arkadaşlar ben doç.dr tuğrul marala ameliyat oldumm bugun 4.günü dün ufak bi darbe aldım gerçi üstünde alçı panel vardı ama biraz kanadı acaba çok büyük bir sorun olurmu..yardımcı olursanız çok sevinirim
kizlar ltf yardim edin
ben burunumu yapali tam 2 hafta oldu, alci cikartildiktan bu yana burnumun ucu ici sanki yara olmus daha dogrusu dikislerin oldugu yer, yara kremi kullansam olurmu
her burna masaj verilmiyor doktorunuz önermediyse masaj yapmayın bence
13 yas cok erken estetik icin doktorlar 18 yasını tamamlamadan bu ameliyatı yapmıyor cünkü kemik gelisimi tamamlanmıyor, estetik yapılsa tekrar kemik gelisimi nedeniyle aynı kemer olusabilir, yasınızın gelmesini bekleyin bence
hafif darbelerden de bir sey olacagını sanmıyorum ama icinizin rahat etmesi icin doktora görünmenizi tavsiye ederim ilk 1 ay cok dikkatli olmak lazım
alıntı yapmadan yazdım üsendim valla alıntı yapmaya son 3 msj yazan arkadaslar dogru cvbı bulup okusunlar artıkın
kızlar ameliyat olduktan kaç ay sonra gözlük takılabiliyo? Benim 3 ay oldu arasıra taksammı,bişey olurmu kemiğine falan yaa? nedersiniz
kizlar ltf yardim edin
ben burunumu yapali tam 2 hafta oldu, alci cikartildiktan bu yana burnumun ucu ici sanki yara olmus daha dogrusu dikislerin oldugu yer, yara kremi kullansam olurmu
benim kuzene 6 ay kulanma dedii..ama o işini garantiye alıp bi sene kullanmıycak cnmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?