Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şu şişlik için(burun şişliği) iğne olayı doğru mu?doktoruma sormadan size danışayım dedim?doktorum barış çakır,2 ay sonra 1 yıl olacak

Sağol canım Hasan Hüseyin Ceylana yaptırdım.

bende düşünüyorum ama ya daha kötü olur korkusu var arkadaşlar profilden bakıldığında burunmn ucu sadece düşük duruyor ayrıca bu nefes almamdada zorluk yaşatyor ama korkuyorum::1no2:

ben şiş buluyorum
ama bakıldığında güzel duruyor,hala parmağımı değdirince ucunda bi hissizlik var.yoksa şekli şemali hoş.konrole gitmem lazım tabi.göstericem bakalım ne diyecek..

duffy87 burun ucun gerçekten şiştir. ben cuma gunu 6. ay kontrolüme gittim. benimde burun ucum şiş. doktorum burun ameliyatlarında en geç burun ucunun duzeldiğini soyledi. tam anlamda sisliklerin inmesi 12-14 ay arası oluyormuş.

6 ayı bekliycektik şimdi 1 yıl hatta 14 ay mı olduuuuuuuuusengözlerimebaksanab:bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden

mrb lar ben yeni üye oldum 3 hafta önce burun ameliyati oldum burnumun bir tarafi kaba bir taraf güzel gecermi bu acaba birde masaj önerdi doktor korkuyorum yapmaya lütfen yardim edin sekli daha cok degisirmi

mrb lar ben yeni üye oldum 3 hafta önce burun ameliyati oldum burnumun bir tarafi kaba bir taraf güzel gecermi bu acaba birde masaj önerdi doktor korkuyorum yapmaya lütfen yardim edin sekli daha cok degisirmi

masaj verdiyse ihmal etme yap. şekli değişmez daha güzelleşir yerine oturur

arkadaşlar hala dr konusunda karasızım ben yaa offff arkadaşım gaffar aslana oldu hergün farklı yorum yapıo deli ediyo beni bigün çok memnunum bi gün ay bilmem ki
akannehir

burnum 3 aylik oldu, Allah sukur hic bir rahatsizligim yok sadece geceleri yan yattigim zaman nefes almaktan zorlaniyorum, galiba burun kemigimi tam duz yapmamis dr, elledigim zaman merdiven gibi inisli cikisli,

arkadaşlar merhaba.
ben nihayet burun estetiği olmaya karar verdim ve araştırmaya başladım:)
ameliyatı ankarada olucam ve ilk önce doktor tavsiyesine ihtiyacım var.ancak maalesef isim yapmış doktorların ameliyat ücretlerini karşılayamam o yüzden tavsiyelerinizde fiyat bilgisi de verirseniz sevinirim.burun ameliyatı yanı sıra muhtemelen çene ucu da düzeltilecek.her ikisini de olan, ya da yaptığını bildiğiniz bir doktor varsa paylaşır mısınız? :)
ayrıca öğrenmek istediğim bir konu daha var. dediğim gibi bütçem kısıtlı.. o yüzden gaziye ya da hacettepeye gitmeyi düşünüyorum.bu hastanelerde ödeyeceğim miktar özel hastanelere göre ne kadar farkediyor?öyle uçuk 8-10 milyarlar duymaktan bıktım.yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…