teşekkür edrim cnm ama hayırr şiş gibidiiilll yanii yüzümde hiç şiş yok nerdeyse ama yanaklarım barizz aşaıdaa ayy çok çirkin oldum anlatamam acaba gerdirme filan gerekirmiiçok morelim bozuk arıcam dr mii ameliyattaymış çıkarçıkmaz arıcam...saoll ilgin içinn cnmm bu arada senin burnunn çok güsel olmuş kime yaptırdınn
şu şişlik için(burun şişliği) iğne olayı doğru mu?doktoruma sormadan size danışayım dedim?doktorum barış çakır,2 ay sonra 1 yıl olacak
cnm senin ameliyatın açıkmı oldu kapalımı...2 ay sonra bir yıl olcak dedin dee hala şişmii gerçekten:S
ben şiş buluyorum
ama bakıldığında güzel duruyor,hala parmağımı değdirince ucunda bi hissizlik var.yoksa şekli şemali hoş.konrole gitmem lazım tabi.göstericem bakalım ne diyecek..
duffy87 burun ucun gerçekten şiştir. ben cuma gunu 6. ay kontrolüme gittim. benimde burun ucum şiş. doktorum burun ameliyatlarında en geç burun ucunun duzeldiğini soyledi. tam anlamda sisliklerin inmesi 12-14 ay arası oluyormuş.
6 ayı bekliycektik şimdi 1 yıl hatta 14 ay mı olduuuuuuuuusengözlerimebaksanab:bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden[/QUO
DreamLover evet ne yazıkkı 12-14 ay arası dayanmak zorundayız. sonuç guzel olsunda buda geçer öyle degilmi.
mrb lar ben yeni üye oldum 3 hafta önce burun ameliyati oldum burnumun bir tarafi kaba bir taraf güzel gecermi bu acaba birde masaj önerdi doktor korkuyorum yapmaya lütfen yardim edin sekli daha cok degisirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?