Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yarın Cem Karas tarafınan ameliyat olucam kıslar bana sans dileyin lütfenn yerimseniben

bebekk şimdiden geçmiş olsun.inşallah sorunsuz geçer.bende cem karasa amelıyat olmayı dusunuorm.aklımda bır de fazıl apaydın var.araştırma içerisindeyim. fırsat buldukca bılgı verırsen çok sevinirim.

bacularım pazarda patlıcanın kilosu kaça diye konuşmuyoruz ki :roflol:
burunda ne problem var, hangi işlem yapılacak, bu işlem ne kadar sürecek,... bir sürü ayrıntısı var bu işin
ben cem beye ameliyat oldum, 1500 tl verdim
ama başka biri ameliyat olur cem beye 3000tl verir

haklısın ingiltere kraliçesi ama genel bir fikir olsun diye.bana çok küçük bir işlem yapılcak dedi.fiyatı söyledi.hastane masraflarıyla bırlıkte olan fıyat bu.

kızlar 15 ekımde amelıyat oldum suan burnum kangıbı sızıntılar oluyo ya ondn olsa gerek dıye udusnuoyrm burnumun ıcı tas gıbı suan kaskatı yaa nasıl temıslıcxem burnumu ben resmen kan lar kurumus kalmıs kas katı yanı nefes almamı engellıcek bı kac gun daha kan kurusa ne yapmam lazım yaaa burun spreyıde aldım durmadan sıkıyorum ama etkısı olmuyo yaa okyanus suyu spreyı aldım eczaneden dr ole dedı ama etkı gormuyorum ben

evet ben görüştüm sadece törpüolucak kapalı amelıyat dedı.5000 tl dedı.burun ucunu hıc dokunmucak

sadece törpü 5000 haa :1shok::1shok:

fazıl hoca hakkında bılgınız var mı? benım bır arkadasımı seneler önce amleıyat ettı gayet gzel oldu.ama baska bı örnek yok karsımda.cem karasın fıyatları ne cıvarlarda?

bende ilk önce fazıl hocaya olmayı planlıyordum ama istanbulda olmam daha mantıklı gelmişti. benim de bir arkadaşımı ameliyat etti fena değildi, gerçi o erkek olduğu için beğeniyordu. kariyeri sağlam bi hoca ama yaptığı burunları da görmek lazım bilemiycem yani.

-----------------------------------------------

kızlar ben sıgara ıcmeye basladım ne gıbı sakıncası var sıgaranın burnuma bılgısı olan varmı

sigara kesinlikle içme.zaten burnunun tıkanık oldugunu soylemıssın.kanama yapabılır.burnun henuz ıyılesmıs degıl.doktorunun bu konuda uyarması gerekırdı.belki bırakamıyorsun sıgarayı ama bırde yüzünü düşün.o kadar ağrıya katlandın.

sıgaranın sadece kanama gıbımı rıskı olur acana

sıgaranın sadece kanama gıbımı rıskı olur acana

kanama yapabılır.hemde daha burnunun ıcı cok hassastır.resımlerıne baktım smdı.guzel olmusa benzıyor.bantlar cıkınca daha da anlasılır.sonucta nefes dısında dumanlı bır hava gecıyor burnundan.yanma yapabılır.başka seylere de neden olabılr.bende tam bılmıyorum henuz amelıyat olmadım.ama içmesen daha iyi.tut kendini biraz.hatta bırak.içmeyen biri için kolay diceksin ama bir de burnunu düşün.tam istediğin gibi olmuşken kötü birşey olsun istemezsin değilmi.şu an burnunu nasıl çarpmaya darbeye karşı koruyorsan içerdende korumalısın.sonuçta içerden kesildi işlem yapıldı.yaralar iyileşmedi.bir de kanlar kuruyor diyorsun.sigara içmeyi bir kenara bırak sigaralı ortamda durmamalısın bile.doktorlar da amelıyattan önce ve sonra uzun süre içilmemesi gerektiğini söylüyor zaten.

hiç sezeryan olmadım ama kesinlikle öyle agrı acı fln olmuyor ve ben iyiki olmusum diyorum hic pisman degilim
inşallah ebrucum benimkide kolay geçer:Saruboceq:

dreamım loverım sana öyle söyleyen arkadaşa yuh demek istiyorum izninle
10 sezeryana bedelse, sezeryan iğne vurulmak gibi bir şey olsa gerek zemuszemus
Benim hiç ama hiç ağrım olmadı. Buna ne diyecek :roflol:

saolun kızlar desteğiniz için
arkadaşım bundan 7 yıl önce olmuş burun ameliyatını, kötü niyetli biri değil, kendisi çok acılar çekmiş, çok sıkıntılı geçmiş, hem o zaman ki tekniklerle şimdikiler bir değildir , sürekli değişiyo teknikler sonuçta
o benimde kendisi gibi olacağımı düşünüyo belkide, benim kararlı olduğumu anladı zaten şu anda

Kızlar albume resım ekledım yorum yapaın lutfen fıkrınızı merak edıyorum

cnm gayet güzel görünüyo burnun ki daha 5. gün
eminim çok güzel olmuştur, şişken bile güzel görünüyosa şişlikler inince harika bir burnun olur ebişimopuyorumnanaktan

kızlar bundan 2.5 yıl önce siteye gebeliğim vasıtasıyla üye olmuştum
diğer hamile arkadaşlarımla da çok kaynaşmıştık ve her gün sırası gelen doğum yapıyor , başalıyordu doğum hikayesini yazmaya, bebeğinin resimlerini eklemeye
diğer doğum yapacaklarda bu hikayeleri okuyup heyecanla sıranın kendilerine gelmesini bekliyolardı
burun estetiği topiklerinde de o heyecanı yakaladım şimdi
ameliyat olanlar da hikayelerini yazıyo ve resimlerini koyuyolar

benim için bu heyecanlı bekleyiş 1 hafta sonra son bulacak inşallah
önümüzdeki salı günü ameliyat için gün aldık bakalım

bence de dogal burun olsun demeyin, havalı burun olsun deyin, ben pismanım vallaa

aynennn bende sadece kemer gitsin demistim dogal olsun ama simdi aynaya bakinca o kadar eziyet cektim keske kavisli olsaydi diyorum (((

şimdi yorumlarınızı okuduğum iyi oldu
kızlar bugün eşimle gittik bizde görüşmek için
eşimde çok kalkık olmasın, doğal olsun, aman domuz burnu gibi durmasın dedi durdu
bende aman yusuf bey çok da doğal olmasın güzel olsuın dedim, çizimlerimi yaptı, ben şekilden memnunum eminim en güzel şekilde yapıcaktır dr um, çok güveniyorum kendisine , konuşmaları güvenimi perçinledi, yaptığı ameliyatlarıda gördüm zaten bundan sonrasını kendisine bırakıyorum

kızlar benı korku sardı yaa p.tesı tampon cıkartmaa gıttıgımde doktrum bana cuma gunude gelıceksın sılıkonları alıcam dedı ben hıcc sormadım bıle ne sılıkonu dıye ama burnumun ıcınde o sılıkon dedıgı :S:S: ne yapıcam ben nasıl cıkıcam sızlerdede sılıkon denılen bısey varmıydı nasıl bısey agrı sızı oluyomu cıkarken yaa korku sardı benııı yaa sımdıden ne yapıcam ama suna ınanıyorum o cıkınca daha duzgun nefes alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…