Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar merhaba..bende 09/09/2008 tarihinde Ankara gazi hastanesinde oldum.Doktorumuda buradaki arkadaşların önerisi sayesinde buldum.doktorum Reha Yavuzer di sadece 1 kere görüştük daha sonrasında ameliyata girdik.doktorumuz çok yoğun gerçekten bu yönde dünyada tanınan bir doktor benim ameliyatım 45 dk sürdü burun tamponu falan yoktu ve 5 günde morluklardan kurtuldum.şuan çok doğal bi burnum var ve kimse anlamıyo estetikli olduğunu...

2 Hafta şişliklerin iner. Tamamen inmez tabiki ama herkesin anlayabilceği abartı şişliklerin ve morlukların olmaz. Bende memurum 2 hafta izin yetmişti.

Canım ben 2 ayda 5 kutu sprey bitirdim hiçde bişey olmadı ama bilemem tabi. Doktorum istediğin zaman kullanabilirsin demişti.

gercektenmı?aslında bn sıkılıcagı kdr sıkmıyorum..mesela ezcanden aldıgım zmn gunde 3 kere 2 fıs dıyo..ben ıse gunde bır kez ve sdce sol tarafıma 1 fıs sıkıyorum..hanı cok az kullanmaya calısyorum...hangı spreyı kullanıysun pekı?eger burda yazılmıcak bıseyse msj atabılırmısın?cnku cok taktım kafama...korku aldı benı:S

Sterimar spreyin adı. Deniz suyu sadece. ılaç diğil yani bi zararı olmadığını düşünüyorum.

arkadaslar ben demın yanlıs yere msj attım sanırım=) 11 ocakta burun amelıyatı olcamm. fethi orak hakkında bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. her an vazgecbılırım cunku ondan=) cok kararsızım. cunku foto gostermıo. ama ona olan bıkac arkım var cok memnunlar. bıde fethi orak'a yaptıranlar kaca yaptırdı onu mrk edıyorum. hastane ucretı ve onun ucretı ayrımı?

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun canım. Doktorun hakkında bilgim yok ama benim doktorumda bana tasarım yapmamıştı. Önceden bi fotoğraf görmedim yani. Sonuç kötü olmadı yüzüme göre uyan bi burun yaptığını düşünüyorum.

agrın cok oldumu? bıde utanarak soruorm ama cınsel yasam konusunda bı sınırlama varmı varsa ne kdr sure? annemle doktora gıttıgım ıcın bole bıseyı doktora soramadım=)

agrın cok oldumu? bıde utanarak soruorm ama cınsel yasam konusunda bı sınırlama varmı varsa ne kdr sure? annemle doktora gıttıgım ıcın bole bıseyı doktora soramadım=)

Çok ağrı olmuyoda şişlikler rahatsız ediyo. O konuda bişey diyemicem hiç bi bilgim yok çünkü..

Arkadaşlar!!! Yardım Lütfen!!!!

Boğaziçi Estetik Merkezi'nden randevu aldim burun estetigi icin. ırfan Aydın yapacak ameliyatımı.

Bu doktora ameliyat olan var mı hiç aranızda?

Ameliyatıma çok az gün var lütfen yardim edin yanlis birsey yapmiyayim!!!:1shok: :a015::1no2:

kızlar bende bugün onepte zühtü demirle görüştüm 24 marta ameliyat günü aldım çok heycanlıyım...:)

Selam sewill bende Nevsehirden $enay, bende burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum.
Ama cok kararsizimfisfisfis. Sen Doktorunu iyi arastirdin mi?
Ameliyati nerde yaptiriyorsun yani hangi sehirde? Ne kadara yapiyor?
Beni bilgilendirirsen cok sevinirim hihoyyyt.

BANA YARDIM LÜTFEEEEEEN!!!

Arkadaşlar!!! Yardım Lütfen!!!!

Boğaziçi Estetik Merkezi'nden randevu aldim burun estetigi icin. ırfan Aydın yapacak ameliyatımı.

Bu doktora ameliyat olan var mı hiç aranızda?

Ameliyatıma çok az gün var lütfen yardim edin yanlis birsey yapmiyayim!!!

selam arkadaşlar...ben ameliyat olalı yarın itibariyle 1 ay olacak.şuana kadar hiçbi sıkıntı çekmedm gayet rahatım burun yönünden ancak yeni yeni şişlikler inmeye başladı.burnumun sağ tarafında hiçbi sorun yok masaj yaparken falan ii.ancak sol tarafta şişlikler hala duruyor we masaj yaparken deri altında sanki sert bişiler war gibi geliyor.bu evreleri atlatmış arkadaşlardan yardım istiorum bu şişlikler zamanla inicek ve sert kısımlar dağılacakmı zamanla????CADIARZU

ece aynen senn gibi bnmde o tarz bı sıkntım vardı sag sol gibi sag taraf suan dıer tarafa gore coktu yanı dıer taraf sıs obur taraf sis 7 ay olcak

arkdslar revızyon amlytında sızce kbb cı mı yoksa plastk cerrahamı olmalı yanı sadece burunla ılgılenenımı yoksa tum amlytları yapanlaramı olmak daha dgrudur ayrıca kbb cı sureyya seneldıre olan varmı aranzda

ece88, sen nerede ameliyat oldun? kim yaptı ameliyatını?

canım ben antalyada ameliyat oldum akdeniz üniversitesi tıp fakültesi hastanesnde kbb bölüm başkanı oktay dinç hoca yaptı ameliyatımı...soruların olursa swe sewe yardım ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…