Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

o onların cahilliği boşver. iki salak öyle dedi diye 2 hafta eve mi tıkılıp kalacaksınız.
tabiki sadece ondan deil. ben kendimi iyi hissdemiyorum millet suratma bakip fisildasiyorlar cocuklar korkup kaciyor :) ama alcim cikti artik dolasmaya baslarm

ben alçı çıktıktan sonraki bantlı dönemde tabiri caizse burnumu gere gere dolaşmıştım -tatlicadiarzu-

Merabalar ben konur hastanesinde yrd. doç dr ömer buhşem tarafından ameliyet edileceğim bu doktor ile ilgili bilgisi olan var mı acaba???

canım hayırlı olsun. Hiç hiç korkma abartılacak bir ameliyat değil. Doktoruna güveniyorsan zaten yolun yarısını katetmişsin demektir. ılk günler morarıp şişeceksinnaniknanik ama acı vermeyecek.Seni tek rahatsız eden şey nefes alamamak olacak.Birde bazen burnun zonklayabilir ama inan dayanılmayacak bi ağrı olmuyo. 1 haftadan sonra kendine geliyosun,rahatlıyosun. Moralini yüksek tut. ınan beklemek ameliyat olmaktan daha zor.Ben öyle hissetmiştim.Umarım istediğin gibi bi burnun olur. Şimdiden geçmiş olsun

Dediğin gibi bu bekleyiş en kötüsü umarım her şey yolunda gider ağrı sızıdan korkmuyorum aslında beni geren kontrolün benim elimden çıkacak olması yani narkoz altında ne olup bittiğini göremeyecek olmam. Umarım her şey yolunda gider ben de olacak insanlara buradan yardımcı olurum.Çok teşekkürler gripin insan beklerken zaman zaman gaz alma ihtiyacı hisediyor:)

Dediğin gibi bu bekleyiş en kötüsü umarım her şey yolunda gider ağrı sızıdan korkmuyorum aslında beni geren kontrolün benim elimden çıkacak olması yani narkoz altında ne olup bittiğini göremeyecek olmam. Umarım her şey yolunda gider ben de olacak insanlara buradan yardımcı olurum.Çok teşekkürler gripin insan beklerken zaman zaman gaz alma ihtiyacı hisediyor:)

kızlar ameliyat olalı 5-6 olmasına ragmen hala sabahları burnu şişen ve birkac saat normale dönen var mı? benimki 15 gün sonra 6 ay olacak ama hala sabah şiş oluyor..ilk zamanlardaki gibi değil ama şiş işte ucu palyaco gibi oluyor:1no2:kemerden kurtuldum şimdide patates burun oldum diyorum..birkac saat sonra iniyor..günün ilk saatlerini uyuz geçiriyorum yani:çok üzgünüm:acaba burnumu bandajlayıp mı uyusam diye bile düşünüyorum yada ne biliyim buz mu koysam:roflol:

ben de tam tersiyim..kontrol benden cıksın da gerisi mühim değil derimkaydirigubbakcemile2 ameliyat olmaktan pek korkmam ama dişçiye gidemem,keske ameliyatla dişler de hallolsa diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3bayılmak güzelkafamçokkarıştı

Yalnızca 4 günüm kaldı ya bekledikçe insan burun estetiği konusunda derinleşiyor doktorum bana sana sadece törpü yeter burun kanatlarından bir şikayetin yok nasıl olsa onun için kırmama gerek kalmayacak dedi, kbbci burnunun kıkırdağı sola eğik sağ tarafta ise et büyümesi var dedi ameliyatlık değil ama estetik ile aradan çıkarman en iyisi olur dedi şimdi ikisi bereber girecekler ameliyata.Ben de şu sıralar madem o kadar gereksiz neden estetik oluyorum ki diye düşünmeye başladım.Bir de netten burun estetiği ameliyatı izledim baya sarstı beni (aslında kötü etkilenirim diye izlemeyecektim ama dayanamadım) üstüne de bugün rüyamda ameliyat sırasında uyandığımı doktorla konuştuğumu felan gördüm.Bir an önce atlatmak istiyorum şu operasyonu yoksa ruh sağlığım elden gidiyor ((

benim de şişiyor,ama ben tam tersine sabahları şişken daha çok seviyorum..çünkü burun ucundaki kıkırdak hataları elime daha az geliyo ve ucu daha kalkıkmış gibi görünüyo.
bende keşke hiç inmese diyorum

benim 3 ayı geçti. Aynı seninki gibi şişiyo sabahları,hatta bazen bi tarafı daha fazla şişiyo kaydirigubbakcemile3 ama çok belli olmuyo gamzecim biz farkediyoruz başkası farketmiyo çok,rahat ol. demek şişmenin geçmesi 1yılı bulacak ha?

bende 23 gün oldu hala çok şiş diye dert yanıyodum demek 6ay sonra bile hala şişecek. bide dediğiniz gibi bi tarafı daha çok şişince burnum yamukmuş gibi duruyo. neyse bekleyelim bakalım. szi masaj falan yapmışmıydınız. benim doktorum masaj yap diye sölemedi. o yüzdn mi hiç inmiyo acaba şişliği diye düşünmeye başladım.

anlaşılan o ki bulacak canım..sivri olmasın demiştim dr a çünkü yüzüm yuvarlak..şimdi pişmanım acaba öyle demesem daha mı ince olurdu diye..sabahları patates olmazdı hiç değilse..buradan ameliyat olacaklara söylemek istediğim birşey var..doğal olsun diye düşünmeyin..doğal denince dümdüz bir burun yapılıyor..benimki hafif kavisli ama bu sitede gördüğüm çoğu burun aşırı doğal..ben küçük burun seviyorum banane yaa:roflol:

bence de dogal burun olsun demeyin, havalı burun olsun deyin, ben pismanım vallaa

aynennn bende sadece kemer gitsin demistim dogal olsun ama simdi aynaya bakinca o kadar eziyet cektim keske kavisli olsaydi diyorum (((

benim de sabahları şiş oluyor bi süre sonra normale dönüyor ve sabah uyandığımda burnumun üstü yağlı oluyor. ki ben ergenlikte bile ne yağ ne sivilce sorunu yaşayan biriydim. geçenlerde grip oldum senin gibi patetes diyemiycem kavun karpuz gibiydi inanamadım eski halinden daha büyük gibiydi, ne korktum ama iyileşince indi burnum. ne zamana kadar böyle şiş- in yaşıycaz biz kızlar ya bide bu yağlanma sorunu sizde de var mı?

bence de dogal burun olsun demeyin, havalı burun olsun deyin, ben pismanım vallaa

aaaahhh ahhh benim kocam dedi dr a kemeri gitsin fazla domuz gibi kalkık burnu olmasın dedi. her gün başına kakıyorum klava: yeni ameliyat olacaklara tavsiyemdir dr a ne istediğinizi çok çok detaylı anlatın. hatta tasarım yaptırın.sana bıraktım deyip girmeyin ameliyata. bide ya istediğim gibi yapmazsan ne olacak diye tehdit edin -tatlicadiarzu- baktınız kem küm ediyor başka dr a gidersiniz. çünkü ameliyat sonrası ağrı sızı yaşayacağınız pişmanlığın yanında sıfır kalır.

benim yüzümde yuvarlak ama burnumu ince yaptı.Ucu falan seninkinden daha ince ona rağmen şişiyo canım.Ayrıca seninki hafif kavisli değilki baya kavisli işte,hafif kavisli olan benimki. Seninki merak etme tam istediğin gibi.Hem yuvarlak yüze çok küçük ve çok kalkık burun yakışmıyo.Suratın ortasında nokta gibi kalıyo bence.Seninki çok ideal hep söylüyorum bunu. yeni yaptıracak olanlar hafif kavis istesinler,düz yaptırmasınlar. Ama yüz şekillerinide göz önüne alıp iyi düşünsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…