ece aynen senn gibi bnmde o tarz bı sıkntım vardı sag sol gibi sag taraf suan dıer tarafa gore coktu yanı dıer taraf sıs obur taraf sis 7 ay olcak
canım ben antalyada ameliyat oldum akdeniz üniversitesi tıp fakültesi hastanesnde kbb bölüm başkanı oktay dinç hoca yaptı ameliyatımı...soruların olursa swe sewe yardım ederim canım...
kızlar ya benimde ameliyat olmam lazım ama hep erteliyorum.burundaki kıkırdak eğik..nefes almamı zorlaştırıyor...böylbirşikayetten ameliyat olan var mıııııı???:a015:
çok uzak canim ya, ben istanbuldayim... ben bogazici estetikten randevu aldim ama cok kararsizim....fisfisfis
hmmm istanbuldaysan bi fikrim yok canım malesef:bbo: walla bende karasızdım daha çok ailem kararsızdı endişelilerdi açıkçası ana yüreği iştea.s ne yapmak istediğini iice düşün bence kararınıda bildirirsin burdan:)
emre ilhan:) fiyatı hakkında son durumu bilmiyorum ama 4 bin tl'den falan başlıyor olması lazım. süper doktordur..
haftaya pazartesi icin randevu aldim. ozel sigortadan karsilatmaya calisicaz bir kismini dedi.
insallah olur...
doktor bulmana sewindim canım umarım herşey yolunda gideralkisalkisalkis
emre beye gidicem bakalim.
insallah sigortadan paranin bir kismini karsilar...
karsilayabilirse hemen yaptiricam...
karsilayamazsa arastirmaya devam
ayrıca yaptıracak arkadaşlar korkulacak hiç bişi yok merak etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?