canım yaaa..bende ağlayarak uyanmıştım...ve kulağımda korkunç bi ağrıyla...
Revİzyon amelİyatları ne kadar baŞarılı ?
Tekrar amelıyat olmak İstİyorum ama korkuyorum aynı Şeylerİ yaŞamaktan bİkemıyorumm gÜvenİm kalmadı sanırımm serhat tuncer dÜŞÜnÜyorum ama karar veremedİm ..... Resİm profİlİmde var sİzce olmalımıyım yorumlarınızı beklİyorumm arkdaŞlar
ya arkadaşlar,18. günüm ameliattan sonraki ama burnumda garip tümsekler var giderek düzelicegine her gün bi farklı olyo burnum.şişlilerdenmidir sizce onlar inince düzelirmi cok çirkin görünüyo böyleee..
evet cnm benim alçım dün çıktı, 1 haftada bandajla gezinicem
4 gün önce sağ tarafımda tümsekler vardı geçti. Sol tarafta burnumun üst kısmında hala var. Doktor şişliklerden kaynaklandığını düzenli masajla geçiceğini söyledi. Doktoruna danış istersen canım büyük ihtimalle şişliktir..
benım alcım alındı balyaj faln takmadı doktorum :)))
enjoyable doktorun kımdı cok begendım?
balyaj değil cnm bandajyerimseniben
bandaj bi nevi çevrendekilerin sana özellikle burnuna yapabilecekleri herhangi bi darbeye karşı daha dikkatli olmaları için uyarı anlamında kullanılıyo
birde gece yatarken oldu da yan yattık uyku esnasında ve şu anda burnumuz çok hassas , şekli bozulmasın diye burna konuluyo, baya bi tutuculuğu var yania.s
ve sanırım birazda ödem inmesi için iyi oluyomuşyerimseniben
ya kızlar benım burnumdada kalıp halınde pıslıkler oluyo yanı onu temızlıyorum tamm ama sıvı geldıkce kuruyo ıkı dk gecmeden yıne ve amelıyattan sonra sılıkon tampon flan alındıgında eve gledıgımde aynaya baktım burnumun ıcıne dıkısler flan gorunuyomju dıye burnumun en dıbınde ııcnde yanı kalıp halınte kalıntı vardı zmanla duser dedım ama dusmedı tam bugun 3 haftam doldu ama hala orda okyanus suyu sıktım yumusatsın dussun dıye pamuklu kulak cubuguyla usrastım baya cıkmadı gerı gıttı ama tas gıbı bısey tanı kaldı ole suan dıpte ugrasmadan once gorunuyodu suan azcık gouruyorm orda ynaı((( dusmuyo napıcam ben benım te o trafım kurumus olan kısım az nefes alıyo su cektım sumkurdum yok olmuyo yanı rahat aldıgım tarafa su cektıgım zman yanma oluyo ama pıslık kalıntı var deıdıgım tarafımda ıse su cektıgımde yanma flan olmuyo yanı kaplamıs o heryerını ( napıcam ben yaa cıkmıuo oradan o pıslık ayy pıslık oldum cıktım ve bırde bırsey daha dıcem ben benım burnumda alcım alındıkdan sonra cıkan sey sıs dogal bı burundu ama sole burnum gungectıkce ındı sıslıgı ama sol tarafdakı sıslık hala duruyo ya 3 hafta oldu sol sıs sagda bısı yok olurmu bole sey normalmı bendemı anormallık var sol taraf mı yoksa ole sısmı kalırr (((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?