ya canım senın doktorun kım neden oyle oluyor ya ındıkce daha cok cıkar o yamukluk ortaya doktoruna sordunmu neden oyleymıs.
canım yarın gidecem doktora soracam. önceden belli deildi gercekten indikce sislikler ortaya cıkıyor. annem bile dün burnunu bi yere mi carptın üstte bir siskinlik var dedi senağlama
En iyisi şöyle anlatayım sizin ameliyatınızı :))K.B.B cimi,estetik cerrahımı yaptı :)))Eğerki yaptıysa k.b.b ön muaayne oldunuzmu deviasyon vs. problemi olanlar
8 haziran 2009 da ameliyat olmuşdum. ve hiçbir ağrım sızım olmadı.. nerdeyde ameliyat olmadım zannedicektim. sadece morluklarım oldu onlarda çok normal tabii am aben oğlumla ilgilenmek zorunda kaldığım için 1 hafta zorluk çektim.. ama hiç ağrım sızım olmadı. en fazla 15 günde normale dönüyosunzu. 6 ayda tamamen yeni oluyosunuz
Dingiltere Kralicesi merhaba. ablam da cem karas'a yaptirdi burnunu. ben de o doktoru dusunuyorum. acaba bi foto gorebilir miyim sizden:) burnunuzu bi goriim, icime hic sinmi kbbciya yaptirmak...fikir almak olsun die foto ariyorum canim
hııh kahvem vermiş adresi ben yazmadan
konuda bol bol fotoğraf görebilirsiniz
teşekkürler kahvemm opuyorumnanaktan
bişe deel naniknanik burnun iyice oturmuş güzelleşmiş, 6. ayda seni kimse tutamaz artık
kaşı, kaşı :roflol:
şimdiden geçmiş olsun
cem bey varken şansa ihtiyacın yok zaten zemuszemus
içimi rahatlattın wallahi ya cok saol suan cok morele ıhtıyacım var bir de bir şey daha sorcm tamponları cıkarırken cok acıyor mu yanı slıkon koycagnı tampon kullanmayacagını soyledı cem bey ama herhangı bır acı olur mu mirmirmirmirmirmirmirmir
şimdiden geçmiş olsun
cem bey varken şansa ihtiyacın yok zaten zemuszemus
yok be canımm 2 saniyede alıyor ferahlıyorsun ne acısı zemuszemus
dikişin olursa onu alırken biraz canın yanar ama o da toplasan 15saniye sürüyor
korkma cem bey ne diyorsa onu yapar
bana hiç canın acımayacak dedi, bak 2,5 ay oldu hiç mi hiç ağrım olmadı ameliyattan çıktığımdan beri
çok şükür :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?