Resimleri gördüm canım. Biraz burun ucu bırakmış gibi ve söylediğin gibi şişlik de var. Ben iki kere ameliyat oldum. İlk ameliyatımı 5 sene evvel oldum. Yavaş yavaş düşmeye başladı ve bıraktı kendini,görmek istersen tam düşmüş bir burun senin için albümüme eklerim. Yani birden düşmüyo yavaş yavaş bırakıyor..Doktorun ne söylüyo peki? Kimdi ayrıca belki okumuşumdur ama o kadar çok topic okuyorumki unutuyorum, lütfen kusura bakma..
evet yavaş yavaş düştü zaten.ilk zamanlar şişti ama havadaydı beğeniyordum.düşmüş burnunu bi de yeni halini eklersen çok sevinirim gerçekten.şu anda memnun musun.benimde revizyon olucak snaırım.doktora daha danışmadım.barış çakır dı
canım benimde ilk yapıldıgında daha kalkık gibiydi ama sislikler inince biraz benimde düştü. eski burnunla karsılastırınca iyiki yaptırmssın dedim ama keske ucu biraz daha kalkık olsaydı
duffycim ekledim bakabilirsin:)
cevoooo bisi sorabilirmiyim benide eklermisin bakmak isterim
öyle mi canım yaa normalmi yani dewam etmesi?bi de senin hangi kısımlarda şiş duruyor ve dikkat çekiomu mesela belli oluomu çok?benim henüz 40.gün bugün...telaşlanmak için erkenmi:çok üzgünüm:Benim 3 ay oldu hala şişlikler devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?