nickbulunamadi canim duydugum ve okudugum kadariyla bir cok doktor acik teknik kullaniyor, kapali teknigin riski var diyolar, yani acik teknik ile daha kesin ve daha guzel sonuclar aliniyormus. doktorunu secmene sevindim, umarim ben de bir gun karar veririm:) gerci herkes cok ovdugu icin aklimda ufuk bilkay var ama yine de insan kesin bir karar vemekte zorlaniyor
bu sılıkondan haberınız varsa bılgı verın banada lutfennn
kızlar 15 ekımde amelıyat oldum suan burnum kangıbı sızıntılar oluyo ya ondn olsa gerek dıye udusnuoyrm burnumun ıcı tas gıbı suan kaskatı yaa nasıl temıslıcxem burnumu ben resmen kan lar kurumus kalmıs kas katı yanı nefes almamı engellıcek bı kac gun daha kan kurusa ne yapmam lazım yaaa burun spreyıde aldım durmadan sıkıyorum ama etkısı olmuyo yaa okyanus suyu spreyı aldım eczaneden dr ole dedı ama etkı gormuyorum ben
benim yüzümde yuvarlak ama burnumu ince yaptı.Ucu falan seninkinden daha ince ona rağmen şişiyo canım.Ayrıca seninki hafif kavisli değilki baya kavisli işte,hafif kavisli olan benimki. Seninki merak etme tam istediğin gibi.Hem yuvarlak yüze çok küçük ve çok kalkık burun yakışmıyo.Suratın ortasında nokta gibi kalıyo bence.Seninki çok ideal hep söylüyorum bunu. yeni yaptıracak olanlar hafif kavis istesinler,düz yaptırmasınlar. Ama yüz şekillerinide göz önüne alıp iyi düşünsünler
Arkadaşlar ameliyat oldum bugün 5. günüm... Cem Karas gerçekten çok başarılı çok da yakısıklı heheheheHiç ağrım olmadı çok şükür şişiklerim de indi. Geriye sadece 1 hafta sonra dikişlerin ve silikonların alınması kaldı. Şimdi onlar alınırken çok acı duycakmıyım onu düşünüyorum sadece umarım burnum guzel olmuştur çok sorunlu bi burnum yoktu zaten ama inşallah kavisi güzel olmustur yıllardır hep kavisli burnu olanlara özenmişimdir :):) Bu arada alttan bakınca sanki burun deliklerim hiç küçülmemiş gibi yani şuan ben bakıyorum da hiç estetikli burunlara benzemiyor. Burnum açılınca artık tam olarak anlayıp yorumlarım umarım güzel olmuştur :):) şimdi bile kalkıklığı belli ayyyy çok mutluyumzemuszemus:
5. günde memnunsan ilerde nasıl olacak kimbilir. daha şişliklerin inmez bikaç ayı bulur inmesi. güle güle kullan. resmini koysaydın da görseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?