merhaba arkadaşlar bende eskişehir osmangazi tıp fak.sinde 20 ocakta ameliyat oluyorum ben karalıyım doktoruma güveniyorum ancak benim de sorunum öğretmen olduğum için izin sorunu yaşamak ve de lisede öğrencilerimin ve iş arkadaşlarımın tepkisi beni düşündürüyor agresifleşip panikledim ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım toplamda 35gün izinim olacak bi aksilik çıkmazssa.bu süreçte insan içine çıkacak kadar şişlerim iner mi acaba?cevaplarsanız sevinirima.s.
Canım ben 2 ayda 5 kutu sprey bitirdim hiçde bişey olmadı ama bilemem tabi. Doktorum istediğin zaman kullanabilirsin demişti.
gercektenmı?aslında bn sıkılıcagı kdr sıkmıyorum..mesela ezcanden aldıgım zmn gunde 3 kere 2 fıs dıyo..ben ıse gunde bır kez ve sdce sol tarafıma 1 fıs sıkıyorum..hanı cok az kullanmaya calısyorum...hangı spreyı kullanıysun pekı?eger burda yazılmıcak bıseyse msj atabılırmısın?cnku cok taktım kafama...korku aldı benı:S
arkadaslar ben demın yanlıs yere msj attım sanırım=) 11 ocakta burun amelıyatı olcamm. fethi orak hakkında bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım. her an vazgecbılırım cunku ondan=) cok kararsızım. cunku foto gostermıo. ama ona olan bıkac arkım var cok memnunlar. bıde fethi orak'a yaptıranlar kaca yaptırdı onu mrk edıyorum. hastane ucretı ve onun ucretı ayrımı?
Öncelikle şimdiden geçmiş olsun canım. Doktorun hakkında bilgim yok ama benim doktorumda bana tasarım yapmamıştı. Önceden bi fotoğraf görmedim yani. Sonuç kötü olmadı yüzüme göre uyan bi burun yaptığını düşünüyorum.
agrın cok oldumu? bıde utanarak soruorm ama cınsel yasam konusunda bı sınırlama varmı varsa ne kdr sure? annemle doktora gıttıgım ıcın bole bıseyı doktora soramadım=)
Çok ağrı olmuyoda şişlikler rahatsız ediyo. O konuda bişey diyemicem hiç bi bilgim yok çünkü..
kızlar bende bugün onepte zühtü demirle görüştüm 24 marta ameliyat günü aldım çok heycanlıyım...:)
ece88, sen nerede ameliyat oldun? kim yaptı ameliyatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?