yarın Cem Karas tarafınan ameliyat olucam kıslar bana sans dileyin lütfenn yerimseniben
bebekk şimdiden geçmiş olsun.inşallah sorunsuz geçer.bende cem karasa amelıyat olmayı dusunuorm.aklımda bır de fazıl apaydın var.araştırma içerisindeyim. fırsat buldukca bılgı verırsen çok sevinirim.
fazıl hoca ameliyatı ne kadara yapıyor bilginiz var mı?
fazıl hoca ameliyatı ne kadara yapıyor bilginiz var mı?
bacularım pazarda patlıcanın kilosu kaça diye konuşmuyoruz ki :roflol:
burunda ne problem var, hangi işlem yapılacak, bu işlem ne kadar sürecek,... bir sürü ayrıntısı var bu işin
ben cem beye ameliyat oldum, 1500 tl verdim
ama başka biri ameliyat olur cem beye 3000tl verir
evet ben görüştüm sadece törpüolucak kapalı amelıyat dedı.5000 tl dedı.burun ucunu hıc dokunmucak
fazıl hoca hakkında bılgınız var mı? benım bır arkadasımı seneler önce amleıyat ettı gayet gzel oldu.ama baska bı örnek yok karsımda.cem karasın fıyatları ne cıvarlarda?
kızlar 15 ekımde amelıyat oldum suan burnum kangıbı sızıntılar oluyo ya ondn olsa gerek dıye udusnuoyrm burnumun ıcı tas gıbı suan kaskatı yaa nasıl temıslıcxem burnumu ben resmen kan lar kurumus kalmıs kas katı yanı nefes almamı engellıcek bı kac gun daha kan kurusa ne yapmam lazım yaaa burun spreyıde aldım durmadan sıkıyorum ama etkısı olmuyo yaa okyanus suyu spreyı aldım eczaneden dr ole dedı ama etkı gormuyorum ben
kızlar ben sıgara ıcmeye basladım ne gıbı sakıncası var sıgaranın burnuma bılgısı olan varmı
sigara kesinlikle içme.zaten burnunun tıkanık oldugunu soylemıssın.kanama yapabılır.burnun henuz ıyılesmıs degıl.doktorunun bu konuda uyarması gerekırdı.belki bırakamıyorsun sıgarayı ama bırde yüzünü düşün.o kadar ağrıya katlandın.
sıgaranın sadece kanama gıbımı rıskı olur acana
inşallah ebrucum benimkide kolay geçer:Saruboceq:hiç sezeryan olmadımama kesinlikle öyle agrı acı fln olmuyor ve ben iyiki olmusum diyorum hic pisman degilim
hiç korkma yok öyle birşey. sadece ilk gece burnun zonkluyor o kadar. e o da olsun tabii kemiğini kırıp yapıyorlar sonuçta. ben de hiç pişman değilim, iyi ki yaptırmışım. hiç de zor bir dönem değil...
ohh abartmış baya,öyle bişey yok kesinlikle.Basit bişey.1 kaç gün burnun falan zonkluyo belki başağrısu gibi bişey oluyor,en zoru burun tıkanıklığı.15 günde kendini toparlıyosun tam olarak,rahatlıyosun.Korkacak bişey yok meraklanma,yoksa bizde cesaret edemezdik
dreamım loverım sana öyle söyleyen arkadaşa yuh demek istiyorum izninle
10 sezeryana bedelse, sezeryan iğne vurulmak gibi bir şey olsa gerek zemuszemus
Benim hiç ama hiç ağrım olmadı. Buna ne diyecek :roflol:
yyyaaaa allahaşkına burada hepimiz ameliyat olduk böyle bişey yok ya bizim canımız yansa biz saklarmıydıkço arkadaşın senin olmaman için yapmış.kıskançlığından yapmış belkide.hepimiz olduk bende oldum ne ağrı ne sızı zonklama bile duymadım.doktorum ne olur ne olmaz diye verdiği halde bir tane bile ağrı kesici içmeden atlattım...ağrımıyorda acımıyorda..
Kızlar albume resım ekledım yorum yapaın lutfen fıkrınızı merak edıyorum
anlaşılan o ki bulacak canım..sivri olmasın demiştim dr a çünkü yüzüm yuvarlak..şimdi pişmanım acaba öyle demesem daha mı ince olurdu diye..sabahları patates olmazdı hiç değilse..buradan ameliyat olacaklara söylemek istediğim birşey var..doğal olsun diye düşünmeyin..doğal denince dümdüz bir burun yapılıyor..benimki hafif kavisli ama bu sitede gördüğüm çoğu burun aşırı doğal..ben küçük burun seviyorum banane yaa:roflol:
bence de dogal burun olsun demeyin, havalı burun olsun deyin, ben pismanım vallaa
aynennn bende sadece kemer gitsin demistim dogal olsun ama simdi aynaya bakinca o kadar eziyet cektim keske kavisli olsaydi diyorum(((
şimdi yorumlarınızı okuduğum iyi oldu
aaaahhh ahhh benim kocam dedi dr a kemeri gitsin fazla domuz gibi kalkık burnu olmasın dedi. her gün başına kakıyorumklava: yeni ameliyat olacaklara tavsiyemdir dr a ne istediğinizi çok çok detaylı anlatın. hatta tasarım yaptırın.sana bıraktım deyip girmeyin ameliyata. bide ya istediğim gibi yapmazsan ne olacak diye tehdit edin -tatlicadiarzu- baktınız kem küm ediyor başka dr a gidersiniz. çünkü ameliyat sonrası ağrı sızı yaşayacağınız pişmanlığın yanında sıfır kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?