Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nasıl cıkıcaklar ya ayyy bıde operastyon sart derlerse olurmu ole seyy ayy nasıl cıkıcak yaa

Ebisim temileme işin iyi yap.Ama çokta zorlama burnunu kanama falan olursa durduramazsın sonra.Sende küçük merhem vardır mutlaka.Pamuklu çubuğa onu sür sonra temizle burnunu ihtiyaç duydukça.Benim de abim beni çok korkutmuştu.İyi temizle demişti burnunu yoksa onlar burnunun içinde katılaşır tekarardan ameliyat olursun demişti.çok korkmuştum.Ama şükür bişey olmadı.

Burun ameliyatı sonrası en zor atlatılan ameliyat bence.Aylarca sıkıntısı bitmiyor.burnun bir kenarında şişkinlik kalması çok doğal.6 ay sonra geçmesi gerekiyor tabiki.Geçmezse sorun var demektir.Ama hemen hemen bir yılı bitirdikten sonra o kötü günler tamamen geride kalıyor.Sizleri çok iyi anlıyorum.Çok zor bir dönemden geçiyosunuz.Ama sabredin.Hepsi geçecek.Grip olmamaya çalışın.Boğazınızı nemli tutun sürekli.Bende faranjitte vardı bir ara resmen nefessiz kaldım öleceğimi sandım yani o derece.Bu yüzden sulu ılık şeyler için.Yumuşak meyveler yiyin.Mandalina tavsiyemdir.Asla ve asla çay ve kahve içmeyin.Sonucu kötü oluyor.

cnm bu bahsettiğin sorunlar hepimizde oluyo muhakkak, endişelenmea.s
ödem şişlik demek cnm, telaş yapmayasakkelime
zaten forumda çoğu arkadaş bahsediyo bi gün bi tarafım şişiyo, bi gün diğer, zamanla inicek hepsi
benim 10 günüm oldu, burnumun üstü çok şiş, elleyince resmen içeri çöküyoo şişlik
biraz önce arkadaşlarım geldi beni görmeye ve hiç biride estetik olduğumu anlmadı
tabi onlara sölememiştim
nefes sorunum var vs diyodumm uzun zamandırr

siyah noktalara gelince
mısır unu yada irmik, içine bal, limon suyu azcık zeytin yağı koyup karıştır macun halinegitirip cildine çok bastırmadan hafif hafif uygula, sonra nemlendiricini kullan

Son düzenleme:

selam canımnolur bıri bana yardın etsın bende amelıyat dusunuyorum tugrul maral .. yorumlarınızı okuyorum ama daha fazla bılgıye ıhtıyacım var sen onamı oldun doktorun kımdı

saol canm cok saol hemde sımdı ben sıtres yapmıym dımı bu sıslıkler odemmı sımdı ?ınecek dım ısıslıklerım yaaa bole kalmasın :S:S

Ankarada Ferruh bingüle son zamanlarda ameliyat olmuş kimse yok mu?

ferruh bingulu tavsiye eetmiyorum ben ya.. aradim randevu alabilmek icin kadinin biri acti aloooo diye , ferruh beyin ofisimi dedim.. hii evet falan gibisinden konustu zorla randevu almak istiyorum gibi oldu.. hic profosyonel degil kesinlikle ben hic guvenemem oyle insanlara

bugün 20. günüm yandan güzel ama sanki önden burnum büyük gibi yaaa bi de kalkık değil fazla ( şişlerden dolayı mı yaa eski burnuma benziyor önü (( offffffffffffffffff

Ayyyyyyyyyy o kremın adı ne ben sadece okyanus suyu kullnaıyorum

Ebisim kusura bakma meaajını şimdi gördüm.Ben bir yıl önce olduğum için kremin ismini hiç hatırlamıyorum.Şöyle minicik bir merhem.Göz merhemi gibi.mutlaka kullan faydasını göreceksin.çok çok geçmiş olsun.korkun normaldir daha ameliyatın çok yeni.Hiç bişey olmaz sen canını sıkma.o tıkanıklıklar falan hepsi geçecek.

Merhaba bende yaklaşık 6 sene önce burun estetik ameliyatı oldum fakat nefes almamda sıkıntı var geceleri zor nefes alıyorum ve korkudan tekrar doktora gitmedim tekrar operasyon yapar diye ama çok sıkıntılıyım bu konuda.((

Merhaba miraculous,
Bende burun ameliyati olacagim onur erolda yilbasi tatilinde, senin oncesi ve sonrasi resimlerini
gorebilirmiyim??/

bugün 20. günüm yandan güzel ama sanki önden burnum büyük gibi yaaa bi de kalkık değil fazla ( şişlerden dolayı mı yaa eski burnuma benziyor önü (( offffffffffffffffff

benimde 15. günüm
sanki eski burnumdan daha büyük görünüyo gözümesenağlama
çıldırcak gibi oluyorum aynaya baktığımda:a015:
ne olur biri geçicek desin:Saruboceq:

bende yapali 2 ay oldu, masallah benim burnum cok cabuk duzeldi, siskinligi cok cabuk indi kenarlarinda az bir siskinlik var, drum galiba benim burun kemigimi tam duzeltmemis ust tarafindan yukaridan asagiya elledigim zaman merdiven gibi iniyor, druma sordum tam duz olacagina garanti vermiyor, buyuk bir ihtimal boyle kalirmis ama gozlen gorunmuyor

Canım ya aynen bendede öyle bi sorun var. Burnumun sol üst tarafında ellediğimde bi tümsek hisediyorum gözle görülmüyo ama sinirimi bozuyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…