Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende sanırım haddinden fazla kücük gözüküyorum, doktor bile ilk muayeneye gittigimde yasımı sormustu kücükse ameliyat yapmayacaktı

umarım gecıcıdır ya....sıvılce tanımazdım ben smdı cıktı baya...oyle cok bellı degıller ama alıskın olmadgım ıcın onlar bıle gozume batıyo:)

slm kizlar bende yarin burnumda ameliyat olacam, cok korkuyordum, arkadaslarin yazilarini okuduktan sonra cesaret geldi, ama hala cok heyacanliyim, insan ister istemez tedirgin oluyor acaba nasil bir sekil alacak, girdim bir yola bakalim ne olcak yolun sonunda

isvecte yasadigim icin burda olacam,
2 arkadasim burda yaptilar burunlari gayet guzel ve dogal oldu

şimdiden geçmiş olsun canım. rahat olmaya çalış =) hiçbirşey hisstemiceksin bile.biraz heyecan olması normal ama.güselce uyumaya çalış sen=) güsel haberlerini bekliyoruz=)

Kızlr amelıyat olacagm hastanede kı doktr ısısmlerı soylıyım
mehmet velı arslan
tugrul maral
umut bonataÇ
emelıyat olan varkı bu doktrlarda arkasalar yada bılgınız tnaıdıklarınız amelıyat olan varmı ıblgı verırımısn

Son düzenleme:

tatlım ben tugrul maral olan cok hasta gordum cogu memnun ayrıca cok uygun fıyata yapıyor dıger doktorların adını duymadım

mrb vanilia bende ankarada yaşıyorum doktorun ismini ve birkaç resmini gönderirsen çok sevinirim:)özelden de gönderebilirsin..

Kızlar mrh hepınıze bende estetık olcam dr arıyorum ferruh bıngÖlÜ Çok ÖvÜyorlar ama bana yardımcı olurmusunuz

hanımlar bu sorunuma bir cevap alırsam gerçekten çok sevinicem, bu konu yüzünden hala ameliyata karar veremedik

umarım gecıcıdır ya....sıvılce tanımazdım ben smdı cıktı baya...oyle cok bellı degıller ama alıskın olmadgım ıcın onlar bıle gozume batıyo:)

benim de öyleydi yaa..dalga geçiyordum hatta ergenlikte çıkmayan sivilceler şimdi patlak verdi diye elma sirkesi sürdüm o baya iyi geliyor denemek isterseniz

hanımlar bu sorunuma bir cevap alırsam gerçekten çok sevinicem, bu konu yüzünden hala ameliyata karar veremedik

burnunu uzun süre karıstıramaz burun taş gibi oluyor içine parmak filan da girmiyor zaten eline kulak cubugu alıp ancak onunla karıstırabilir, zaten içerisi yara ve dikiş o haldeyken de karıstırması pek iyi olmaz, burnu sürekli akıyorsa da sıkıntı aslında burnu silmek kolay degil akanları dısardan silebilir benim 4 ay oldu hala burnumu silemiyorum burun sert oldugu için silinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…