Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar benim yüzüm uzun acaba çok kavis olmadan (yani sadece kemeri aldırarak) burun ucunu yukarı kaldırtsam iyi durur mu?

kızlar bende karar aşamasında sayılırım, burdan bi arkadaşım da yaptırmış bi kaç sene evvel, bana değmez sakın yaptırma, 10 sezeryan ameliyatına bedeldi, çok canın yanar falan dedi durdu, gözümü korkuttu, siz neler diyebilirsiniz bu konuda yakın zamanda yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz

hiç sezeryan olmadım ama kesinlikle öyle agrı acı fln olmuyor ve ben iyiki olmusum diyorum hic pisman degilim

hiç korkma yok öyle birşey. sadece ilk gece burnun zonkluyor o kadar. e o da olsun tabii kemiğini kırıp yapıyorlar sonuçta. ben de hiç pişman değilim, iyi ki yaptırmışım. hiç de zor bir dönem değil...

ohh abartmış baya,öyle bişey yok kesinlikle.Basit bişey.1 kaç gün burnun falan zonkluyo belki başağrısu gibi bişey oluyor,en zoru burun tıkanıklığı.15 günde kendini toparlıyosun tam olarak,rahatlıyosun.Korkacak bişey yok meraklanma,yoksa bizde cesaret edemezdik

dreamım loverım sana öyle söyleyen arkadaşa yuh demek istiyorum izninle
10 sezeryana bedelse, sezeryan iğne vurulmak gibi bir şey olsa gerek zemuszemus
Benim hiç ama hiç ağrım olmadı. Buna ne diyecek :roflol:

Teşekkür ederim canım yarın saat 14'de ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım acaba nasıl bir görünüme kavuşacağım çok merak ediyorum.Müsait olur olmaz fotoları eklerim.Bakalım beğenecek misiniz

Teşekkür ederim canım yarın saat 14'de ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım acaba nasıl bir görünüme kavuşacağım çok merak ediyorum.Müsait olur olmaz fotoları eklerim.Bakalım beğenecek misiniz

hadi bakalım simdiden gecmiş olsunn. güzel haberlerini bekliyoruz

Slm arkadaslar,Bende burun estetigi oldum.Karar verip ameliyata girmem iki yilimi aldi.Ameliyat olali 1,5 ay oldu ve pisman degilim.Sececeginiz plastik cerrahi cok onemli burnum yavas yavas seklini aliyor.Hic bir problem yasamadim.Diger arkadaslarin yazdigi gibi ameliyattan sonraki 2 gun agri sizi oluyor.Ama deger.Dusunen arkadaslar tejrubeli bir plastik cerrahi bulmalarini onerrim.

yyyaaaa allahaşkına burada hepimiz ameliyat olduk böyle bişey yok ya bizim canımız yansa biz saklarmıydıkço arkadaşın senin olmaman için yapmış.kıskançlığından yapmış belkide.hepimiz olduk bende oldum ne ağrı ne sızı zonklama bile duymadım.doktorum ne olur ne olmaz diye verdiği halde bir tane bile ağrı kesici içmeden atlattım...ağrımıyorda acımıyorda..

hanımlar bu sorunuma bir cevap alırsam gerçekten çok sevinicem, bu konu yüzünden hala ameliyata karar veremedik

ameliyat oldumu malesef burnunu pek karıştıramıcak... acır yani.içinde yaralar falan var eller kanatır olurmu öyle şey..çocuk değilse eger biraz bilinçlenirse o alışkanlığııda bu ameliyat sayesinde terk eder..artııı ameliyat sonrası burnu çok elleyip oynamamak lazım sadece masaj haricinde..

Sonunda ben de oldum sorunsuz ve ağrısız geçti her şey çok şükür ama ameliyat çıkışı ben de acaip bir titreme oldu zangır zangır hemen üzerimi örttüler acaba ameliyathane soğuktu diye mi oldu yoksa narkozdan mı anlamadım:S bi gece yatış yaptım doktorum bırakmak istemedi.her şey çok iyiydi ama hastaneleri yine de hiç sevmiyorum o yüzden çok sıkıldım dün gece.şu an evimdeyim yarın doktor tamponlarımı alacak.alçının altı çok kaşınıo ya acaba onu ne zaman alırlar.neyse arkadaşlar sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.

cok gecmiş olsun. bende cok titremişim. annemler cok korkmus. doktor ameliyata girmeden içinde korkuyla girmiş narkozdan ayılırkende bu dısa vurdu dediler. tabi ameliyat hane soguk olur ısı değişikliğide titremeye neden olur. benim hala burnum kasınıyor. alcı alınınca bol bol kasıyacam diyordum sonrada acıdan dokunamaz olmustum.

Bugün artık 2. günüm sabah tamponlar ve de alçım alındı ikisinde de biraz basınç hissettim ama çok ağrıdı diyemem.Burnum tam istediğim gibi olmuş çok mutluyum şişler inince daha da iyi olacak görüntümü en kısa zamanda burada paylaşacağım. Bu salı da dikişlerim alınacak.sonra da rutin kontroller.Burnunu komplex yapmış herkese tavsiye ederim.Ben öyle doktorumla çok fazla burnumun nasıl olacağını tartışmadım kemer gidecek dedi ve ucu biraz kaldıracağım dedi tamam dedim.Bence yaptıracak olanlar çok da doktorun işine karışmasın eğer adam işinde iyiyse zaten yüzünüze yakışan şekli cuk diye oturtuyor.Doktor bana bıraksaydı ben sadece kemer alınsın diyecektim burun ucu aklıma bile gelmiyordu komplexim tamamen kemerdi.Olmayı düşünen herkese tavsiyem çok kurdalamayın tabi iyi doktor seçimi hastane vs. önemli ama sizin vereceğiniz karar daha da önemli.ıyi düşünün artısını eksisini neticede bu bir ameliyat narkoz alınıyor.Ben ameliyata girerken tek korkum anestezi uzmanının doğru doz narkoz verip vermeyeceği idi.Dilerim herkes benim gibi memnun kalır.

Bu arada teşekkürler butterfly demek ki ikimiz de yusuf yusuf girmişiz :)
Gerçi ben çok cool takılıyordum ama ne de olsa bililnç altı sonradan titremeyle foyamı artaya çıkardı

titreme herkesde oluyor ya benim de oldu üstüme battaniye fln örttüler, o ameliyathanenin asırı soguk olmasından kaynaklanıyor ve belki de narkozun etkisinden cıkmamızın da etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…