Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

silikon çıkarımı acıtmıyor da alınması gerçekten tuhaf bir his diplerden bişiler çekilio hissi uyandırıyo.ama insan çok ferahlıyor rahat nefes alıyor.

kıslarr sonundaa kararımı verdimm...barış çakır diorumm 2. kez gittim görüşmeye bu kezz beni daha detaylı aydınlattıı...zaten ona olcaktım bilmiom nie en başından beri bi güven vardı yaptıı burunları gördüm amaa şimdi yeni bi teknikte yapacaını söledi açıkçası onun korkusu sardı beni bu yeni dedii teknikte kapalı teknik zor olcakmış ama daha ii olcakmış sizce nası kapalı teknik ne gibi sakıncaları var...yha aklımda daha çok soru var hepsini sormak istiorum ama sonra sonra gelio aklıma...bide şekli çok kararlaştıramadık şeklide kararlaştırınca inş. kasım 15 gibi düşünüorummm...

nickbulunamadi canim duydugum ve okudugum kadariyla bir cok doktor acik teknik kullaniyor, kapali teknigin riski var diyolar, yani acik teknik ile daha kesin ve daha guzel sonuclar aliniyormus. doktorunu secmene sevindim, umarim ben de bir gun karar veririm:) gerci herkes cok ovdugu icin aklimda ufuk bilkay var ama yine de insan kesin bir karar vemekte zorlaniyor

Slm ben 2. Amellıyat olucam burnumdan korkuyorum revızyon olan arkadaslar cevap yazabılırlermı ...... Bu burnu ararsın dıyen var olma dıyorlar da ben bıkere takmıŞım kafama olucam yoksa ben bu burunla yaŞamak ıstemıyorum..resımlerımde var zaten profılımde

yhaa evett barış beyde dedi zor diee ama burnm kalın derili olduu içinn kapalı teknikle çok şişmesin diee yapıcak...ben açık olabilirmi die üsteledim ama çok şiş olur dediii...yhaa bide hepsini görmeme ne gerek var zatenn herşeyiini biliorum ne yapıcaaamı biliorumm dedii...bilmiorumm yhaa bu arada günde aldım bugün 20 kasımm...kapalı ameliyatın ne gibi riskleri var acaba? sadece şeklimi ii olmayabilir başkaa ? sağlıkla ilgili bi problem olabilirmi yhaa bide bişi sorcam geçen gün netten okudum ameliyat öncesi burun kılları traş ediliomuşş ee sonraa yhaa sonraki zamanlarda çok uzarsa bikere alınınca uzar die biliorum ölemi?

arkadaşlar herkese merhaba ben bugün üye oldum siteye. benim danışmak istediğim bir şey var. yaklaşık 2 ay kadar önce bayılarak yüz üstü düştüm.burnumda eğrilik zaten vardı ve düştükten sonra daha farklı bir hal aldı. ameliyat olmak istiyorum. okuduğum kadarıyla mersin deki doktorlardan memenun değil arkadaşlar, ben de Adana da olmaya karar verdim. Serkan Sayılıkan ve Erol Kesiktaş iyi diyorlar. bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? mesajlarınızı bekliyorum. bir de kaça mal olur acaba???

Slm kızlar burun alcım alındı resım albumumu ekledım sıslıkler ınınce daha guzel olcak ınsallh
bu arada bırsey sormak ıstıyorum ben doktr burnuna su cekme dedı dusda flan ama ben gusul abdestımı nasıl alıcam yaa bılgı verırmısnız lutfen

dikkişkerden korkmayın bence de açık tekniği tercih edinn..sonuçlar daha güzel hata yapma riski daha az..

azracım resimlerine baktım evets sende benim gibimadursun.korkma bence.öncelikle doktorunla konuşş derim.reizyon isteğinihiç söyledinmi doktoruna bilmem.aama sanırım ameliyatının üstünden baya zaman geçmiş.bana özelden doktorunu yazarmısın..

benim doktorum tam tarsi burnunu öyle şeylere alıştırma alerjik bi burnun olur demişti.ben bişey kullanmadım.bende kanama dahi olmadı.burnumu doğal yollarla temizledim.mesela tuzlu suyla çalkalamak çok iyigeliyor..içini vazelinle hafiffçe yumuşatmak...

sizcekızlar benim burun kavisim nasıl yaa bana çok oyuk geliyorsizcee??ucu düzgün olsa nasıl olurdu??

Arkadaşlar ameliyat oldum bugün 5. günüm... Cem Karas gerçekten çok başarılı çok da yakısıklı hehehehe Hiç ağrım olmadı çok şükür şişiklerim de indi. Geriye sadece 1 hafta sonra dikişlerin ve silikonların alınması kaldı. Şimdi onlar alınırken çok acı duycakmıyım onu düşünüyorum sadece umarım burnum guzel olmuştur çok sorunlu bi burnum yoktu zaten ama inşallah kavisi güzel olmustur yıllardır hep kavisli burnu olanlara özenmişimdir :):) Bu arada alttan bakınca sanki burun deliklerim hiç küçülmemiş gibi yani şuan ben bakıyorum da hiç estetikli burunlara benzemiyor. Burnum açılınca artık tam olarak anlayıp yorumlarım umarım güzel olmuştur :):) şimdi bile kalkıklığı belli ayyyy çok mutluyumzemuszemus:

5. günde memnunsan ilerde nasıl olacak kimbilir. daha şişliklerin inmez bikaç ayı bulur inmesi. güle güle kullan. resmini koysaydın da görseydik.

5. günde memnunsan ilerde nasıl olacak kimbilir. daha şişliklerin inmez bikaç ayı bulur inmesi. güle güle kullan. resmini koysaydın da görseydik.

ilk 3 gün çok şişiklerim vardı ama 4. ve 5. gözlerimdekiler indi sürekli soğuk tuttum şuan sanki biraz kiloluymuşum gibi şişikler çok az hihoyyyt çok teşekkür ederim umarım açılınca da memnun kalırım. resmimi tamamen açılınca iyileşince koymak istiyorum öncesi ve sonrasıyla a.s:dance::dance:

Arkadaslar selam, bu sayfayi iyi bir estetikci ararken oldum ve hemen üye oldum,1 aydan beri arastirma icindeyim, yurt disinda yasiyorum ve uzaktan sadece internet üzerei doktorlari incelemek hayli zor oluyor... Tavsiyeleri okuyorum, ameliyat olmus arkadaslarin yasadiklarini okuyorum ve kafam hayli karisiyor :).. Su ana kadar kafamda 3 doktor ismi var basta naci celik ; kendisiyle telefonlada görüstüm ve bana gayet ilimli geldi. Ona resimlerimi gönderdim bana daha önce ameliyat oldunmu diye sordu, burnum kötü bir ameliyattan cikma burun gibi duruyormus
Emre Ilhan (nedense hep emre aydin diyesim geliyor ) onunlada maillestim ve düsünüyorum sadece kkb ci olmasi beni biraz tedirgin ediyor. Yakup avsarda resmimi profilden yolladi ama pek bir fark yok gibiydi cok hosuma gitmedi isinmadim nedense :). Dünden beride burda baris cakirin ismini duyuyorum, ne olur yardimci olun bana kafam allak bullak oldu... Fiyat hakkinda ön bilgi edindim 2000 eur civarinda hepside ama ben gercekten iyi bir sonuc olsun istiyorum ve bu kocammmmaaan burnumdan kurtulmak Daha önce istanbulda ameliyat olmus arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim.. Mail adresimi veririm resimlerinizi görmek isterim.. Benim gibi iri burundan kurtulan arkaslara duyurulur .......
öptüm hepinizi

Merhaba arkadaşlar... Alçım dün çıktı ve şuan burnum çok kalın geliyor bana yani böyle sopa gibi. Tamam onlar şişliktir ama bana ilgiç gelen gözlerim. Eskiden çekik çekik gözlerim vardı şuan yuvarlak bişey oldu... İnsanlar göz yapımı çok beğenirdi ama artık eskisi gibi bakmıyorum sanki... Off Off..... şişliklerle alakası var mıdır kızlar? Geçici bir durum mu bu da? Yardım edin lütfen:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…