tabiki sadece ondan deil. ben kendimi iyi hissdemiyorum millet suratma bakip fisildasiyorlar cocuklar korkup kaciyor :) ama alcim cikti artik dolasmaya baslarmo onların cahilliği boşver. iki salak öyle dedi diye 2 hafta eve mi tıkılıp kalacaksınız.
Dediğin gibi bu bekleyiş en kötüsü umarım her şey yolunda gider ağrı sızıdan korkmuyorum aslında beni geren kontrolün benim elimden çıkacak olması yani narkoz altında ne olup bittiğini göremeyecek olmam. Umarım her şey yolunda gider ben de olacak insanlara buradan yardımcı olurum.Çok teşekkürler gripin insan beklerken zaman zaman gaz alma ihtiyacı hisediyor:)
kızlar ameliyat olalı 5-6 olmasına ragmen hala sabahları burnu şişen ve birkac saat normale dönen var mı? benimki 15 gün sonra 6 ay olacak ama hala sabah şiş oluyor..ilk zamanlardaki gibi değil ama şiş işte ucu palyaco gibi oluyor:1no2:kemerden kurtuldum şimdide patates burun oldum diyorum..birkac saat sonra iniyor..günün ilk saatlerini uyuz geçiriyorum yani:çok üzgünüm:acaba burnumu bandajlayıp mı uyusam diye bile düşünüyorum yada ne biliyim buz mu koysam:roflol:
kızlar ameliyat olalı 5-6 olmasına ragmen hala sabahları burnu şişen ve birkac saat normale dönen var mı? benimki 15 gün sonra 6 ay olacak ama hala sabah şiş oluyor..ilk zamanlardaki gibi değil ama şiş işte ucu palyaco gibi oluyor:1no2:kemerden kurtuldum şimdide patates burun oldum diyorum..birkac saat sonra iniyor..günün ilk saatlerini uyuz geçiriyorum yani:çok üzgünüm:acaba burnumu bandajlayıp mı uyusam diye bile düşünüyorum yada ne biliyim buz mu koysam:roflol:
benim 3 ayı geçti. Aynı seninki gibi şişiyo sabahları,hatta bazen bi tarafı daha fazla şişiyo kaydirigubbakcemile3 ama çok belli olmuyo gamzecim biz farkediyoruz başkası farketmiyo çok,rahat ol. demek şişmenin geçmesi 1yılı bulacak ha?
bende 23 gün oldu hala çok şiş diye dert yanıyodum demek 6ay sonra bile hala şişecek. bide dediğiniz gibi bi tarafı daha çok şişince burnum yamukmuş gibi duruyo. neyse bekleyelim bakalım. szi masaj falan yapmışmıydınız. benim doktorum masaj yap diye sölemedi. o yüzdn mi hiç inmiyo acaba şişliği diye düşünmeye başladım.
bence de dogal burun olsun demeyin, havalı burun olsun deyin, ben pismanım vallaa
anlaşılan o ki bulacak canım..sivri olmasın demiştim dr a çünkü yüzüm yuvarlak..şimdi pişmanım acaba öyle demesem daha mı ince olurdu diye..sabahları patates olmazdı hiç değilse..buradan ameliyat olacaklara söylemek istediğim birşey var..doğal olsun diye düşünmeyin..doğal denince dümdüz bir burun yapılıyor..benimki hafif kavisli ama bu sitede gördüğüm çoğu burun aşırı doğal..ben küçük burun seviyorum banane yaa:roflol:
bence de dogal burun olsun demeyin, havalı burun olsun deyin, ben pismanım vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?