Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Burun derisi:

Deri kalınlığı ve yağ içeriği sonucu etkiler. Kalın bir kumaş nasıl altındaki şekli yansıtamakta yetersiz kalırsa, kalın burun derisi de altında yapılan kemik ve kıkırdak cerrahisini aynı oranda göstermez. Bu durumda kalın ve yağlı derili hastalarda burnu küçülten cerrahi yerine hacmi koruyan, hatta kumaşı geren, dengeli bir burun oluşturmayı hedefleyen cerrahi girişim yapılmalıdır.

• Burun ameliyatı sonrası iyileşme süreci nekadardır?

• Birinci gün tamponların çekilmesi
  • ılk 3 gün ödem (şişlik); buz ve soğuk kompres uygulama
  • 6. Gün alçının alınması, bantlama (bu dönemde baş yüksek yatış
  • 10.gün bantların alınması
  • 21 gün ödemin çözülmesi (normal görüntünün %75'i)
  • 3.ay % 85, 6.ay % 95, 1.yıl ve sonrası %100 şeklin oturması.

canım ya ben alcım alındıgı gun ve daha sonrasında basımı yuksek sekılde yapmadım yanı yattım tabıkıde ama ozen gostermedım yanı aman basım yuksekte yatıyım dıye ne gıbı sorun olusur sorun olurmu dogrusu :S

canım nasıl oldun? memnunmusun merak ettim.

benim 2 ay oldu. resmimi ekledim.
bazı arkadaslar merak ediyordu

canım nasıl oldun? memnunmusun merak ettim.

benim 2 ay oldu. resmimi ekledim.
bazı arkadaslar merak ediyordu

hayatım şekli falan gayet güzel
arkadaşlarım eşim çok beğeniyolar
ama şişliklerim tam anlamıyla inmedi
gel 6 ay gel diyenlerdenim bu aralar:1rolleyes::icecream:
hemen bakıyorum senin fotolarınayerimseniben

hayatım şekli falan gayet güzel
arkadaşlarım eşim çok beğeniyolar
ama şişliklerim tam anlamıyla inmedi
gel 6 ay gel diyenlerdenim bu aralar:1rolleyes::icecream:
hemen bakıyorum senin fotolarınayerimseniben

canım bende senin gibi 6 ayı bekleyenlerdenim. giderek iniyor ama kavis yok bende de.

butterfly cnm nedendir anlamadım ben bi türlü fotolarda burnumu olduğu gibi gösteremiyorum
normalde çok güzel görünüyo ama fotolarda nedense olduğundan daha büyük çıkıyomafoldumben

butterfly cnm nedendir anlamadım ben bi türlü fotolarda burnumu olduğu gibi gösteremiyorum
normalde çok güzel görünüyo ama fotolarda nedense olduğundan daha büyük çıkıyomafoldumben

fotografı kendim cekince kötü cıkıyor ama daha uzak bir mesafeden kaliteli bir cekim yapınca güzel görünüyor. sonra o fotoyu keser yakın planı eklersin canım.

sonunda ameliyatımı oldumm bu ayın 21 inde.ilk 2 gün baya şişti yüzüm göslerim filann amaahep şunu düşündüm ve aynaya rahatlıkla baktım sadece 1 hafta sonra yaşadııım onca sıkıntı biticek ve bugün şişliklerim inmiş bi şeklde kendimi görünce çok mutlu oldumm...eeer bu forumu okuyupta yaşanıcak sıkıntıları bilmeseydim sanırım şuan hala ağlıodumm...ben burdaki herkese çok teşekkür ederim...bu site sayesinde doktorumu buldumkiii kendisine dünyalar kadar güveniodumm halada güveniorum bu site sayesinde yaşanıcak sıkıntıları ve bunu nasıl atlatıcaamı öğrendim yapmam gerekenleri öğrendim özellikle ilk 2 gün buz maskesini yüzümden kesinlikle indirmemem gerektiiini öğrendimm ve belkide bu sayede şuan 3. gün yüzüm hiç şişmedii...amaaa kıslarr tek bii şikayetimm varr daaa doruusu korkummm....yanaklrım aşaıı sarktıı hani şuu firdevs varya bihterin annesii onunn gibii olduu çaprazdan bakınca yüzümn ortası boşluk çene kısmına yakın yer olduuu gibi yanak önden çok afadersiniz ama şu yanaklrı aşaıı sarkmış köpek cinsii varya aynı ona benziorumm...okuduum ameliyat sonrası sıkıntılarda böle bi şikayet görmemiştim hiç bu yüsden korkuorummm nolurrr bana yardımcı olun bu hep böle kalırmıı yoksa geçici bi şişlikmiii dünden beri delircek gibiyimm...yanaklrım çok güseldi benm ama şimdi çok aşaıdalar...

Geçmiş olsun canım. Şişliktendir sanıyorumki alçının verdiği basıkdanda öyle görünebilir doktoruna bi danış istersen canım ..

teşekkür edrim cnm ama hayırr şiş gibidiiilll yanii yüzümde hiç şiş yok nerdeyse ama yanaklarım barizz aşaıdaa ayy çok çirkin oldum anlatamam acaba gerdirme filan gerekirmii çok morelim bozuk arıcam dr mii ameliyattaymış çıkarçıkmaz arıcam...saoll ilgin içinn cnmm bu arada senin burnunn çok güsel olmuş kime yaptırdınn

Arkadaşlar burun estetiği yaptırmayı düsünüyor ve doktor arıyorsanız kesinlikle DR.COŞKUN LEVENT TAŞÇI diyorum.20 gün önce benim burnumu yaptı ve cok memnunum..cok güzel ve dogal oldu..ve yeni bi teknolojiyle lazerle yaptı..yani burnumu kırmadı..!!!ameliyat 45 dk sürdü.tampon alçı vs.. hiçbişey yok.sadece burnumun ustune ince bir bant taktı..5 gun sonra cıkardım..hiç agrım olmadı..bir kez bile ağrı kesici almadım..sadece 2 gun hafif şişlikler ve morluklar oldu..burnum biraz tıkandı nezle olur gibi..su an o da gecti..cok memnunum..5 gunde iyileşiyosunuz..kesinlikle tavsiye ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…