Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

googleda arastırırken buldum siteyi cok güzelmiş. benim ablam oldu ilk 3 ay burnu hiç düzelmeyecek sanmıstık simdi 7 aylık oldu ve gayet güzel

arkadaşlar benimde ameliyat olam gerekiyor burnumdan nefes alamıyorum,bu ikinci ameliyatım olucak,Barış çakır nefes almammıda saglıkcak mı?yoksa sadece estetik kısmına mı bakıyor
? ona ameliyat olmayı dusunuyorum,ve de fiyat aralığı nedir?

arkadaşlar benimde ameliyat olam gerekiyor burnumdan nefes alamıyorum,bu ikinci ameliyatım olucak,Barış çakır nefes almammıda saglıkcak mı?yoksa sadece estetik kısmına mı bakıyor
? ona ameliyat olmayı dusunuyorum,ve de fiyat aralığı nedir?

dikkişkerden korkmayın bence de açık tekniği tercih edinn..sonuçlar daha güzel hata yapma riski daha az..

barış çakırr ısrarla kapalı ameliyat yapıcam dioo bikaç kez açık olsun der gibi oldum ama tepkisi pek hoş değildi işime karışma der gibiydii. daha şekli bile tam konuşmadık ii bi şekl vericem yapabildiimin en isii dedi...ben sanırım biraz imkansız bi burun istedim

Spring352009 valla doktora dedım ama yapmıyor tekrar düşünüyorum bakalım.. Sen kıme oldun amelıyat doktorun kım?

arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen bende haftaya nasipse burun estetiği olacağım hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum toplam ne kadar sürüyor normale dönüş bilgi verirmisiniz

cnm bende tugrul beye oldum amelıyatımı benım resımlerım var albumumde
eskı hlımde var yenıde
4 5 gunluk halımın resmıde var gerecı suan dada yenı sayılır 15 gun olmadı daha 15 ekımde oldum amelıyat bı bak ıstersen resımlerıme ama korkma korkulcak bısı yok tamponlar adamı sıkıyo oda 2 gun sonra alısıyosun attık narkozdan yanı uyusuklugun tamamen taburcu oldukdan sonra gecıyo bılmıyorum ya allha sukur suana kadar agrım azcıkda olsa bı sızım olmadı kolay gectı benım sıslık var suan yuzumde burnumda ınmesını beklıyorum ama abartılacak sekılde kalmadım suan dada sıslıklerım

bu arada lasolın jel var eczanelerde onu al amelıyattan cıkar cıkmaz goz altına surdur hemn solıyım sana cabuk alıyo morlugunu bılgın olsun bılgılı gır amelıyata

kızlar benim bugün ameliyat sonrası 3 .günüm ve bugün grip oldum, burnum sürekli akıyoo, silememek ne kötü bi his, yarında silikonlar alınıcak, bakalım nasıl olucam

kızlar benim bugün ameliyat sonrası 3 .günüm ve bugün grip oldum, burnum sürekli akıyoo, silememek ne kötü bi his, yarında silikonlar alınıcak, bakalım nasıl olucam

canım o grip değildir.ben ameliyat olalı bugün 16 gün oldu.benimde ilk üç gün oyle olmuştu çok korkmuştum grip oldum dıye ama tamponlar alınınca düzeldi seninde tamponlardan kaynaklanıyodur tamponlar alınınca çok rahatlıycaksın merak etme...

ebrucum ama tam grip gbi yani burnum bu şekilde olmadan nasıl grip oluyosam aynılarını hissediyorum
birde burnumun üstü yani alçılı kızım acayip kaşınıyo, deliriyorum kaşıyamayınca sizde de oluyomuydu

ilk 2 gün çok ağrım sızım olmamıştı ama 3. ve 4 .gün burnum zonkladı ara ara ve aşağıya eğilip bi şey aldığım da özellikle çok zonkluyor
birde dünden beri alçılı kısım çok baskılı, önceleri olmuyodu

şişliklerim kısmen daha azaldı bugün, giz altlarım sarardı , şişlikler inince, gözlerimde kanlanma oldu birde
allahım bi atlatsam diyorum şu zor günleri
bi çıksa alçım, kendimi çok hafiflemiş hissedicem sanırım:Saruboceq:

canım aynı şeyleri bende yaşadım..ben uyutularak ameliyat oldum..uyandığımda ilk sözüm çok üşüyorum oldu.daha sonra bunları yaşayınca orda üşütüp grip oldum sandım...ama tamponlar çıktıktan sonra geçti..birde buz uyguladıktan sonra gözlerimden şakır şakır yaş geliyodu..evet o kaşıntı adamı deli ediyor...hele geceleri.. benimde 2 ve3, gün ağrım oldu.. ama hepsi geçti..senin de geçecek..şu an önünde tek bi zorluk kaldı oda alçılarının alınacağı gün..ben o gün çok üzülmüştüm hiç beğenmemiştim burnumu...ama o da düzeldi..şimdi seviyorum burnumu...boş yere o kadar üzülmüşüm diyorum şimdi..

çok teşekkürler ebrucumopuyorumnanaktandediğin doğru hislerimiz, yaşadıklarımız hep aynı şeyler, gözlerin yaşarması, burnun üstünün acayip delirtecek şiddette kaşınması kafamçokkarıştıhemen hemen hepimizin yaşadığı durumlar
şimdi geldik dr dan
dr um kongrede olduğu için dr um yufus can'ın beraber çalıştığı dr hüseyin altun aldı silikon borumu
ama benim acı eşiğim zaten düşükdelikafadulden
biraz fazla çığlık attım sanırım:kedi:
eşime dönüp sizin işiniz zor dedi drdelikafadulden
bana da siz doğum yaptınız mı hiç dediCADIARZU
bende 2 kere hemde dedimşakkıdı
zor bi süreç ama inşallah sonucu görmeye değer:icecream:

bende oldum burun ameliyatı hem nefer hemde kemik probleminden dolayı.malesef şu anda hala nefer sorunu yaşıyorum.ve burnumda ters v deformasyonu denen hata var tekrar olamam gerekiyo maddi durumdan dolayı eski doktoruma yaptırmak zorundayım onun hatası çünkü ama korkuyorum tekrar daha kötü olmasından galiba böyle devam edecem.ço kararsız kaldım.2.AMELıYAT YÜZDE YÜZ BAŞARILI OLACAĞINI BıLSEM Bı GÜN BıLE BEKLEMEYECEM .AMA

bende 2007yazında burun ameliyatı olmuştum kemik kırılmıştı gerilerden 5yaşındayken, ben görüntüdende rahatsız olduğum için estetikte olmasını istedim 2yıl geçti üstünden ama malesef hala çok rahat bir şekilde nefes alamamktayım :1no2:doktora gittim bir kez iltihap olmuş demişti,ben araştırdım ve estetikle beraber olunan sağlıksal ameliyatlarda genel olarak estetiğe önem verdikleri için sağlıksal problemler devam edebiliyormuş sanırım benimkide onlardan oldubenneyaptımki

kızlar alçım yarın çıkıcak ama burnumun üstü acayip kaşınıyoo
kaşıyamamak da delirtiyo insanııı:bbo:
sizinde böle çok kaşındımı
birde sizin dikişleriniz de alındı mı alçınız çıkarılırken ve acıdımı?

kızlarrr selamm,bnde oldum burun ameliyatı15. gunumdeyım,şişliklerım var hala.burnum istedıgım gıbı olmadı gıbı ama sanırım şişlikler gidince küçülcek birazda.banyo nezaman yapabılıcem kızlar bilen var mı sormayı unuttum doktoruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…