ebişim sana az bi estetik operasyon yaptım kaydirigubbakcemile2
hıc sorun etme....bana doktorum ıstedgın gbı yat dedı...hatta bgn alındı alcım...ya kendımı bı tuaf hıssedıyorum ust dudagımı hala kaldıramıyorum yukarı dgru....boyle kalmaz dımı ya...gulerken bı acayıp oluyorum cnku:S ıstedgınız gbı yatın arkdslar...doktor kesınle hersey serbest dedı bana....canım tugrulcuuuumm:)
yaa nıye gecmıyo pekı bnm dudaklarım ya...ayy boyle kalırsa yandım valla...resım eklemek ıstyrm ama bı kendıme alısıyım bı acayıp geldım:)
burda herkes tanıdıklarınamı sadece cvp veriyor anlayamadım
sen ne sormuştun ki?burda herkes tanıdıklarınamı sadece cvp veriyor anlayamadım
kızlarrr umarım sizin gibi ameliyatım sorunsuz gecer..ilk kes narkoz alcam ve korkuyorum ya uyanamassam die:)heycandan kalbimm agzım atıyo sanki:)yarın doktor gün vercek inş:)umarım en yakın zamanda olurumda kurtulurum..bu ara sadece ruyamda ameliyat oldugumu görüyorum pskolojim çok etkilendi:)umarımmmmmm acısız sorunsuz kurtulurumm..kuzenim 4 ay önce oldu onun doktoruna olcam burnu çok güzellll şimdi kuzenimin ama aklın varsa olma o acıya degmez diyip duruyor ve canım sıkılıyorrr ..ondan ona sormak istemiyorummm
kızlarrr umarım sizin gibi ameliyatım sorunsuz gecer..ilk kes narkoz alcam ve korkuyorum ya uyanamassam die:)heycandan kalbimm agzım atıyo sanki:)yarın doktor gün vercek inş:)umarım en yakın zamanda olurumda kurtulurum..bu ara sadece ruyamda ameliyat oldugumu görüyorum pskolojim çok etkilendi:)umarımmmmmm acısız sorunsuz kurtulurumm..kuzenim 4 ay önce oldu onun doktoruna olcam burnu çok güzellll şimdi kuzenimin ama aklın varsa olma o acıya degmez diyip duruyor ve canım sıkılıyorrr ..ondan ona sormak istemiyorummm
canım kuzenin biraz abartmış sanırım. İnan o kadar acı hissetmiyosun,bazen zonklamalar oluyo ve nefes alamayacaksın bir süre okadar. Bunlara değer bence.Hiç bişey anlamadan uyuyup uyanıcaksın :teselli: en kısa zamanda olursun inşallah rahat rahat
hepimiz o duygulardan geçtik canım inan hiç korkulacak gibi değilmiş ama şuan ne desek heyecanının önüne geçemeyiz kuzenin acımı çekmiş inan hiç ağrım falan olmadı burda arkadaşlarımında olmadı abartmış sanırım kuzenin :)) hiç korkma canım sonuç önemli ve güzel :)) albümüme resim ekledim bakabilirsin değiyor inan bana akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?