Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

banyo yapabilirsin bi sorun olma zama çok sıcak ya da çok souk suyla yapma ılık olsun su burun çevrenle çok oynama gözlük kullanıyosan takma yoksa burunda eğrilik oluyomuş

Korkak adımlarla ameliyata girdim serum iğnesi elime takıldığında tansiyonum düştü bayıldım. :)Sakinleştiriciyle kendime geldim.. Ameliyata girip çıkmam bir oldu sanki gözünüzü kapatıp açıyosunuz. Ayılırken çok ağlamışım. Burnumda yanma, boğazlarımda acı hissi vardı. Ağrı kesicilerle oda geçti. Bir gece hastanede kaldım çok kanamam akıntım oldu. Gerçek şu ki insan hiç bir yerde evindeki kadar rahat olmuyor. 2. gün şişliklerimin en çoğaldığı gündü 2 hafta içinde yüzümdeki tüm şişlikler indi. 4 gün sonra tamponlarım alındı. 1 haftada sonrada alçılarım.Çok morarmam olmadı. 17. Günüm ve şu an çok rahatım inşallah böyle devam eder.

canım yaaa..bende ağlayarak uyanmıştım...ve kulağımda korkunç bi ağrıyla...

Revızyon amelıyatları ne kadar baŞarılı ?

Tekrar amelıyat olmak ıstıyorum ama korkuyorum aynı Şeylerı yaŞamaktan bıkemıyorumm gÜvenım kalmadı sanırımm serhat tuncer dÜŞÜnÜyorum ama karar veremedım ..... Resım profılımde var sızce olmalımıyım yorumlarınızı beklıyorumm arkdaŞlar

Gerçekten istiyosan, sonrasında kendini daha iyi hissediceğine inanıyosan yaptır. Bence gayet başarılı şu anki hali.

ya arkadaşlar,18. günüm ameliattan sonraki ama burnumda garip tümsekler var giderek düzelicegine her gün bi farklı olyo burnum.şişlilerdenmidir sizce onlar inince düzelirmi cok çirkin görünüyo böyleee..

ya arkadaşlar,18. günüm ameliattan sonraki ama burnumda garip tümsekler var giderek düzelicegine her gün bi farklı olyo burnum.şişlilerdenmidir sizce onlar inince düzelirmi cok çirkin görünüyo böyleee..

4 gün önce sağ tarafımda tümsekler vardı geçti. Sol tarafta burnumun üst kısmında hala var. Doktor şişliklerden kaynaklandığını düzenli masajla geçiceğini söyledi. Doktoruna danış istersen canım büyük ihtimalle şişliktir..

teşekkür ederim enjoyablecım.canım biraz rahatlladım bıkacay surekli degısımler olabıleegını bılsemde korkuyorm genede.kontrolumdede sorarım tekrar canm saol.

enjoyable doktorun kımdı cok begendım?

benım alcım alındı balyaj faln takmadı doktorum :)))

balyaj değil cnm bandajyerimseniben
bandaj bi nevi çevrendekilerin sana özellikle burnuna yapabilecekleri herhangi bi darbeye karşı daha dikkatli olmaları için uyarı anlamında kullanılıyo
birde gece yatarken oldu da yan yattık uyku esnasında ve şu anda burnumuz çok hassas , şekli bozulmasın diye burna konuluyo, baya bi tutuculuğu var yania.s
ve sanırım birazda ödem inmesi için iyi oluyomuşyerimseniben

ya kızlar benım burnumdada kalıp halınde pıslıkler oluyo yanı onu temızlıyorum tamm ama sıvı geldıkce kuruyo ıkı dk gecmeden yıne ve amelıyattan sonra sılıkon tampon flan alındıgında eve gledıgımde aynaya baktım burnumun ıcıne dıkısler flan gorunuyomju dıye burnumun en dıbınde ııcnde yanı kalıp halınte kalıntı vardı zmanla duser dedım ama dusmedı tam bugun 3 haftam doldu ama hala orda okyanus suyu sıktım yumusatsın dussun dıye pamuklu kulak cubuguyla usrastım baya cıkmadı gerı gıttı ama tas gıbı bısey tanı kaldı ole suan dıpte ugrasmadan once gorunuyodu suan azcık gouruyorm orda ynaı ((( dusmuyo napıcam ben benım te o trafım kurumus olan kısım az nefes alıyo su cektım sumkurdum yok olmuyo yanı rahat aldıgım tarafa su cektıgım zman yanma oluyo ama pıslık kalıntı var deıdıgım tarafımda ıse su cektıgımde yanma flan olmuyo yanı kaplamıs o heryerını ( napıcam ben yaa cıkmıuo oradan o pıslık ayy pıslık oldum cıktım ve bırde bırsey daha dıcem ben benım burnumda alcım alındıkdan sonra cıkan sey sıs dogal bı burundu ama sole burnum gungectıkce ındı sıslıgı ama sol tarafdakı sıslık hala duruyo ya 3 hafta oldu sol sıs sagda bısı yok olurmu bole sey normalmı bendemı anormallık var sol taraf mı yoksa ole sısmı kalırr (((((((((

yanlıs yazmısım cnm anladım yanı oldugunu ... acıklamanada saol :))
bu arada bneım alcım alındıgında hıc bısey yokdu soktu dırek normal bısı olmamıs gıbı gldım hatta okadarıgrenc goruntusu vardıkı burnumun sıyah noktlar resmöne beslenmıslerdı banttan sısmıslerdı ıı okdar ıgrec olmamıstı cıldım hıc bı zman :)))bu arada odem ne canım ya benım burnuma takmadı odemmı olustu sımdı anlamdım yanı sole bıse yburnumda sol kısım sıs sag taraf ındı 3 haftam bıttı bı tarafım sıs sadece (( ınermı doktra gıdımı baktırmı??
ıltahap flan olurmu bu arada odem ne oluyo yanı bendede olurmu gıtmessem doktora eer ılerlemesı flan olurmu((((((((

kızlar bu aradda burnumun ıcınde kankurmus katı katı semsert seyler var okyanus suyunu sıkıyuorum yumusasın dıye ugraasırken pamuklu kulak cubuguyla ııce gerı gıttı ve o tarefdan az nefes alıyorum su cekıp sumruyuorum su degıyo ama sıslama bıle yapmıyo burnumu nkaplamıs resmen o kurumus pıslıkler ole dusunuyorum ben cunku rahat nefes aldıgım pıslık olmayan rtarafım da sorun yok ıı nefes alıyorum pıslık yok burnuma hafıf su cekım sıslıyo hemn heralde kurumus olan taraf ta burnumun heryerını kaplamıs (((((( kulak buurn bogaza gıtsem herhangı hastaneye doktra onları temıslermıı sızce nasıl cıkartıcam bunları ben okyanus suyu flan cıkarmıyo okadar katı bısey
ve temısledıkce burnumdan akan sıvılar ıkı dk gecmeden kruyo aynu halı alıyto sankı ıkı dkonce b4en temıslememısım gıbı oluyorum ve burnum ıcındekı kurmus sıvılar acuyıp zorluyo benı kas kastı gıbı burnumun ıcı ne yapmam lazm?????????

kızlar bırde son olarak burun sıyah noktalrı gtrmek ıcın napıyosunuz cılt bakımı ne yapıyosunuz??

Canım benimde 20. günüm sol şiş sağ indi yavaş yavaş düzelicek bence merak etme. Ben silikon tamponlardan dolayı burun içinde kalıntılar olduğunu düşünüyorum. Benim tamponlarım süngerdi ve sürekli akıntı halindeydi. Süngerden peçeteye emdiriyodum. Akmadığı için ben içerde kuruyup kaldığını düşünüyorum pıhtıların. Tabiki sen doktoruna danış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…