öyle mi canım yaa normalmi yani dewam etmesi?bi de senin hangi kısımlarda şiş duruyor ve dikkat çekiomu mesela belli oluomu çok?benim henüz 40.gün bugün...telaşlanmak için erkenmi:çok üzgünüm:
Telaşlanmak için çok erken tabiki.Benim 5,5 ay oldu burun ucumu daha yeni yeni hissediyorumve bir tarafım hala şiş......
Çok çok erken hemde üzülme hiç :) Burun ucumda şişlik dikkatli bakınca belli oluyo avatarımdaki resmimde bile anlaşılıyo aslında :)
öyle mi dersiniz ben mi abarttım acababenneyaptımki doktorlarda erken telaşlanma inecek diyorlar ama 40gün geçti sanki böyle kalıcakmış gibi geliyor bana:çok üzgünüm:yoookk canımm gayet güsel görünüyoryerimseniben
Canım mesela benim sol tarafım önce indi sağ tarafım sonra indi normal yani aynı anda inse keşke :) Burun ameliyatı çok zahmetli bi iş sabretmek lazım iyileşme süresi çok uzun malesef
Kontrole gittiğinde aklında ne soru varsa sor hepsini doktora :)
avatardaki burnun harika sen gibi burnum olsa ne isterim... senağlama resim koyma imkanım yok ama görseniz halime gülersiniz resmen bu burunmu estetik olmuş diye senağlama çok az bi kemerim vardı o alınmış bide kanatlar daraltılmış o kadar uzunluk ucuındaki top üstüne eklenen şişlikle öylece duruyoooor.kimse estetik olduğuma bile anlamadı ya hala büyük bi burun senağlama ben o kadar parayı niye verdimki allah kahretsinnn keşke ameliyatta ölseydim diyorum...
Merhaba kızlar uzun süredir gündemim değiştiği için bu foruma yazamadım birşeyler.. Benim gündemde bebiş çalışmaları var şu ara)) o nedenle K.K deki farklı forumlarda geziyorum o yüzden... Öncelikle ameliyat olanlarageçmiş olsun henüz olmayanlarada Allah kurtarsın diyorum... Şişlikleri lütfen kafanıza takmayın ve özellikle ilk 6 ay sakın şekille ilgiliyorumlar yapmayın çünkü çok değişiyor.. Birkere ameliyatın ilk 1 ayında olanlar bilinki burnunuz neredeyse %40-50 oranında küçülecek siz şişler indi sanıyorsunuz ama değil.. uyuşukluk ve hissizlik olayına gelince benim ameliyat üzerinden 10 ay geçmesine rağmen ucunda hala hissizlik var bu çok normal... Ben resmen şuan bu forma girmek aklıma gelmese ameliyat olduğumu unutmuştum.. Sizede öyle olacak.. Ama lütfen o ellerinizdeki aynaları bırakın milimetrik hesaplar yapmaktan da vazgeçin )) Kendizi endişelendirmek ve ümekten başka bi işe yaramaz hepsi geçecek endişelenmeyin... sormak istediğiniz baika birşey var sa bu gece buralardayım ara rar bakıcam foruma... hepinzi güzel fındık burunlarınızdan öptüm )
herkese cok gecmıs olsun arkadaslar...ama gercekten denıldıgı gıbı burun 1 senede oturuyo ve asıl seklını alıyo..ben 5.aydayım 1.ayımdan okdr farklıkı..sekıl olarak cok memnunum ben..sdce nefes problemı yasıyorum..doktoruma gorundum et var dedı...kucuk bı amlytla (15 dk surucek dedı) halledılır dedı ıstedgn zmn...ama bn korkuyorum..daha 5 ay oldu..burnumla ugrasılcak sncta..aranızda amelyttan sora et amlıyttı olan varmı?ve tkrar edermı bu et buyumesı?ceylan varya o 2 yılda bır amlyt oluyomus burun delıklerını kucultu dıye..gercı bnm okdr mınık bı burnum yok cok sukur ama yınede korkuyorum..bıde sızce para ıstermı bunun ıcın?aradım az once ama amelıyttaymıs..bıtınce arıcak sanırım..bılgınız varsa bılgılendırebılırmısınız rıca etsem!!
avatardaki burnun harika sen gibi burnum olsa ne isterim... Senağlama resim koyma imkanım yok ama görseniz halime gülersiniz resmen bu burunmu estetik olmuş diye senağlama çok az bi kemerim vardı o alınmış bide kanatlar daraltılmış o kadar uzunluk ucuındaki top üstüne eklenen şişlikle öylece duruyoooor.kimse estetik olduğuma bile anlamadı ya hala büyük bi burun senağlama ben o kadar parayı niye verdimki allah kahretsinnn keşke ameliyatta ölseydim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?