Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hanımlar merhaba.kardeşim burnunu yaptırmayı düşünüyor ama malesef küçüklüğünden gelen iğrenç alışkanlığı burun karıştırmayı bir türlü bıraktıramıyorum.ameliyat sonrası yine rahat durmaz diye de endişeleniyorum.bi de kardeşim çok sık nezle olur sürekli burnu akar.ameliyattan sonra nasıl halledebilir burun silme işini bi sorun olur mu?bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)

arkadaslar banada yardimci olun lutfen,bende burun ameliyati olacagim,burun etlerim buyuk kucultulecek ve kemik egriligi ve darligi var onun icin ameliyat olacagim ama olmusken burnumun ustuve ucu azcik duzeltilsin istiyorum yandan uzun gozukuyo bide onden bakilinca azcik saga dogru ucu aslinda dikkatli bakilmazsa farkedilmiyo ama ben olmusken bunlarda duzeltilsin istiyorum,fatih dagdelen ve emre ilhani dusundum bana tavsiyeleriniz nedir hangisini neden tercih etmeliyim ,,cevaplarinizi bekliyorum zamanim az bir hafta icinde ameliyat olmam lazim

arkadaslar kimseden cevap alamadim ama ben emre ilhan beye randevu aldim nasipse cumartesi ameliyatim va insallah sonu hayirli olur

Sanırım durumumuz benziyo.Benim burnumun etli bi yapısı var ve buna bağlı olarak burun deliklerim dar.Ben nefes almakta güçlük çekiyorum.KBB uzmanı bana yardımcı olamadı, bende son çare olarak estetik ameliyat olmayı düşünüyorum.Ameliyatından sonraki gelişmeleri yazarsan sevinirim...

Selam Jeanne dark, cok gecmis olsun.Umarım istedigin şekilde olmustur ameliyatın.Barış bey kac gün sonra tamponları alıyor?İyileşme süreci (tamponun ve alcının alınması) ne kadar sürüyor.Çok tesekkür ederim.Saglıklı ve mutlu günler .....

arkadaslar kimseden cevap alamadim ama ben emre ilhan beye randevu aldim nasipse cumartesi ameliyatim va insallah sonu hayirli olur

hakkında hayırlısı olsun.. demothy arkadaşımın doktoru emre beydi ve burnu çok güsel oldu .. halinden çok çok memnun endişe etme şimdiden güle güle kullan diim...:)

hakkında hayırlısı olsun.. demothy arkadaşımın doktoru emre beydi ve burnu çok güsel oldu .. halinden çok çok memnun endişe etme şimdiden güle güle kullan diim...:)

jeanne darkcım bu zamana kadar hiçbirt şikayetin oldumu burnunla ilgili?ve hala darbelerden koruyomusun?

jeanne darkcım bu zamana kadar hiçbirt şikayetin oldumu burnunla ilgili?ve hala darbelerden koruyomusun?

canım maşallah gerçektende olmadı şikayetim.. üstelik zannettiiğiniz gibi olmuoo yani anlıoorum şu an ne hissettiğinizi..ameliyattan önce burunuma dokunamicam zannedioodum.. en büyük korkum burnumu nasıl koruucaaam dioodum ama inanın ki muayenelerde bunu fazlasıyla aşıoosunuz .. doktorunuz o kadar rahat tutuoo dokunuoo müdahale edioo ki anlıoosunuz o zaman korkulacak bişi olmadığını.. benim oğlum defalarca çarpmıştır.. sorun olmuoo... yani burnunuzun ortasına tava yemediiniz sürece problem yok

maşallah canımçok sağol içimi rahatlattın kafama takılmıştı tavalardan uzak durmak lazım bidee demek:roflol:

ya valla için cidden çok çok rahatlasın inanılmaz kolay bi ameliyat ... öncesi ve sonrası... ne tarz kaygılar taşıdıınızı bilioorum ameliyat öncesi ama olduda bitti maşallah oluoo yani,
.. bilseydim bu kadar kolay olduunu hiç bu kadar beklemezdim inanın ki...

ben ameliyattan değil de istediğim gibi bir sonuçla karşılaşamamaktan korkuyorum açıkçası. daha önce hiç ameliyat olmadım ama nedense beni hiç korkutmuyor.
bir daha bu ameliyatı yaptırma şansım yok. o yüzden iyi karar vermem lazım.

selam canım bende ankarada ameliyat oluyorum senid eburda online görünce yazmak istedim sende ameliyat oldunmu

mrb arkadaşlar, jeanne dark a katılıyorum ve cidden çok çok kolay bir ameliyat olduğunu belirtmek istiyorum. Ameliyat öncesi benimde çok ciddi kaygı ve korkularım vardı inanın ama hepsi boşaymış a.s Ameliyatımın üzerinden 3 hafta geçti. 2. hafta işe başladım ve kimse farkında bile olamadı...Burnumda hem deviasyon hemde çok fazla belli olmasa da hafif bir kemik çıkıntısı vardı... Sonuç iyi olacak gibi :)

Ezgili arkadaşım merhaba,sen memnun olduğunu söyledin,doktorun kimdi ve ayrıca sonucun iyi olmasına çok sevindim.Kimse farkına varmadıysa eğer yapay bi burun olmadı anladığım kadarıyla..

Ezgili arkadaşım merhaba,sen memnun olduğunu söyledin,doktorun kimdi ve ayrıca sonucun iyi olmasına çok sevindim.Kimse farkına varmadıysa eğer yapay bi burun olmadı anladığım kadarıyla..

tekrar slm,
Burada okuduğum kadarıyla hiç adına rastlayamadım ama gerçekten ii bir doktor... Ertan Seçkin. Eşi de KBB uzmanı, zaten bu tür ameliyatları eşi ile birlikte yapıyorlar. Ve kesinlikle yapay bir burun gibi olmadı hafif ucunuda kaldırdı. O kadar doğal oldu ki iş ve özel çevremden hiç kimse anlayamadı diyebilirim (çok yakın birkaç kişi dışında, o da ameliyat sonrası (1 hafta) hemen işe başladığımdan yüzümdeki hafif şişlikten bir değişiklik var sende ama falan gibi... e bende ameliyatı gizlediğimden ne olduğunu anlayamadılar. Şimdi de şişlikler inince hiç sorun kalmadı diyebilirim... :)

deniz 16.sında ameliyatım var naci çelik te benimde 2.ameliyatım olucak sonuca göre sana haber vericem biliyorum ne kadar önemli olduğunu seni cok iyi anlayabiliyorum ..

Bşu an burnum kötü değil fena değil ama zaten birinci ameliyatımdada kötü bir burnum yoktu ben burnumun kalınlığı , genişliği ve ütü vealtı fazla uyumlu olmadığı için ameliyat oldum ikinci ameliyatımdan sonra şu an hala biraz kalın ve geniş yani kalınlığı ve genişliği pek değişmedi bide burnumun sol tarafı daha geniş kalın ve sol burun deliğim daha altta kaldı yani daha düşük , sağ burnum daha üste ve daha dar .Bu durum baya moralimi bozuyor.Bu arada benim nefes alma, burunda et büyümesi vb . gibi problemlerim vardı ve hala bu problemler hala var.İlk ameliyatımı bir devlet hastanesinde oldum kbb servisinde oldum doktorum şükran usta.2002 de oldum.Emekli sandığından parasız oldum.Birde iki kez geçirdiğim kazalardan burumda kemik çıkmıştı,burnumun üstünde bir kemer oluşmuştu ve dediğim gibi burnumda et büyümesi vardı.İkinci ameliyatımı bizim arkadaşlarında doktoru olan estetikçi mehmet bayramiçli yaptı Ama dediğim gibi istediğim gibi yapamadı.Ne yazık ki bu yüzden hiç istemediğim halde üçüncü ameliyatı düşünüyorum.Lütfen bana akıl verin bu ameliyatı mehmet içliyemi yaptıyarım yoksa başkasınamı kime yaptırayım

burnumu devamlı tutuyorum devamlı alttan üste doğru sıkıp masaj yapıyorum,sen bilgisayarda burnun yan ve önden halini gördünmü ben önden görmemiştim çok salağım şimdi çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…