Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burnum 3 aylik oldu, Allah sukur hic bir rahatsizligim yok sadece geceleri yan yattigim zaman nefes almaktan zorlaniyorum, galiba burun kemigimi tam duz yapmamis dr, elledigim zaman merdiven gibi inisli cikisli,

bende ellediğim zaman öyle pütürükler hisediyorum doktoruma söyledim zamanla dolcak oralar dedi ama inandırıcı gelmedi banamafoldumben

selam canım yazını tesadüfen gördüm bende 3.5 ay öncesinden sen gibi doktor araştırıyodum ve duydugum fiyatlar seninkinden çokda farklı değildi.bir doktor buldun mu bilemiyorum ama ben sana kendi doktorumu gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.ben hacettepede ameliyat oldum. Senin herhangi bir problemin mi var yoksa sadece estetik amaçlımı olcaksın bilmiyorum sana kısaca kendi durumumu özetliycem o yzden sana uyarsa benim doktorumu araştırabilirsin.ben septorinoplasti ameliyatı oldumyani hem burnumdaki devinasyon düzeltildi hemde estetik yapıldı.doktorum hacettepede PROF.DR.ÖMER TAŞKIN YÜCEL di. Kendisi KBB uzmanı ama özellikle yüz-burun estetiğinde uzmanlaşmış.özgeçmişine bakbilirsin.Mesleginde çok ii oldugu gibi kişilik olarkta çok ii bi insan kendisi.Sonuçtan inanılmaz memnunum.çok doğal bir burnum oldu.Fiyat konusuna gelincede muayene ücreti dışında toplam 2000 lira para ödedim hastaneye.

betusss çok teşekkür ederim:) yarın için bi randevu almıştım.gidip görüşücem, eğer olmazsa tavsiyeni dikkate alıcam.tabi bu arada muayeneye verdiğim 200tl bi tarafıma kaçmış olucak :)

Merhabalar ben geçen ay burun estetiği yaptırdım ve çok memnunum.çok doğal, estetik olduğu belli bile olmuyor.Doktorum gazi üniversitesinde doç.dr.selahhatin özmen,gerçekten çok başarılı bir doktor.

Görüntü açısından bi bozukluk yok ama ellediğim zaman hissediyorum.

anladığım kadarıyla aynı sorun bendede var sanırım.yan kkemikler masaj yaparken veya dokunduğum zaman kademe kadem şeklinde gibi hissediyorum.ameliyatımı yapacak olan hoca zaten başte söylemişti bilgilendirme yaparken.oralar kapanabilirde zamanla, kişiye göre bünyeye göre farklılık gösterip kapanmayabilirde diye.henüz 21gün oldu umarım zamanla kapanır oralardakafamçokkarıştı birde dikişleriniz kendiliğindemi attı arkadaşlar?

2 ay oldu benim inşallah düzelir :Saruboceq: Dikişler kendiliğinden dökülüyo canım burun içinde yan uçlardaydı benimkiler. Deniz suyunu kullanırken düşmüşlerdi

ıyı gunler benım sorum olacak daha once ıkıncı amelıyat olmus arkadaslardan ben ıkıncı amelıyatımı olcam ve doktorum bana kaburgadan kıkırdak alınacagını soyledı alınınca agrısı sızısı varmı yada kac gun surer bana bunun hakkında bılgı verırsenız sevınırım

2 ay oldu benim inşallah düzelir :Saruboceq: Dikişler kendiliğinden dökülüyo canım burun içinde yan uçlardaydı benimkiler. Deniz suyunu kullanırken düşmüşlerdi

dün 3hafta oldu hala düşmemişti benim dikişler:bbo: deniz suyunuda kullanıyorum ama düşmeyince hoca biz alıcaz artık dedi ve dünle bugün dikişler alınmaya başladı:bbo:yani düşmedi dikişler kendileri aldıCADIARZU

arkadaşlar iki gündür, hatta dün gece gerçi sabah denebilir artık saat 5 e kadar bugün de tüm gün forumu ilk sayfasından son sayfasına kadar okudum :) en çok da buradaki o güzel paylaşımlarınızdan cesaretle ameliyat için gün aldım. 1 ay sonra 27 ocak ta izmir ege üni.de ufuk bilkay burun ameliyatı olacağım.. ama inanılmaz korkuyorum we de 6 ay-1 sene gibi uzun bi süre o şiş buruna tahammül edememek ürkütüo açıkçası beni ameliyattan değil de sonrasından korkuorum en çok.. ya istediğim buruna kawuşamazsam pişman olursam oofff çıldırcam kızlar nolur yardım edin.. ufuk bilkay a ameliyat olan arkadaşlar memnuniyetiniz ne ölçüde? sorun yaşıo musunuz? burnunuzdaki şişler inio mu gerçkten en önemlisi? lütfen kızlar bekliyorum yardımlarınızı... ufuk beye ameliyat olan ark.lar foto.larınızı görebilir miyim.. lütfeennnnn ( çookkk önemli biliosunuz, siz de bu aşamalardan geçtiniz.. şimdiden çok teşekkürler hepinize we KK.ne..

arkadaşlar merhaba oncelikle.ben yeni üye oldum ancak bende uzun süredir burun estetiği olmak istiyorum ve ve bir süredir araştırıorum.adını çok duydugum doktorlar 1)ÜNAL ŞAHıN 2)REHA YAVUZER 3)FERRUH BıNGÜL bunlardan reha yavuzere bi arkadasım bu sene burnunu yaptırdı ve sonuc kotu değil ancak benim istediğim gibide değil.yani ben o kadar bıcak altına yatmısken biraz kalkık kavisli küçük bir burun istiorum(petek dinçöz,tuğce kazaz vs..) çok doğal olması gerekmiyor yakıstıktan sonra.fakat reha beyin yaptıgı burun çok doğal yani yapılmısmı yapılmamısmı belli deil ole kalkık küçük bir burun değilisteyenlere resim gonderebilirim..o yuzden biraz uzaklastım reha beyden.yani istediğim tarz burun yapabilcek olan bir doktor onerebilrmisiniz bana arkadaslar.burnunu yaptıran ve tarif ettigim sekilde olan arkadaslar lütfen bana isim versin.uzun süredir arastırıorum fakat bi turlu güvenemiorum.artık kafayı yiycem.bu arada murat türegün adını duyan varmı?

ya bende sizin gibiydimm gunlerce uyumadım sürekli arastırdım ve sonunda kasım 20 de ameliyatımı oldum 1 ay içerisinde en azından şis olsada güsel görünümü war 6_1 yıl arasındada burun tam anlamıyla otuuruyoo inanın korkulacak bişey yokk ve tip çok ilerledi bu konuda agrı sızı hiç bişey yokk yıllarca boşa beklemişimm benn .... şimdiden herkese geçmiş olsun..

merhaba.benim sorunum burnumdan rahat nefes alıp verememe
ve şekil bozukluğuydu.11 yıl önce bir ameliyat olmuştum.
ancak uzun zaman süren ağrılarım olmuş,günlük hayatıma
devam etme süreci bir hayli uzamıştı. ameliyat
sonrası şikayetlerimin bittiği de söylenemezdi.
bendeki hastane ve doktor fobisi ile bir önceki
ameliyatımda yaşadığım tatsız tecrübenin etkisiyle
5-6 yıldır doktor arayışı içindeydim. Ankaradan
aynı branştan başka bir doktor bana yaşadığım yerde
CEM PAYASLI'yı tavsiye etmişti.ikna olmadığım için doktor
arayışlarım devam etmişti. ancak çevremdeki
tanıdıklarımdan Cem Beye ameliyat olan hastalarla
ve onlar aracılığıylada başka hastalarla görüşme
fırsatımın olması, ameliyata karar verme konusunda
hız kazandırdı. Şekil konusunda seçimi
doktor beyin tecrübesine bıraktım. benim için önemli
olan doğal olmasıydı. ilk 1-2 gün içinde
kanlanma geçti , hiç bir şekilde ağrım
olmadı, en geç bir hafta içinde günlük yaşantınıza geri
dönüyorsunuz.sonuç mükemmel. Bütün içtenliğimle herkese
tavsiye ediyorum hem ameliyatı hem de Cem Beyi. Bu arada
ben zonguldaktan yazıyorum.:) yeşim

1 senelik önden, sağ ve sol profil olmak üzere 3 fotoğraf koydum burnumun. sol profildeki şişliği farkettiniz mi.. genel anlamda memnunum şişlik dışında..yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar

arkadaslar ben 4 ay once tugrul marala amelıyt oldum...sekıl olarak cok gusel ınanılmaz memnunum ama nefes sorunum var..tıkanıyo..bnde 4 aydır gunde bır kere burun spreyı sıkıyorum..ama az once doktorlar cok zararlı oldgunu 10 gunden fazla kullanılmaması gerektıgını soyledı...kalp krızıne fılan yol acabılıyomus..cok korkuyorum..yrn doktoru arıcam ama ne yapıcakkı...nasıl sonlanıcak bu durumum ya..korkuyorum..tıkanıklıgı olan varmı bnm gıbı?

Canım ben 2 ayda 5 kutu sprey bitirdim hiçde bişey olmadı ama bilemem tabi. Doktorum istediğin zaman kullanabilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…