nasıl cıkıcaklar ya ayyy bıde operastyon sart derlerse olurmu ole seyy ayy nasıl cıkıcak yaa
yanlıs yazmısım cnm anladım yanı oldugunu ... acıklamanada saol :))
bu arada bneım alcım alındıgında hıc bısey yokdu soktu dırek normal bısı olmamıs gıbı gldım hatta okadarıgrenc goruntusu vardıkı burnumun sıyah noktlar resmöne beslenmıslerdı banttansısmıslerdı ıı okdar ıgrec olmamıstı cıldım hıc bı zman :)))bu arada odem ne canım ya benım burnuma takmadı odemmı olustu sımdı anlamdım yanı sole bıse yburnumda sol kısım sıs sag taraf ındı 3 haftam bıttı bı tarafım sıs sadece (( ınermı doktra gıdımı baktırmı??
ıltahap flan olurmu bu arada odem ne oluyo yanı bendede olurmu gıtmessem doktora eer ılerlemesı flan olurmu((((((((
kızlar bu aradda burnumun ıcınde kankurmus katı katı semsert seyler var okyanus suyunu sıkıyuorum yumusasın dıye ugraasırken pamuklu kulak cubuguyla ııce gerı gıttı ve o tarefdan az nefes alıyorum su cekıp sumruyuorum su degıyo ama sıslama bıle yapmıyo burnumu nkaplamıs resmen o kurumus pıslıkler ole dusunuyorum ben cunku rahat nefes aldıgım pıslık olmayan rtarafım da sorun yok ıı nefes alıyorum pıslık yok burnuma hafıf su cekım sıslıyo hemn heralde kurumus olan taraf ta burnumun heryerını kaplamıs(((((( kulak buurn bogaza gıtsem herhangı hastaneye doktra onları temıslermıı sızce nasıl cıkartıcam bunları ben okyanus suyu flan cıkarmıyo okadar katı bısey
ve temısledıkce burnumdan akan sıvılar ıkı dk gecmeden kruyo aynu halı alıyto sankı ıkı dkonce b4en temıslememısım gıbı oluyorum ve burnum ıcındekı kurmus sıvılar acuyıp zorluyo benı kas kastı gıbı burnumun ıcı ne yapmam lazm?????????
kızlar bırde son olarak burun sıyah noktalrı gtrmek ıcın napıyosunuz cılt bakımı ne yapıyosunuz??
canım aynı şeyleri bende yaşadım..ben uyutularak ameliyat oldum..uyandığımda ilk sözüm çok üşüyorum oldu.daha sonra bunları yaşayınca orda üşütüp grip oldum sandım...ama tamponlar çıktıktan sonra geçti..birde buz uyguladıktan sonra gözlerimden şakır şakır yaş geliyodu..evet o kaşıntı adamı deli ediyor...hele geceleri.. benimde 2 ve3, gün ağrım oldu.. ama hepsi geçti..senin de geçecek..şu an önünde tek bi zorluk kaldı oda alçılarının alınacağı gün..ben o gün çok üzülmüştüm hiç beğenmemiştim burnumu...ama o da düzeldi..şimdi seviyorum burnumu...boş yere o kadar üzülmüşüm diyorum şimdi..
saol canm cok saol hemde sımdı ben sıtres yapmıym dımı bu sıslıkler odemmı sımdı ?ınecek dım ısıslıklerım yaaa bole kalmasın :S:Scnm bu bahsettiğin sorunlar hepimizde oluyo muhakkak, endişelenmea.s
ödem şişlik demek cnm, telaş yapmayasakkelime
zaten forumda çoğu arkadaş bahsediyo bi gün bi tarafım şişiyo, bi gün diğer, zamanla inicek hepsi
benim 10 günüm oldu, burnumun üstü çok şiş, elleyince resmen içeri çöküyoo şişlik
biraz önce arkadaşlarım geldi beni görmeye ve hiç biride estetik olduğumu anlmadı
tabi onlara sölememiştim
nefes sorunum var vs diyodumm uzun zamandırr
siyah noktalara gelince
mısır unu yada irmik, içine bal, limon suyu azcık zeytin yağı koyup karıştır macun halinegitirip cildine çok bastırmadan hafif hafif uygula, sonra nemlendiricini kullan
Ankarada Ferruh bingüle son zamanlarda ameliyat olmuş kimse yok mu?
Ayyyyyyyyyy o kremın adı ne ben sadece okyanus suyu kullnaıyorum
kızlar herkese merhaba bi süredir giremiodumm girdim hemen yazıyım dedim:)
bende ameliyatımı oldum onur erola ve çok çok çok memnunum iyki onu seçmişim diyorum..
tampon kullanılmadı,silikon yaprak dedikleri şeyden kullanıldı,hiç morluk olmadı,sadece 2. gün gözümle burnumun birleştiği yer pembemsi bi renk oldu o kadar o da ertesi sabaha geçti..
bissürü ilaç verdi belki onların etkisidir ama hiç morarmadım çok şükür.
yaptırcak olanlarada bol şans diliyorum şimdiden geçmiş olsun ve doktorumu şiddetle tavsiye ederim
bugün 20. günüm yandan güzel ama sanki önden burnum büyük gibi yaaa bi de kalkık değil fazla( şişlerden dolayı mı yaa eski burnuma benziyor önü (( offffffffffffffffff
Kizlar kis mevsiminde burun amliyati olur mu?
olur ama dışarı çıktığında zorlanabilirsin canım soğuk etkileyebilir sanırım
bende yapali 2 ay oldu, masallah benim burnum cok cabuk duzeldi, siskinligi cok cabuk indi kenarlarinda az bir siskinlik var, drum galiba benim burun kemigimi tam duzeltmemis ust tarafindan yukaridan asagiya elledigim zaman merdiven gibi iniyor, druma sordum tam duz olacagina garanti vermiyor, buyuk bir ihtimal boyle kalirmis ama gozlen gorunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?