Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

titreme herkesde oluyor ya benim de oldu üstüme battaniye fln örttüler, o ameliyathanenin asırı soguk olmasından kaynaklanıyor ve belki de narkozun etkisinden cıkmamızın da etkisi olabilir

tabi onlarda var canım. ama ne kadar rahat gibi olsakda ister istemez insanın içinde korku oluyor. titreme herkeste oluyormus ama benimki baya uzun sürdü. doktor korkudanda oldu demişti

kızlar bu persembe saat 10 da amelıyatım var tugrul marala duanıza ıhtıyacım var ınsallh benım de burnum guzel olur tugrul maral konusuna ekledım burnumun resmını en azından suankı halınden guzel olcagına ınanıyorum

şimdiden geçmiş olsun.İstediğin gibi olur burnun inşallah.

Kızlar araştırdım soruşturdum ameliyat çıkışı titremenin nedeni anesteziymiş yani korkuyla ilgisi yok canlar artı anestezii sonrası boğazda ağrı, bulantı, kusma,baş ağrısı vs. olabiliyormuş.Benim boğazım da ağrımıştı

ya arkadaşlar ben ameliyat olalı 17 gün oldu burnumun şekli gayet güzel ortaya bile çıktı ama sağ tarafımdaki kemikte bir yamukluk var diğerinden daha çıkık duruyor. acaba hala şiş olduğundan mı? böyle bır sorun yaşıyan oldumu

benim 23 gün oldu ve bende de aynı sorun var. sol profilden güzel ama sag profilden kemer var gibi. iki tarafta birbirinden cok farklı

hadi ya acaba benim de mi öyle olacak bi yerden kemik çıkık falan benim de alçım alındı ama bant var burnumun üzerinde yani kemiği belli olmuyo şimdilik.yaa çok da beğenmiştim burnumu ya benim de kemiğim çıkık falan olursa uyuz olurum valla

Ameliyatı estetik cerraha yaptırıcaz diyelim:sinifsinif:

Fakat burunda deviasyon v.s var ..Ameliyat öncesi K.B.B görüştünüzmü.K.b.b cide ameliayta giriyormu biraz saçma oldu galibakaydirigubbakcemile3

En iyisi şöyle anlatayım sizin ameliyatınızı :))K.B.B cimi,estetik cerrahımı yaptı :)))Eğerki yaptıysa k.b.b ön muaayne oldunuzmu deviasyon vs. problemi olanlar

Ebişim bebişim şimdiden geçmiş olsun a.s.

Balsurat ben hem estetik oldum hem de kırık kemiklerimi aldırdım. Ameliyatımı estetik cerrah değil KBB uzmanı yaptı, çok da memnunum

Ebişim bebişim şimdiden geçmiş olsun a.s.

Balsurat ben hem estetik oldum hem de kırık kemiklerimi aldırdım. Ameliyatımı estetik cerrah değil KBB uzmanı yaptı, çok da memnunum

hihoyyytCanım cevabın için sağolasınn :))))senin burnunu resimlerde görmüştüm masallah sübhanallah harika olmuş

En iyisi şöyle anlatayım sizin ameliyatınızı :))K.B.B cimi,estetik cerrahımı yaptı :)))Eğerki yaptıysa k.b.b ön muaayne oldunuzmu deviasyon vs. problemi olanlar

Benim ameliyatıma hem kbbci hem estetikçi girdi.Estetik doktoru kbbye git dedi burun içinde bi problem var mı bakılsın diye .kbbci sağda et büyümesi solda kıkırdak eğriliği var dedi ameliyata ben de gireceğim bu sorunları da ben halledeceğim dedi.Sonuç olarak 2 doktorun da elinden geçmiş oldum.Kızlar siz siz olun tek başına KBB ciye estetik ameliyat olayım demeyin tamam kendini geliştiren KBBciler var fakat estetik cerrahları bu işin eğitimini senelerce alıyor ve püf noktalarını daha iyi biliyor.Benim kbb uzmanım açıkyüreklilikle ben estetikçinin işine karışamam demişti.lmaz:Burun bu neticede ne kadar önemli olduğunu biliyoruz biraz fazla verip en iyisini elde etmek gerek bence

bide ameliyattan sonra gözünde kanlanma olan varmı arkadaşlar ya ne zaman geçior bende olduda

canım geçmiş olsun
benim ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarıma baktıysan görmüşsündür gözümün yarısına kadar kan oturmuştu
en son o geçti neredeyse 3 hafta kaldı gözümde kanlanma
son zamanlarda ben göz damlası kullanmaya başlamıştım o düzelmesine yardımcı olmuştu
çok takma kafana kanlanmayı, o da geçiyor zamanla :dance:

Kızlar ya benim iki kaşın arası taş gibi sert ve dokununca ağrıyor bir de burun kemerinin yan tarafında bir şişlik var dokununca o da ağrıyor acaba bunlar kemik mi iki kaşın arası neyse de burnun yan kısmındaki şişlik korkutuyor beni bu 4. günüm sizce bu şişlikler ödem mi kemik mi ben anlayamıyorum ödem bu kadar sert olur mu???lütfen bilen varsa cevaplasın.fisfisfis

8 haziran 2009 da ameliyat olmuşdum. ve hiçbir ağrım sızım olmadı.. nerdeyde ameliyat olmadım zannedicektim. sadece morluklarım oldu onlarda çok normal tabii am aben oğlumla ilgilenmek zorunda kaldığım için 1 hafta zorluk çektim.. ama hiç ağrım sızım olmadı. en fazla 15 günde normale dönüyosunzu. 6 ayda tamamen yeni oluyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…