Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya canım senın doktorun kım neden oyle oluyor ya ındıkce daha cok cıkar o yamukluk ortaya doktoruna sordunmu neden oyleymıs.

canım yarın gidecem doktora soracam. önceden belli deildi gercekten indikce sislikler ortaya cıkıyor. annem bile dün burnunu bi yere mi carptın üstte bir siskinlik var dedi senağlama

süper gerçekten:lepi:
böle yorumları okuyunca korkularım azalıyo sanki
burda okuduğumuz tüm yorumlar olumlu ya da olumsuz ameliyat kararı vermemiz açısından çok etkili oluyo kızlar
dr un kimdi cnm nerde oldun ameliyatını
umarım benimkide böle kolay geçer:Saruboceq:
çünkü beniimde bakmam gereken biri 2 yaşında diğeri 8 yaşında iki tane kuzum var

Aaah aah her gün kullandığım 2000 mg lık antibiyotik çok afedersiniz hem diyare hem de alerji yaptı.Diyare neyse de zaten şiş olan burnum artık bi de alerjiden kabardı kaşlarımın altına kadar kaşınıyorum Nasıl ilaçmış bu anlamadım yüzüm pütür pütür dökülüyor.Böyle bir sonuçla karşılaşan oldu mu aranızda

Dingiltere Kralicesi merhaba. ablam da cem karas'a yaptirdi burnunu. ben de o doktoru dusunuyorum. acaba bi foto gorebilir miyim sizden:) burnunuzu bi goriim, icime hic sinmi kbbciya yaptirmak...fikir almak olsun die foto ariyorum canim

şimdiden geçmiş olsun
cem bey varken şansa ihtiyacın yok zaten zemuszemus

içimi rahatlattın wallahi ya cok saol suan cok morele ıhtıyacım var bir de bir şey daha sorcm tamponları cıkarırken cok acıyor mu yanı slıkon koycagnı tampon kullanmayacagını soyledı cem bey ama herhangı bır acı olur mu mirmirmirmirmirmirmirmir

yok be canımm 2 saniyede alıyor ferahlıyorsun ne acısı zemuszemus
dikişin olursa onu alırken biraz canın yanar ama o da toplasan 15saniye sürüyor
korkma cem bey ne diyorsa onu yapar
bana hiç canın acımayacak dedi, bak 2,5 ay oldu hiç mi hiç ağrım olmadı ameliyattan çıktığımdan beri
çok şükür :Saruboceq:

şimdiden geçmiş olsun
cem bey varken şansa ihtiyacın yok zaten zemuszemus

yaaaaa çok saol oh be sımdı cok rahatladımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 baktım profılıne ama foto koymamıssın keske gorseydım mafoldumben

gördüm gerçekten çok güzel olmuşsun güle güle kullan :) inşallah benm de burnum böle güzel olcak kaydirigubbakcemile3tekrar tesekkurler ılgın ıcın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…