bende temmuzda olcam ameliyatimi inş. Allah hepimizin yardimcisi olsun....
arkadaslar size sey sorcam ameliyattan sonra alcilar alininca 1 hafta sonra falan burnunuzdaki degisikliği goruyosunuz dimi?burda yazılan yazılara gore burnun seklini almasi zaman aliyo ama yinede değişikliğin farkina variliyodur heralde...?
ayrica burnunuzu nasil muhafaza ediyosunuz ?kaç ay sırtustu yatmak zorunda kaldiniz?
arkadaslar barıs cakıra amelyat olup memnun kalanlar ban bi ulassn ya onu düşünüyorm ama kımse yardımcı olmuyoo........
arkadaslar barıs cakıra amelyat olup memnun kalanlar ban bi ulassn ya onu düşünüyorm ama kımse yardımcı olmuyoo........
cotton candy görüşme için ücret aldı mı Barış bey hayatım?senin foton üzerinde yaptğı düzeltme güzel oldu mu?senin de fikirlerini alıyor mu,benim için doktor çok önemli çünkü yıllar önce başka bir doktor sırf ona ameliyat olayım diye psikolojimi bozmak için 'çok çirkin ve erkeksi bir burnunuz var' dedi bana,güya beni etkileyecek ve bende hemen bunalıma girip kabul edicem diye,ama benden çok sert bi yanıt almıştı,para için ne kadar alçakça davranabiliyorlar işte. o günden beri estetik cerrahlara karşı çok dikkatliyim.Ama Barış beyin farklı olduğu düşüncesi içime doğuyor nedense..sence de öyle mi canım?
Ablam Geçen C.tesi Ameliyatini Oldu Bu 1 Haftamiz çok Zor Geçti Bugün 2.alçisi Takildi Artik Ablam Farkli Biri Yüzü çok Değişti Sesi Bizim Kiz Kendi Farkli Size Fotosunu Yollayacağim Ama Nasil Bilmiyorum
kizlar ben ayin 17si ameliyyat oldum. simdi burnum sanki biraz egri gibi. doktorlar sis gidince dikisler alininca duzelir diyorlar ama ben cok kafaya takiyorum bunu. bi de sanki bi deliyim digerinden daha yukardaymis gibi geliyor bana. sizin de ilk zamanlarda boyle oldu mu hic?
benimde moralim bozuk
bende 6sında oldum
eğrilik var hala
geçecek dedi
doku ekledik falan dedi
inecekmiş güya
bana hiç inandırıcı gelmiyor
çok sinirliyim
15 gün sonra gidicem
kıyameti kopartcammmmmmmmmmm
ablan kime ameliyat oldu ve nekadara oldu
benimde moralim bozuk
bende 6sında oldum
eğrilik var hala
geçecek dedi
doku ekledik falan dedi
inecekmiş güya
bana hiç inandırıcı gelmiyor
çok sinirliyim
15 gün sonra gidicem
kıyameti kopartcammmmmmmmmmm
Arkadaşlar bir sorum olacak size.Ben burun estetigi ameliyatımı Barış Çakır ' olmak istiyorum.Mayıs ayındada görüsmeye gidecegim.Sorum şu:Ben İstanbul' da çok uzun süre kalamıyacagım.(kalma sorununum olacak cünkü)Ameliyat sonrası tamponlar cıktıktan sonra buda sanırım 3-5 gün sonra olacak, otobüsle evime geri dönmek durumunda olacagım.Doktorlarınız yolculuk konusunda size uyarı yaptımı?Ben 3,5 saat kadar yolda olacagım cünkü.Tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?