Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Değişiklikler alçı alındıktan sonra hatta alçılar alınmadan bile burnunun ufaldığını farkediyorsun benim daha 25 gün oldu.. unutmayalım doktorlar en başta diyor burnun tam şekli alması 6 ay 1 sene gibi bir zamanı kapsıyor.. yani ben şu an da burnumdan memnunum ama biliyorum ki şekli daha da güzel olacak..
alçı alındıktan sonra doktor bant koyuyor o bantlarda alındıktan sonra burun gözünüze çok şiş geliyor,hiç beğenmiyorsunuz ama o şişlikler zamanla iniyor..doktorların dediği gibi kızlar SABIR... a.s.

burnumu muhafaza etmeye gelince ilk 20 gün sadece sırt üstü yattım,normalde yüzüstü uyuyabilen bir insan olarak çok da zorlanmadım,son 5 gündür yan yatabiliyorum ama darbelerden vs etkilenmemesi için korumak zorundasın mesela çok dar boğazlı kazaklar giymemeye özen gösteriyorum buruncuğuma bir şey olmasın diye..

kızlar ben ameliyat olalı 3,5 sene oldu.. 1 seneden sonra görüntü bayağı oturuyor..ameliyattan 1,5 yıl sonra çekildiğim fotofraflara ve şunaki görüntüme bakıyorum.. o kadar uzun zamandan sonra bile çok olmasa da yine de değişiklik var.. bu konuda sabır gerekli..

Kızlar bende Almanya dan maiileşiyorum Barış Çakır ile,haziranda olacağım inşallah,ahsenyarencim tokatlı 60 ile bana gelişmeleri yazarsın di mi canım?

Ben de barış çakırla görüşmemi yaziyim o zaman kızlar...1 saatten fazla sürdü bir kere görüşmemiz ve beni ikna etti açıkçası...her açıdan fotoğraflarımı çekti düzeltme yaptı,hastalarının fotoğraflarını gösterdi gayet başarılı...
Benim aklıma yattı açıkçası barış çakıırda karar verdim ama ameliyat tarihime henüz karar veremedim...

cotton candy görüşme için ücret aldı mı Barış bey hayatım?senin foton üzerinde yaptğı düzeltme güzel oldu mu?senin de fikirlerini alıyor mu,benim için doktor çok önemli çünkü yıllar önce başka bir doktor sırf ona ameliyat olayım diye psikolojimi bozmak için 'çok çirkin ve erkeksi bir burnunuz var' dedi bana,güya beni etkileyecek ve bende hemen bunalıma girip kabul edicem diye,ama benden çok sert bi yanıt almıştı,para için ne kadar alçakça davranabiliyorlar işte. o günden beri estetik cerrahlara karşı çok dikkatliyim.Ama Barış beyin farklı olduğu düşüncesi içime doğuyor nedense..sence de öyle mi canım?

görüşme ücretsizdi canım evet. fotonun üzerindeki düzeltmeye pek önem vermedim ben açıkçası hastalarının resimlerine dikkat ettim çok düzgündü...fikirlerimi aldı tabi yani nasıl istediğimi anladı.Kesinlikle burnum hakkında kötü bir şey söylemedi, benim burnumda baya deviasyon var zaten onu düzeltecek içi düzeltmessek dışı düzeltemeyiz zaten dedi.Risklerden bahsetti yani olumlu olumsuz herşeyi söyledi açık açık. Ben güvendim açıkçası ama tabi tam görüşlerimi ameliyat sonrası belirtirim.

sağol canım ya umarım ameliyatlarımız iyi geçer,bizleri bilgisiz bırakma.Barış Çakıra ameliyat olmuş arkadaşlar ne durumdasınızzzz????herşey yolunda mıı merak ediyorum

Ablam Geçen C.tesi Ameliyatini Oldu Bu 1 Haftamiz çok Zor Geçti Bugün 2.alçisi Takildi Artik Ablam Farkli Biri Yüzü çok Değişti Sesi Bizim Kiz Kendi Farkli Size Fotosunu Yollayacağim Ama Nasil Bilmiyorum

ablan kime ameliyat oldu ve nekadara oldu

merhaba arkadaşlr bnde brun estetiği olucam.burdaki yazdıklarınız gerçekten çok faydalı oldu benim için teşekkrler herkeslere:) bn olursam kesnlikle barış çakıra yaptırıcam.estetik anlayışı en güvenilir doktorlardan biri bnce barış beye yaptıranlar bi sorunlalaa karşılaşştımı acaba.bide ne kedaraa oldunuz acabaa merakk ettm.olursa 2009 yazı olucak inşallah.amlyat olan herkese geçmiş olsunn.olucak olanlarada şmdidn gçmş olsn =)

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

barıs cakırdan nasıl randevu alıyosunuz bide nerde bu gittiğiniz yer aslında barıs cakır ve emre ilhanda gidip geliyorum görüşmeye giden biri benide alsın yanına merak ediyorum:))öptm kızlarr

benimde moralim bozuk
bende 6sında oldum
eğrilik var hala
geçecek dedi
doku ekledik falan dedi
inecekmiş güya
bana hiç inandırıcı gelmiyor
çok sinirliyim
15 gün sonra gidicem
kıyameti kopartcammmmmmmmmmm

benimde moralim bozuk
bende 6sında oldum
eğrilik var hala
geçecek dedi
doku ekledik falan dedi
inecekmiş güya
çok sinirliyim
15 gün sonra gidicem

cnm doktorun kimdi? istersen özeldende mesaj atabilirsintatlicadiarzu

peteluma 85 arkadaşım geçmiş olsun, nasıl oldun canım? ben daha ameliyat olmadım ama benimde burnumda eğrilik var ve onun yok olmasını istiyorum,kim seni ameliyat eden doktor,özele yazar mısın?

ablan kime ameliyat oldu ve nekadara oldu

mrh ben müge28in ablasıyım ankarada batıkent bilgi hastanesinde ameliyat oldum yaklaşık 2 ay oldu hem plastik cerreh hemde kbb uzmanı girdi ameliyatıma çok memnunum sonuçtan.2.500 ytl istemişlerdi 2.000 ytl aldılar.gerisini ssk karşıladı sanırım.dr umun adı mustafa ali aydoğdu süper bir dr tavsiye ederim.

benimde moralim bozuk
bende 6sında oldum
eğrilik var hala
geçecek dedi
doku ekledik falan dedi
inecekmiş güya
çok sinirliyim
15 gün sonra gidicem

canım ben yaklaşık 2 ay kadar önce ameliyat oldum benim burnumun üstündede hala eğrilik var am dr um geçeceğini ve sabırlı olmamı söyledi bence biraz sabırlı olmamız gerekiyor.elimle dokunduğumda orada bir ek hissediyorum zten zamanla geçecektir hayılısı bakalım

arkadaslar barıs cakıra amelyat olup memnun kalanlar ban bi ulassn ya onu düşünüyorm ama kımse yardımcı olmuyoo........

selam canım ..

benim ameliyatımı barış çakır yaptı ve gerçektende çok memnunum .. uzun zamandır kk ya giremioodum çok mesaj birikmiş ve herkese tek tek cevap veremioorum özelden .. genelde resim falan istioolar ama o kadar çok talep oldu ki bende resim göndermek yerine msn den cam açıoodum ama bununla da başa çıkamaz oldum . çünkü bi ara kendimi barış çakır ın özel sekreteri gibi hissettim bi çok arkadaşa yardımcı oliim derken.. özetle resim ve msn dışında buradan fikirlerimle yardımcı olabilirim sorularınıza cevap verebilirim.. barış bey bana istediiğim şekilde benim yüzüme gidecek doğal bi burun yaptı aynen dediği gibi oldu yani.. benimle yeni tanışanlar estetik ameliyatı olduumu bile anlamıoolar beni en çok mutlu edende bu ama bende sıkıntı yapan deviasyon nefes ve estetik problemlerimi hallettiği için ona ne kadar minnettar olduumu anlatamam.. üstelik çok kısa bi sürede iyileşme yaşadım çevremdekiler buna özellikle çok şaşırdı .. yani özetle barış beye ameliyat olmak isteyenlere gönül rahatlığıyla kendi yaşadığım tecrübeye dayanarak tavsiye edebilirim gerisi size kalmış:) hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...a.s.

cnm selam ..

barış bey tamponları 3-5 gün sonra almıoo.. ama özel durumun varsa bilmioorum belki alabilir..çünkü yurt dışından gelen hastaları da hesaba katarsak farklı bi tedavi süreci olabilir belki de ..ama şunu sööleyebilirim başını dik tuttuuun sürece yolculuk yapmanda bence kesinlikle sakınca yok..çünkü kendisi beni yolcularken eve gidip ööleyatmak, kendinize hasta muamelesi yapmak yok demişti ve haklı da çıktı.. eve gittiiğinizde zaten normal eski yaşantınıza dönebilioosunuz.. şimdiden sağlıklar dilerim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…