Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şimdi geldim doktordan 1 ay sonrasına gün verdii çok üzüldümmmmkendimi öyle bi hazırlamıştımki şimdi yapalım dese tamam diycektim..iki saatlik boş zamanım bile yok dediii anca ozamana boş gün bulabiliris dedii..hevesim kırıldı kıslarr..bi yöndende şu bayram gecer daha iyi olur diyorummm..ama nişanımı güzel bi burunla yapmak istiyordumm o da kıısmet deilmiş bayramdan sonra nişanım var ondan sonra olcak artık ameliyat..hastaneden çıkarken bi kızda estetik olmuştu taburcu oluyoduu çok iyi görünüyodu acaip moral oldu az bşy halsizdi oda olcak demi:)

Ümit tıp merkezinde dr.Bekir oksaya olmayı düşünüyorum ameliyatımı.Ben de nefes paroblemi de var.Çok korkuyorum.Umarım baba da 1 ay sonraya filan gün vermez hem sağlık hem estetik açıdan artık beklemek istemiyorum.Artık olsun bitsin.Bu arada Dr.Bekir oksay ı duydunuz mu kızlar.Yardımcı olun

inş cnm en erken sürede olursun beklemek çok kötü valla hecesim kursagımda kaldı resmen ben haftaya olurum diyeee alıştırmıştım kendimiii..bu arada nekdr çok estetik olan varmış onu gördümmm abartılcak bşy deilmişşş:)

canım hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır hem bayramdı vs.. tam iyleşmezdi kendini toparlamazdı düğününde artık inşallah :) sıkma tatlı canını a.s.

canım hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır hem bayramdı vs.. tam iyleşmezdi kendini toparlamazdı düğününde artık inşallah :) sıkma tatlı canını a.s.

öyle cnm yaaaa dedigin gibiii bayramı falan düşününce daha bi iyi olduu ..bayramda gelen gidene habire anlatcaktım kurtuldum o dertten:)ama hemen geçsin istiyorum şu zamanda olayım biranönce:)

mrb...nerde yaptırdınız burnunuzu ve doktorunuzun adını öğrenebilir miyim??*birsey daha sorucam dr.güner uysal hakkında herhangi bir bilginiz var mı??

arkdsalr...bnm amelıyttan sora burnuma ve alnıma sıvılce cıkmaya basladı kı bana bır tane bıle cıkmazdı...cıldım kuru oldgu ıcın hıc sıvılce bılmezdım..ama smdı burun bolgem yaglı...surdugu bı losyondan dolayı...gecmedı hala 2 hafta oldu olalı...sızde boyle seyler oldumu?

yesilzeytin ben hala tam olarak sivilcelerden kurtaramadım anestezinin de etkisi var bence normal yani

tabii ki cnm ameliyattan, hem uzun süre cildi düzgün temizleyememekten, hem cildin hassaslasmasından hem de anesteziden, gecenlerde bir arkadasım sanki cildinden hala anestezi kokusu geliyor gibi dedi, bende olabülür dedim o koku nasıl bir sey ise, hemen anlarmıs öle dedi bide

benm 3.5 ay oldu hala daha gelmedi, cildim cok hassasmıs sanırım daha toparlayamadı kendini ama toparlıyor zamanla, benim yüzüm cok feci olmustu sivilce tarlasına dönmüstü, göz altlarımın düzelmesi bile cok uzun zaman aldı, hala bile hafif sarılar yani :)

benim göz altlarım hala çok mor
alnımda sivilce çıkmazken şimdi mayın tarlası gibi mübarek
yüzümdeki sivilcelerden hiç bahsetmiyorum bile
iyi mi ettik kötü mü anlamadım :roflol:

valla bende de kötü, suan yüzüm ilk zamanlara oranla daha iyi ama hala cok sivilceli, millet yeni ergenlige girmis zannediyor beni burun kücülünce yaşım da otomatik kücük göstermeye basladı sanırım kardesim bu sene liseye gidecek o zannediyorlar beni

sorma ya okul müdürü beni tebrik etti kardesim diye, annemle birlikte gitmistik okula
sonra daha ilk zamanları ameliyatın eczaneye gittim deniz suyu spreyi almaya arada bana cildim icin esantiyon fln verio ergenlik sivilcesi sandı dedim ya ameliyat oldum ben ondan, sonra diyo daha yasın kücükmüs olmasaydın keske iyice bebe modundayım pP ehueh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…