burnum 3 aylik oldu, Allah sukur hic bir rahatsizligim yok sadece geceleri yan yattigim zaman nefes almaktan zorlaniyorum, galiba burun kemigimi tam duz yapmamis dr, elledigim zaman merdiven gibi inisli cikisli,
arkadaşlar merhaba.
ben nihayet burun estetiği olmaya karar verdim ve araştırmaya başladım:)
ameliyatı ankarada olucam ve ilk önce doktor tavsiyesine ihtiyacım var.ancak maalesef isim yapmış doktorların ameliyat ücretlerini karşılayamamo yüzden tavsiyelerinizde fiyat bilgisi de verirseniz sevinirim.burun ameliyatı yanı sıra muhtemelen çene ucu da düzeltilecek.her ikisini de olan, ya da yaptığını bildiğiniz bir doktor varsa paylaşır mısınız? :)
ayrıca öğrenmek istediğim bir konu daha var. dediğim gibi bütçem kısıtlı.. o yüzden gaziye ya da hacettepeye gitmeyi düşünüyorum.bu hastanelerde ödeyeceğim miktar özel hastanelere göre ne kadar farkediyor?öyle uçuk 8-10 milyarlar duymaktan bıktım.yardımcı olursanız çok sevinirim :)
bende ellediğim zaman öyle pütürükler hisediyorum doktoruma söyledim zamanla dolcak oralar dedi ama inandırıcı gelmedi banamafoldumben
benim drum durust bir sekilde duzelecegini tahmin etmiyorum dedi
Görüntü açısından bi bozukluk yok ama ellediğim zaman hissediyorum.
anladığım kadarıyla aynı sorun bendede var sanırım.yan kkemikler masaj yaparken veya dokunduğum zaman kademe kadem şeklinde gibi hissediyorum.ameliyatımı yapacak olan hoca zaten başte söylemişti bilgilendirme yaparken.oralar kapanabilirde zamanla, kişiye göre bünyeye göre farklılık gösterip kapanmayabilirde diye.henüz 21gün oldu umarım zamanla kapanır oralardakafamçokkarıştı birde dikişleriniz kendiliğindemi attı arkadaşlar?
2 ay oldu benim inşallah düzelir :Saruboceq: Dikişler kendiliğinden dökülüyo canım burun içinde yan uçlardaydı benimkiler. Deniz suyunu kullanırken düşmüşlerdi
arkdslar sureyya seneldir e amılyt olan varmı
MISSERABLE canım Süreyya Şeneldir bey Emre İlhan beyin de hocasıymış. Sayfasında öyle yazıyor.
arkadaslar ben 4 ay once tugrul marala amelıyt oldum...sekıl olarak cok gusel ınanılmaz memnunum ama nefes sorunum var..tıkanıyo..bnde 4 aydır gunde bır kere burun spreyı sıkıyorum..ama az once doktorlar cok zararlı oldgunu 10 gunden fazla kullanılmaması gerektıgını soyledı...kalp krızıne fılan yol acabılıyomus..cok korkuyorum..yrn doktoru arıcam ama ne yapıcakkı...nasıl sonlanıcak bu durumum ya..korkuyorum..tıkanıklıgı olan varmı bnm gıbı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?