canım seninkide düz değilki kavislenmiş artık.havalısın merak etme gülümsositososito
kızlar bende karar aşamasında sayılırım, burdan bi arkadaşım da yaptırmış bi kaç sene evvel, bana değmez sakın yaptırma, 10 sezeryan ameliyatına bedeldi, çok canın yanar falan dedi durdu, gözümü korkuttu, siz neler diyebilirsiniz bu konuda yakın zamanda yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz
kızlar bende karar aşamasında sayılırım, burdan bi arkadaşım da yaptırmış bi kaç sene evvel, bana değmez sakın yaptırma, 10 sezeryan ameliyatına bedeldi, çok canın yanar falan dedi durdu, gözümü korkuttu, siz neler diyebilirsiniz bu konuda yakın zamanda yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz
Teşekkür ederim canım yarın saat 14'de ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım acaba nasıl bir görünüme kavuşacağım çok merak ediyorum.Müsait olur olmaz fotoları eklerim.Bakalım beğenecek misiniz
hanımlar bu sorunuma bir cevap alırsam gerçekten çok sevinicem, bu konu yüzünden hala ameliyata karar veremedik
Sonunda ben de oldum sorunsuz ve ağrısız geçti her şey çok şükür ama ameliyat çıkışı ben de acaip bir titreme oldu zangır zangır hemen üzerimi örttüler acaba ameliyathane soğuktu diye mi oldu yoksa narkozdan mı anlamadım:S bi gece yatış yaptım doktorum bırakmak istemedi.her şey çok iyiydi ama hastaneleri yine de hiç sevmiyorum o yüzden çok sıkıldım dün gece.şu an evimdeyim yarın doktor tamponlarımı alacak.alçının altı çok kaşınıo ya acaba onu ne zaman alırlar.neyse arkadaşlar sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?