Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sanırım ameliyatı bugün oldun. insallah cok iyi gecmiştir. senden güzel haberler bekliyoruz.

saol canim iyi gecti yapali 8 gun oldu, burunumun seklini hala anlamis deilim hala sis cok sert, zaten drum 6 ayda ancak o burun tam oturur yerine dedi,
bu kadar zor ola bilecegini tahmin etseydim yapmazdim ama iste guzelik icin insan her seye katlaniyormus

kızlar tugrul bey bana 2000 tl fıyat verdı amelıyat ıcın tanıdık var arada araya soktuk ama yınede 1650 oldu mod dıye arkdasımızada aynısını demıs 2000 ındırmısler ama 1650 ye bende sevınıyodum ındırım oldu tanıdık ıse yaradı dıye :))
bayramdan sonrakı hafta dusunuyorum kızlar ılk hafta olmasada 2 hafta muhakk gıdıyorum korku tırsma flan suanlık yok gıtcegım gun vazgecrım ben :)) herzman herseyde ole oluyo sdon gun glınce baslıyo bende heycan

bende yarın olacam. zaten korkuyorum bu msjın beni iyice korkuttu canımakannehir

2000 bile cok iyi fiyat. ben kimle konussam 3500-5000 arasında fiyat verdiler.

bende yarın olacam. zaten korkuyorum bu msjın beni iyice korkuttu canımakannehir

senemcim ameliyat oldunmu, maksadim seni korkutmak deildi, her ameliyatin bir zorlugu vardir, senin cekecegin sadece tamponlar cikartilana kadar,
umarim guzel bir burna kavusursun,

yeni resimlerimi ekledim arkadaslar. bakmak isteyenler vardı buyursun simdi baksınlar.arkadas listemde olmayanlar göremez yalnız arkadas olarak eklemeniz lazım.sonra niye göremiorum demeyin :))

senemcim ameliyat oldunmu, maksadim seni korkutmak deildi, her ameliyatin bir zorlugu vardir, senin cekecegin sadece tamponlar cikartilana kadar,
umarim guzel bir burna kavusursun,
oldum canım bugün 3.günüm sislik ve morluklarım var basım agrıyor

kıslar ben görüştüm dr lee ya şekil çok içime sinmedi aslında burda yazıldıı gibi çokta ilgilenmedi hemen hemen standart bi şekl yaptı sadece kemerini aldı önden bile gösteremedi böle olur şöle olur diee bilmiorumm içime sinmedi ne yapçam karar veremedim rica etsem bana görüşmem gereken dr lerin listesini verirmisiniz en azından önerilerde bulunun çünkü ben hiçkimseyi bilmiorum...bu arada avrupa yakasında olduum için lütfen bu taraflarda olsun çünkü arabam yok sürekli o tarafalara gitmem imkansız morelim çok bozuk çünkü ben hayal kırıklıına uğradım biras sanırım bide aklım karışıktı saçma sapan sorular sordum...ama beklediim şuydu evet senin yüzün bu sana bu gider diyip önüme suncaktı burun derim kalınmış o da bi etkenmiş

canım hangi doktorla görüştün,belki ilk görüşme olduğu için tam içine sinmemiştir

isim vermiyim yanlış olur ama burda çok met edilen bi dr di..ilk randevu evet ama 2.yi alabiliyormuyuz.yani görüşüp sonrda ameliyata karar verilmiyormu...2. randevuda ne konuşulcak? ay hiç bişi bilmiorum ben hemen görüşüp karar veriliyor sanmıştım 2. randevuyuda alabiliyormuyuz...?

canım,bence eğer içine sinmeyen birşey varsa ikinci bir randevuyu al ve ayrıntıları iyice konuş,bu basit bir iş değil sonuçta bir ameliyat ve iyice araştırmalısın bence.
canım,ben naci çeliğe göğüs ameliyatı oldum,ama canlı canlı 2 arkadaşımın burun ameliyatı sonuçlarını gördüm sonuç çook güzeldi.ben sana naci beyin tarzını anlatayaım,ilk görüşmede ameliyat ile ilgili seni bilgilendiriyor,ameliyat kararına varan kadar bir kaç görüşme daha istersen yapabilirsin,aklında soru işareti kalmayana kadar,zihnini temizlemen rahat bir ameliyata gitmen için önemli.ben ameliyat öncesi baya fazla görüştüm ve aklımda hiiç soru işareti kalmadan gittim bu da çok rahatlatıyor insanı. Ameliyat kararını verdiğinde 3 boyutlu makine ile çizimlerin yapılıyor ve daha sonra ameliyat tarihini alıyorsun.canım.aklına takılan birşey olursa cevaplayabilirim canımopuyorumnanaktan

tabikide naci çelik hangi hastanede nerde semt olarak? bide dr lerden randevu almak çok zor çok uzun zaman randevu veriolar ama ben bu ameliyatı hemen olmak istiorum fiyatı nedir bilgi verebilirmisin? yardımcı olursan çok sevinirm cnmm çok karışık haldeyim

canım naci çelik,hem Avrupa yakasında hem de Asya yakasında antlaşması olan hastanelerde ameliyatları yapıyor ama kliniği bağdat caddesinde ,istersen internetten kontrol edebilirsin,kliniğin adı prago.canım ben gögüs ameliyatı olduğum için burun ameliyatı ücreti hakkında net bir bilgim yok. görüştüğün tarihten itibaren ortalama 2 hafta içerisinde ameliyat tarihini veriyorlar sanırım. canım vallahi araştır araştır aynı noktaya geliyosun ben bu forumda yer alan birçok doktorla görüştüm ve naci beyde karar kıldım ve iyi ki ameliyatımı naci beye olmuşum diyorum,ameliyat olmasan bile bence fikir alabilmek için mutlaka görüş derim,sana farklı bir bakış açısı sağlayacaktır.ben çok objektif bir insanım ve tek bir olumsuzluk dahi yaşasaydım ki mutluluğumu paylaştığım gibi bunu da paylaşırdım.ama sağolsun doktorumdan o kadar memnunum ki nefes aldığım sürece ona minnet duyacağım.

kizlar bugun doktora gittim ilk alciyi alip sadece burnumu kaplayan bir alci koydular. alci ciktiktan sonra doktor burnuma dokundugunda resmen iskence cektim. sizdede cok agriyor mu? kac gunde gecer? alcisiz burnuma dokunamadim

kkızlar burun estetiği olmayı düşünüyorum şuana kadar en ağır basan isim barşçakır oldu sizin tavsiye edebiliceğiniz doktorlar varmı?kafam çok karıştı buarada ya=(

bende 17 gün önce burun estetiği yaptırdım. şuanda alçı bant hiç bişey kalmadı yüzümde. bazı arkadaşlar ödem için burna masaj yapılması gerektiğini yazmış . doktorum bana bu masajdan hiç bahsetmedi. burnum şekil olarak çok güzel oldu ama hala çok şiş ve tahta gibi dokunamıyorum ya. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. masaj yapmanız gerektiğini doktorunuz mu söylemişti. eğer öleyse benim doktorum niye bişey söylemedi?

arkadaşlar ben doç.dr tuğrul marala ameliyat oldumm bugun 4.günü dün ufak bi darbe aldım gerçi üstünde alçı panel vardı ama biraz kanadı acaba çok büyük bir sorun olurmu..yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…