Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burun amelıyatından sonra cılt hassaslaşiyor yazın amelıyattan sonra güneşe cıktıgın zaman özellıkle burun cevresinde lekeler oluyor...ben şahsen kış ayını tercıh ederımm gerci havalar soguk dıkkat etmek gerekıyo ama lekenmekten iyidir buda benım düşüncem..

slm bende burun ameliyatı olucamm 1 seneden beri kararsızımm aslındaa ama kararımı verimm korkumu azda olsa yendimm dr serkan sayılıkanda kararkıldımm ii bi dr bi çok hastasını gördmm .. umarımm ii geçerr ...

Emin ol en zoru karar aşaması,onu geçtiğine göre gerisi hemencecik geçip gidecek ve benim gibi neden bu kadar beklemişim ki diyeceksin :)

Merhabalar bende tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum .bi kaç sorum olcak :)

1.Morluklar kaç günde tamamen geçiyor
2.insan içine çıkıcak kadar şişlikler ne kadar zamanda iniyor
3.Çok ağrı sızı oluyormu
4.Doktor seçerken nelere dikkat edilmeli

BENIM TZAMBUGUN 31 GUNUM CNM BUGUN

1. 7 GUN TAMAN KALMADI MORLUGUM BENIM
2,5 GUN DUZELMISTIM VALLA BEN YANI EN AZINDAN KENDIM CIKICAK DURUMDA HIDSSETIM ISE GITTM :)
3,VALLA CNM BEN ZERRE SIZLAMA HISSETMEDIM NE AMELIYATTA NEDE SONRASINDA (MASALLH DIYIN :d )
4,DOKTRDADA INAN HIC BILEMEDEN GITTIM BEN OYL INCIK CINCIK EDIP ARASTRMADIM YANI DOKTRU FIYAT UYGUN GELDI DIYEDE GITTIM DOGRUSU :d

Baktım resimlere çok doğallar ve galiba senin iyileşme sürecin çok hızlı olmuş 16.günde morluk falan hiç yok şişilikte rahatsız edicek derecede değil :)

kızlar fıkrı olan bısı solsın lutfen burnumun ıcını temızlıyodum pamuklu cubukla dun.pamuk bısrseye takıldı ıcınde cubugu gerı cektıgımde pamuk tuytuy yolunmus gıbıydı takılmıs resmen ugrastıgımda ıse kıkırdak gıbı ses cıkıyodu acaba kukurdak flanmı o neydı ya bu c.tesı gıdıcem hastaneye gorunmem lazm o nedır sızce kurumus pıslıkmıdır ınsallh oyledır bırde burnumun temızledıgım kısmında kıkırdak olurmu ???

C.tesıye kadar dayanmam lazım kızlar c.tesı ogleden osnra gıdecem gouneyım cıkarsın o neyse yada onemlı bırseyse en azından elımı gotrmem daha

SLM KIZLAR.Bende burnumda nefes alma problemi yaşıyorum.Doktora gittim sol taraftaki kemikte daralma olduğunu söyledi ve ameliyatla düzeltilir dedi.Ben de bu operasyonla birlikte bir de esteteiğide aradan çıkartayım diyorum.GAZıANTEP'TE YA DA MALATYADA BıLDıĞıNıZ ÜNLÜ DOKTOR VAR MI?

Gazıantep'te mehmet mutaf'a amelıyat olan var mı?Çokkkkkkkkk karıŞık kafam.her gÜn doktor araŞtırıyorum.lÜtfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…