arkadaslar banada yardimci olun lutfen,bende burun ameliyati olacagim,burun etlerim buyuk kucultulecek ve kemik egriligi ve darligi var onun icin ameliyat olacagim ama olmusken burnumun ustuve ucu azcik duzeltilsin istiyorum yandan uzun gozukuyo bide onden bakilinca azcik saga dogru ucu aslinda dikkatli bakilmazsa farkedilmiyo ama ben olmusken bunlarda duzeltilsin istiyorum,fatih dagdelen ve emre ilhani dusundum bana tavsiyeleriniz nedir hangisini neden tercih etmeliyim ,,cevaplarinizi bekliyorum zamanim az bir hafta icinde ameliyat olmam lazim
arkadaslar kimseden cevap alamadim ama ben emre ilhan beye randevu aldim nasipse cumartesi ameliyatim va insallah sonu hayirli olur
hakkında hayırlısı olsun.. demothy arkadaşımın doktoru emre beydi ve burnu çok güsel oldu .. halinden çok çok memnun endişe etmeşimdiden güle güle kullan diim...:)
jeanne darkcım bu zamana kadar hiçbirt şikayetin oldumu burnunla ilgili?ve hala darbelerden koruyomusun?
maşallah canımçok sağol içimi rahatlattın kafama takılmıştı tavalardan uzak durmak lazım bidee demek:roflol:
Ben de seni merak etmiştim.. Ameliyatı atlattın ya milkacım, gerisi önemli değil.. Morluklar ve şişlik geçici biliyorsun.. İnşallah nefes probleminin geçmesine vesile olmuştur bütün bu sıkıntıların.
Tekrar geçmiş olsun.. a.s. a.s.
ya valla için cidden çok çok rahatlasın inanılmaz kolay bi ameliyat ... öncesi ve sonrası... ne tarz kaygılar taşıdıınızı bilioorum ameliyat öncesi ama olduda bitti maşallah oluoo yani,
.. bilseydim bu kadar kolay olduunu hiç bu kadar beklemezdim inanın ki...
Ezgili arkadaşım merhaba,sen memnun olduğunu söyledin,doktorun kimdi ve ayrıca sonucun iyi olmasına çok sevindim.Kimse farkına varmadıysa eğer yapay bi burun olmadı anladığım kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?