titreme herkesde oluyor ya benim de oldu üstüme battaniye fln örttüler, o ameliyathanenin asırı soguk olmasından kaynaklanıyor ve belki de narkozun etkisinden cıkmamızın da etkisi olabilir
kızlar bu persembe saat 10 da amelıyatım var tugrul marala duanıza ıhtıyacım var ınsallh benım de burnum guzel olur tugrul maral konusuna ekledım burnumun resmını en azından suankı halınden guzel olcagına ınanıyorum
Ebişim bebişim şimdiden geçmiş olsun a.s.
Balsurat ben hem estetik oldum hem de kırık kemiklerimi aldırdım. Ameliyatımı estetik cerrah değil KBB uzmanı yaptı, çok da memnunum
hihoyyytCanım cevabın için sağolasınn :))))senin burnunu resimlerde görmüştüm masallah sübhanallah harika olmuş
En iyisi şöyle anlatayım sizin ameliyatınızı :))K.B.B cimi,estetik cerrahımı yaptı :)))Eğerki yaptıysa k.b.b ön muaayne oldunuzmu deviasyon vs. problemi olanlar
benim 23 gün oldu ve bende de aynı sorun var. sol profilden güzel ama sag profilden kemer var gibi. iki tarafta birbirinden cok farklı
bide ameliyattan sonra gözünde kanlanma olan varmı arkadaşlar ya ne zaman geçior bende olduda
Pardon anlayamadım :uhm:"Hadi sen önden git, belki dostların seni özlemişlerdir!.." kaydirigubbakcemile3
"Hadi sen önden git, belki dostların seni özlemişlerdir!.." kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?