Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Resimleri gördüm canım. Biraz burun ucu bırakmış gibi ve söylediğin gibi şişlik de var. Ben iki kere ameliyat oldum. ılk ameliyatımı 5 sene evvel oldum. Yavaş yavaş düşmeye başladı ve bıraktı kendini,görmek istersen tam düşmüş bir burun senin için albümüme eklerim. Yani birden düşmüyo yavaş yavaş bırakıyor..Doktorun ne söylüyo peki? Kimdi ayrıca belki okumuşumdur ama o kadar çok topic okuyorumki unutuyorum, lütfen kusura bakma..

evet yavaş yavaş düştü zaten.ilk zamanlar şişti ama havadaydı beğeniyordum.düşmüş burnunu bi de yeni halini eklersen çok sevinirim gerçekten.şu anda memnun musun.benimde revizyon olucak snaırım.doktora daha danışmadım.barış çakır dı

canım benimde ilk yapıldıgında daha kalkık gibiydi ama sislikler inince biraz benimde düştü. eski burnunla karsılastırınca iyiki yaptırmssın dedim ama keske ucu biraz daha kalkık olsaydı

Ben ikinci ameliyatımda da başarısız bir sonuç aldım. Topiciğime bak anlattım orda. Ama ben şimdi tekrar Ameliyat olucam. Emre İlhana olmayı düşünüyorum. Şimdi albümüme en çok düşmüş eski halini ekliyorum. Bakarsın...

canım benimde ilk yapıldıgında daha kalkık gibiydi ama sislikler inince biraz benimde düştü. eski burnunla karsılastırınca iyiki yaptırmssın dedim ama keske ucu biraz daha kalkık olsaydı

senin burnuna baktım şimdi çok hoş olmuş.aslında kalkıklığı iyiydi niye böle oldu bilmiyorum artık...

Ben tekrar ameliyat olucam. Yaza doğru...Emre ılhan'a..3. ameliyatım olacak ve ınşallah son olacak...

kızlar yan profılden sorn yok beyenıyorum ama onde bı tuhaflık vr resımlerde dıkkatmı cok cekıyo ama normal de dıkkatımı cekıp kafmı katrmıyo bı bakarmısnz kızlar bu ne sıslıkmı kusur mudur nedır ya :S 15 ocakda 3 ayım dolacak bı bakıp yormlarmısnız
onden kızlar
soldan buda

sagdan buda

sıslık varmı kızlar yanı ınermı onden onden sol tarafım ırı duruyo olemı kalır ınermı yaa yandan bende beyenıyorum ama onden ırı gelıyo

ınsallh tuhaf durmuyodr dedıgınız gıbı sıslıkdır dıyorum kendımı kandırmakda ıstemıyorm ama ucu hala sıs gıbı hıs yok gıbı burun ucumda hala normalmı hala uyusukluk olamsı burnumun ucunda 3 ay dolucak bı kac gunsonra

yaa arkadaşlar bu ödemlerin tam anlamıyla yok olması geçmesi ne kadar süre alıyor...benim sağ taraf indi gibi ama sol taraf daha şiş duruyor normal mi bu inermi zamanla sol tafarta????lütfen yardım edin çünkü çok kafaya takmaya başladım korkuyorum öyle kalacak diyebilmiyorumkismilemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…