa yandım valla...resım eklemek ıstyrm ama bı kendıme alısıyım bı acayıp geldım:)

kızlarrr umarım sizin gibi ameliyatım sorunsuz gecer..ilk kes narkoz alcam ve korkuyorum ya uyanamassam die:)heycandan kalbimm agzım atıyo sanki:)yarın doktor gün vercek inş:)umarım en yakın zamanda olurumda kurtulurum..bu ara sadece ruyamda ameliyat oldugumu görüyorum pskolojim çok etkilendi:)umarımmmmmm acısız sorunsuz kurtulurumm..kuzenim 4 ay önce oldu onun doktoruna olcam burnu çok güzellll şimdi kuzenimin ama aklın varsa olma o acıya degmez diyip duruyor ve canım sıkılıyorrr ..ondan ona sormak istemiyorummm

sadece acı için korkuyorsan merak etme her seye degiyor o kadar da acı olmuyor ayrıca ama tabii kisiye göre degisebilir

acıya dayanıklıyım aslında cnmmm sıkarım dişimiii dye düşünüyorum:)inş herkesss acısız korkusuz kurtulurr:)heycanlıyım hemde çok:)

vay be bnde hıc korkma dıyenlerdenım artık:) benım kdr korkan sıtres yapan olmamıstır..hatta amelıyt gunu doktor gelmese vazgecıcek normal burnumla yasıcaktım...acı fılan yok bn sdce alcı wrken kasınmıstım o rahatsız etmıstı benı..ama ıyıkıde cekmısım...cnku cok begenmeye basladım burnumu...dudaklarım da duzeldımı tamamdır...kahvekolık senın burnunuda tugrul yapmıstı..ne sorunun vardı tam olarak?bıde kac ay oldu? bu arada sanırım tugrula asık oldum:) ıyıce sapıttım...dıkıslerımı alırken soylendım brz...dedıkı benı kızdırma yoksa cekıcle alırım dedı:) o bıle hosuma gıttı ya...ıyıce sapıttım heeee

canım kuzenin biraz abartmış sanırım. İnan o kadar acı hissetmiyosun,bazen zonklamalar oluyo ve nefes alamayacaksın bir süre okadar. Bunlara değer bence.Hiç bişey anlamadan uyuyup uyanıcaksın :teselli: en kısa zamanda olursun inşallah rahat rahat

hepimiz o duygulardan geçtik canım inan hiç korkulacak gibi değilmiş ama şuan ne desek heyecanının önüne geçemeyiz kuzenin acımı çekmiş inan hiç ağrım falan olmadı burda arkadaşlarımında olmadı abartmış sanırım kuzenin :)) hiç korkma canım sonuç önemli ve güzel :)) albümüme resim ekledim bakabilirsin değiyor inan bana akannehir

ay kıslar destekleirniz için çok teşekürler..benim kuzen biraz mızmız canı çok kıymetli aslında öle düşününce abartıyo diyorum...ama hastaneden çıktıgı günü gördüm çok kötüydü yüzü:)ama bi haftaya hiç bşysi kalmadııı ..her güzel şeyin zorlugu var demi:)sabah 9 da muayene olcam:)haid hayırlsııı:)bu arada küçükaşk cnm hepinizin burnunu gördüm albümlere ekleyenleri:)inan begenmedigim olmadı diyebilirim.en azından eski burunlardan bin katlı güzel olmuş hepsii:)seninkide çok güzel cnmm güle güle kullanırıs inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…