Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba bende ameliyat oldum cok cok cok cok memnunum bukadarini beklemiyordum iyiki yapmissim herkese tavsiye ediyorum.:smiley-cool:

Olumsuz seyler duymustum ama hic biri gerceklesmedi allahima sükür.Bende morarma yada onun gibi hic birsey olmadi.Sargi olmasaydi kimse ameliyat oldugumu bilmicekti.

Ben 1875 euro verdim.Almanyada bir doktor 4500 euroya yapiyor ama fiyati duyunca sok oldum.Arkadas cevreme anlattim daha bu cok uygun dediler.

offf almanyadaki fiyatlar cok yuksek...

size gecmis olsun...umarim bende bir an once doktor bulup ameliyat olabilirim..

kızlar bende bugün onepte zühtü demirle görüştüm 24 marta ameliyat günü aldım çok heycanlıyım...:)

Canm ameliyatını olmuşsundur herhalde...sonucu nasıl oldu bende hıfzı beye olmayı düşünüyorum...genel bi fiyat bilmek açısından soruyorum zühtü beye ne kadar ücret ödedin???

Kızlar ameliyat olalı 10 gün oldu. Burnumun ucu çok şiş ve havada böyle domuz gibi nerdeyse.Şişlerim inince burun ucum aşağı iner mi?

Kızlar ameliyat olalı 10 gün oldu. Burnumun ucu çok şiş ve havada böyle domuz gibi nerdeyse.Şişlerim inince burun ucum aşağı iner mi?

canım bende olalı fazla olmadı 1ay oldu ama 10.gün ile şuanki arasında ciddi fark görünüyor yani iniyor zamanla o şişlikler o domuz burnu gibi durumuda geçio zamanla..alçı çıktığında bende dehşete kapılmıştım ama zamnla düzelio yada bende düzelmeye başladı sen yinede doktorunlada paylaş ben başlarının etini yetimiştm alçı çıkıncayerimsenibensırnaşık şey

Canım burnumu çok beğendim.Güzel yapmış doktorum fakat ucu kocaman havada,doğal görünmüyor henüz bence.Cevabın için sağol ayrıca.

QUOTE=Lakito;10920051]Canım burnumu çok beğendim.Güzel yapmış doktorum fakat ucu kocaman havada,doğal görünmüyor henüz bence.Cevabın için sağol ayrıca.[/QUOTE]

rica ederim canım dediğin gibi ilk başta doğal görünmüyor gibi geliyor fakat inan gün geçtikçe dikişler çıkıp burun ucundaki hissizlikler yawaş yawaş geçmeye başlayınca doğallıkta kazanmaya başlıyor...benim sorunum ödemler ne zaman geçiçek yaaa:çok üzgünüm:

arkadaşlar burnum gittikçe düştü ucu.özellikle gülünce kötü görünüyor
şimdi fotoğraf yüklüyorum.1 sene oldu hala her tarafı şiş mi neyse artık.
şu an istanbulda olmadığım için kontrole gidemiyorum.burnumu seviyorum eski halinden oldukça iyi ama böyle olmamalıydı.
o kadar üstüne düştüm bu işin.Allahıma şükürler olsun ama böyle olmamalıydı.
gerçekten hiç hoş bi görüntü değil.
foto. paylaşıyorum lütfen yorumunuzu yapın arkadaşlar,benim için önemli..
sadece gülünce değil normaldede şiş çarprazdan bakınca da odun gibi.soldan zaten aşağı doğru bi de gülünce daha kötü oluyor.
sadece sağ profil güzel ama gülünce o da kötü duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…