simdiden gecmiş olsun elinn.. umarım gonlune gore olur.. doktoruna ne istediğini iyi anlattın dimi
anladım canım.. rahat bir uyku cek bu akdsam ve herseyin güzel olacagını düşün.. iyi akşamlar
Kızlr amelıyat olacagm hastanede kı doktr ısısmlerı soylıyım
mehmet velı arslan
tugrul malaz
umut bonataÇ
emelıyat olan varkı bu doktrlarda arkasalar yada bılgınız tnaıdıklarınız amelıyat olan varmı ıblgı verırımısn
tatlım ben tugrul maral olan cok hasta gordum cogu memnun ayrıca cok uygun fıyata yapıyor dıger doktorların adını duymadım
tugrul malaz demis ama maral degil :sm_confused: :uhm:
oyle yapmaya calisacam, heyacandan yata bilirsem tabiki
hanımlar merhaba.kardeşim burnunu yaptırmayı düşünüyor ama malesef küçüklüğünden gelen iğrenç alışkanlığı burun karıştırmayı bir türlü bıraktıramıyorum.ameliyat sonrası yine rahat durmaz diye de endişeleniyorum.bi de kardeşim çok sık nezle olur sürekli burnu akar.ameliyattan sonra nasıl halledebilir burun silme işini bi sorun olur mu?bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)
umarım gecıcıdır ya....sıvılce tanımazdım ben smdı cıktı baya...oyle cok bellı degıller ama alıskın olmadgım ıcın onlar bıle gozume batıyo:)
hanımlar bu sorunuma bir cevap alırsam gerçekten çok sevinicem, bu konu yüzünden hala ameliyata karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?