Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ece aynen senn gibi bnmde o tarz bı sıkntım vardı sag sol gibi sag taraf suan dıer tarafa gore coktu yanı dıer taraf sıs obur taraf sis 7 ay olcak

gerçektenmi yaa öylemi kalıyor şişlikler inmiyormu zamanla geçmiyormu???:çok üzgünüm: masaja devam et ödem war inecek zamanla dediler pek içime sinmedi offf moralim çok bozuldu şimdi yaaa:1no2: resimlerini görebilirmym canım mümkünse

canım ben antalyada ameliyat oldum akdeniz üniversitesi tıp fakültesi hastanesnde kbb bölüm başkanı oktay dinç hoca yaptı ameliyatımı...soruların olursa swe sewe yardım ederim canım...

çok uzak canim ya, ben istanbuldayim... ben bogazici estetikten randevu aldim ama cok kararsizim....fisfisfis

ARKADAŞLAAAARRRR!!! NOLUR BAKIN fisfisfis

Nolur bana Istanbul'da burun ameliyatı yaptırabilecegim güvenilir uygun fiyatlı ya da taksit yapabilecek birisini söyleyin!!!!

Çok acil yurtdışına gidicem, gitmeden olsun bitsin istiyorum....

kızlar ya benimde ameliyat olmam lazım ama hep erteliyorum.burundaki kıkırdak eğik..nefes almamı zorlaştırıyor...böylbirşikayetten ameliyat olan var mıııııı???:a015:

kızlar ya benimde ameliyat olmam lazım ama hep erteliyorum.burundaki kıkırdak eğik..nefes almamı zorlaştırıyor...böylbirşikayetten ameliyat olan var mıııııı???:a015:

kemik eğriliğinden dolayı oldum canım ben nefes almakta çok zorlanıodum vede geceleri uyanmama sebep oluodu.şu iyileşme evresinde tıkanıklık olması normal ama ben bu halinde bile eskisine göre daha rahat nefes alıyorum kesinlikle..

çok uzak canim ya, ben istanbuldayim... ben bogazici estetikten randevu aldim ama cok kararsizim....fisfisfis

hmmm istanbuldaysan bi fikrim yok canım malesef:bbo: walla bende karasızdım daha çok ailem kararsızdı endişelilerdi açıkçası ana yüreği iştea.s ne yapmak istediğini iice düşün bence kararınıda bildirirsin burdan:)

antalyaya mı gelsem diye dusunmeye basladim, koca istanbulda doktor bulamadim ya mafoldumben

Arkadaslar nolur istanbulda guvenilir uygun fiyatlı bi doktor ismi verin...
:Saruboceq:

emre ilhan:) fiyatı hakkında son durumu bilmiyorum ama 4 bin tl'den falan başlıyor olması lazım. süper doktordur..

selam kızlar bende de fazla kıkırdak alınımından dolayı ters v denen bi deformasyon sorunu oluşt.2 .kez masaya yatmam gerekiyo 2 sene oldu ve erteleyip duruyorum.sanırım daha fazla kaçamayacam aynı doktorumma olacam izmirde.güvenszilik var ama mecbur ona yaptırmak zorundayım.çevrenizde yada siz böle bi sorun yaşadınızmı.yardımcı olursanız çok sevinirim.hepinize geçmiş olsunzemuszemus

haftaya pazartesi icin randevu aldim. ozel sigortadan karsilatmaya calisicaz bir kismini dedi.
insallah olur...

selam arkadaşlar...ben ameliyat olalı yarın itibariyle 1 ay olacak.şuana kadar hiçbi sıkıntı çekmedm gayet rahatım burun yönünden ancak yeni yeni şişlikler inmeye başladı.burnumun sağ tarafında hiçbi sorun yok masaj yaparken falan ii.ancak sol tarafta şişlikler hala duruyor we masaj yaparken deri altında sanki sert bişiler war gibi geliyor.bu evreleri atlatmış arkadaşlardan yardım istiorum bu şişlikler zamanla inicek ve sert kısımlar dağılacakmı zamanla???? lütfen yardımcı olunnn

slm arkadaşlar, bende Yakup Avşar'ın hastasıyım 70 gün önce burun ameliyatı oldum. uyuyup uyandım herşey bitmişti. 2.5 saat sürmüş. ağrım olmadı. şiş ve morluklar çok oldu. çok doğal olmuş millet bayıldı. çok çok güzel tepkiler aldım çok mutluyum. ama kemik üzerinde biraz şişim daha var, ucunda hala uyuşukluk var bakallım ne zaman geçecek. ben mutluyum yüzümü çok değiştirdi. İş arkadaşlarım beni tanımadılar. herkez çok yakıştırdı. çok korkuyordum Allah'a şükür bir sorun olmadı bakalım sevgilim askerde o daha görmedi tepkisini çok merak ediyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…