Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben 13 yaşındyım yaa ameliyat oLmak istiioorm.. Hani bişe dioolar çıkaramadım kemikmi ne ? burnumun ön görüntüsü güzel hatta çok güzel ama yandan imalat hatası var .d.d
ameliyat sınırı 16 die duydumdoğrumu ?? veya bu yaşta yptırabilirmiyim bana gelişmeni tamamlaman lazım dediler yardım lütfen..

bence çok büyük bi sorun olmaz, ağrı devam ediyor mu? tuğrul hocayı arayıp sormakta fayda var. bana normal bi insanın burnunu kıran darbe gibi bi darbe alırsan sorun olur demişti. tuğrul hoca rahat bi doktor tabi, her doktor aynı yorumu yapmayabilir canım

her burna masaj verilmiyor doktorunuz önermediyse masaj yapmayın bence
13 yas cok erken estetik icin doktorlar 18 yasını tamamlamadan bu ameliyatı yapmıyor cünkü kemik gelisimi tamamlanmıyor, estetik yapılsa tekrar kemik gelisimi nedeniyle aynı kemer olusabilir, yasınızın gelmesini bekleyin bence
hafif darbelerden de bir sey olacagını sanmıyorum ama icinizin rahat etmesi icin doktora görünmenizi tavsiye ederim ilk 1 ay cok dikkatli olmak lazım

alıntı yapmadan yazdım üsendim valla alıntı yapmaya son 3 msj yazan arkadaslar dogru cvbı bulup okusunlar artıkın

merhaba arkadaslar,
bende sonunda burun ameliyati oldum.allaha sukur ki agrim sizim hic olmadi.nerdeyse 3.haftam bitiyor.kemerli bir burnum vardi bant acildiktan sonra cok mutlu oldum kemeri gitmisti cunku, ama cok sislik var. doktorum zamanla gececegini soylemisti.(gercekten gecicek mi?)bende sabirsizlikla bekliyorum.umarim istedigim gibi olur.
ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

busybee çok teşekkürler canım ..cnm yanmadı sadeje ufak bi çarpma oldu az kanadı..zten çarşamba günü alçı paneli alıcak tuğrul bey bu arada sendemi ona ameliyat oldun..benım şu an 5.günüm sanki hala eskisi gibi burnm büyük gibi bilmiyorum
aslında şu durumun normal olduğunuda biliyorum ama sanırım bütün kızların geçirmek zorunda olduğu zor bir evre bu ama bunu kendime anlatamıyorum işde

bende burnumu carpmistim alci oldugu icin sadece temas ucuna geldi. baya acidi ama kanama olmadi doktorum alcidan dolayi cok ciddi bisey olmamistir ama dikkatli ol. bu evreler cok onemli dedi

bnm belki ilk günlerınde olduğu için kanamıştır bilemiyorumki ama içim içimide yemiyo diil
bu arada şu an bana burnum hiç deişmemiş gibi geliyor şu an 5.günüm alçı panel duruyo hala çok şiş olduğu için mi sence hissedemiyorum değişimi butterfly?
yardımcı olursan çok sevinirim cnm

canım boğaziçi tıp merkezinin doktoru avrupa yakasında beşiktaşta..ben yenı ameliyat oldum ona bugun 5.günüm

5.gun burnunun goruntusu hakkinda fikir alman icin cok yeni. benim suan 9.gunum ve 5 gunluk halinden biraz daha kucuk ama 1 ayi doldurmadan bi fikir elde edemeyiz. doktorlar 6 ayda burun oturur fiyor. bekliyecez artik cnm

birde ilk gunler burnum resmen domuz burnu gibiydi :) suan o kalkikligi indi. hergun degisim belli oluyor

kizlar ltf yardim edin
ben burunumu yapali tam 2 hafta oldu, alci cikartildiktan bu yana burnumun ucu ici sanki yara olmus daha dogrusu dikislerin oldugu yer, yara kremi kullansam olurmu

kizlar ltf yardim edin
ben burunumu yapali tam 2 hafta oldu, alci cikartildiktan bu yana burnumun ucu ici sanki yara olmus daha dogrusu dikislerin oldugu yer, yara kremi kullansam olurmu

cnm yara olmaıs normal bence.. sen doktoruna bi görünn o ona göre yapar bşyler:)

offff offffffffff desene .s

kızlar ameliyat olduktan kaç ay sonra gözlük takılabiliyo? Benim 3 ay oldu arasıra taksammı,bişey olurmu kemiğine falan yaa? nedersiniz

kızlar ameliyat olduktan kaç ay sonra gözlük takılabiliyo? Benim 3 ay oldu arasıra taksammı,bişey olurmu kemiğine falan yaa? nedersiniz

benim kuzene 6 ay kulanma dedii..ama o işini garantiye alıp bi sene kullanmıycak cnmm...

kizlar ltf yardim edin

canm benmde dikislerin oldugu yer yara oldu doktor yumsatmasi icin 1jel ve antibiyotik krem verdi

benim kuzene 6 ay kulanma dedii..ama o işini garantiye alıp bi sene kullanmıycak cnmm...

hmmm tamam canım teşekkürler. Benim doktorum 2 aydan sonra kullanabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum bişey olur diye. Her doktor farklı söylüyo sanki. ŞaşırdımCADIARZU

kızlar benım bugun 6.günüm gözaltlrm ve gözüstlerm hala çok mor ne zaman inicek bu morlukla ya çıldırmak üzereyimm yardım dinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…