Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Telaşlanmak için çok erken tabiki.Benim 5,5 ay oldu burun ucumu daha yeni yeni hissediyorumve bir tarafım hala şiş......

öyle mi canım yaa normalmi yani dewam etmesi?bi de senin hangi kısımlarda şiş duruyor ve dikkat çekiomu mesela belli oluomu çok?benim henüz 40.gün bugün...telaşlanmak için erkenmi:çok üzgünüm:

Çok çok erken hemde üzülme hiç :) Burun ucumda şişlik dikkatli bakınca belli oluyo avatarımdaki resmimde bile anlaşılıyo aslında :)

Telaşlanmak için çok erken tabiki.Benim 5,5 ay oldu burun ucumu daha yeni yeni hissediyorumve bir tarafım hala şiş......

ewet burun ucuna dokunamıyorum henüz hissedilmiyor ters bişey olur diye ellemiyorum bile...peki doktorunuz şişlikler için ne dedi??ben hala masaja devam ediyorumda insin diye ödemler.. ben bi tarafı inip bi taraf kalınca tedirgin oldum açıkçası onun için biras sorun yapmaya başlamıştm...ilginz için teşekkr ederm:1hug:

Çok çok erken hemde üzülme hiç :) Burun ucumda şişlik dikkatli bakınca belli oluyo avatarımdaki resmimde bile anlaşılıyo aslında :)

öyle mi dersiniz ben mi abarttım acababenneyaptımki doktorlarda erken telaşlanma inecek diyorlar ama 40gün geçti sanki böyle kalıcakmış gibi geliyor bana:çok üzgünüm:yoookk canımm gayet güsel görünüyoryerimseniben

Canım mesela benim sol tarafım önce indi sağ tarafım sonra indi normal yani aynı anda inse keşke :) Burun ameliyatı çok zahmetli bi iş sabretmek lazım iyileşme süresi çok uzun malesef

kızlar merhaba.ben de 2008 aralık ayında doktora gittim burun ameliyatı için.gerçekten işini çok çok iyi yapan bi plastik cerrahtı.muayene etti beni ve sonra seninle biraz konuşalım dedi.psikolojimi ölçtü tarttı sanırım.yaklaşık yarım saat sohbet ettik.ben bir estetisyen olarak seninle konuşurken hiç bi şekilde burnuna odaklanmadım kötü bir burnun yok dedi.kemerli diye rahatsız oluyorsan bu sende kötü durmuyor dedi.yüzüne ciddi bi imaj veriyor mesleğin gereği de bu senin için çok önemli.ayrıca şunu da belirtmek isterimki eğer bu ameliyatı olursan çok bebeksi bi yüzün olacak hatta reklam amaçlı kullanmak bile isterim dedi.fakat bence böyle de çok güzelsin ve gerek yok dedi bana.daha sonra ben olmak istiyorum diye ısrar edince hastalarımın gerçekten hazır olup olmadıkları da benim için önemli dedi.sen de bu ameliyata hazır görmüyorum dedi ve yapmadı.ama iyiki yapmamaışım kızlar.o anki sıkıntılardan kendimde kusur aramışım.doktor olan kuzenim de estetik oldu onun şu anda ikinci ameliyatı olması gerekio fakat o kadar çok acıyor dediki ikincisine cesaret edemio.
ayrıca şu anda hayat benim için gayet güzel sanırım kafaya takınca büyüyo bu sorunlar ;ama hayatınızı gerçekten olumsuz etkiliyorsa ona bir şey diyemem tabi...en güzeli insanın kendiyle barışık olması...ameliyat olmş arkadaşlar beni yanlış anlamasın lütfen sadece ben de bu aşamadan geçtim bunu belirtmek istedim.belki de kararsızlar için bir karar olurum...

Canım mesela benim sol tarafım önce indi sağ tarafım sonra indi normal yani aynı anda inse keşke :) Burun ameliyatı çok zahmetli bi iş sabretmek lazım iyileşme süresi çok uzun malesef

ewet canım kesinlikle haklısın çok zahmetli karar werme süresinden daha zorlu sabır işi resmen:) şişlikler iner umarım zamanla.. burnumuzun üstündeki kemikte şişlik olurmu yaa benim mesela alçı çıktığında sağ burun sırtı kemikti ama sol taraf yeni yeni kemikleşiyor ama sağ tarafta kemik çıkıntı gibi oldu yaa öylemi kalacak orası oda şişlikmi yoksa pazartesi gidicem kontrole ama dayanamıyorum

Merhaba kızlar uzun süredir gündemim değiştiği için bu foruma yazamadım birşeyler.. Benim gündemde bebiş çalışmaları var şu ara)) o nedenle K.K deki farklı forumlarda geziyorum o yüzden... Öncelikle ameliyat olanlarageçmiş olsun henüz olmayanlarada Allah kurtarsın diyorum... Şişlikleri lütfen kafanıza takmayın ve özellikle ilk 6 ay sakın şekille ilgiliyorumlar yapmayın çünkü çok değişiyor.. Birkere ameliyatın ilk 1 ayında olanlar bilinki burnunuz neredeyse %40-50 oranında küçülecek siz şişler indi sanıyorsunuz ama değil.. uyuşukluk ve hissizlik olayına gelince benim ameliyat üzerinden 10 ay geçmesine rağmen ucunda hala hissizlik var bu çok normal... Ben resmen şuan bu forma girmek aklıma gelmese ameliyat olduğumu unutmuştum.. Sizede öyle olacak.. Ama lütfen o ellerinizdeki aynaları bırakın milimetrik hesaplar yapmaktan da vazgeçin)) Kendizi endişelendirmek ve ümekten başka bi işe yaramaz hepsi geçecek endişelenmeyin... sormak istediğiniz baika birşey var sa bu gece buralardayım ara rar bakıcam foruma... hepinzi güzel fındık burunlarınızdan öptüm)

çok sabırsızım ya :~) harbiden iniyor şişliklerim gerçekten ilk 3 ay burnunuz hakkında yorum yapmayın derim çünkü her geçen gün değişiyor.Yalnız bişi kafama takılıyor burnumun iki tarafındada his kaybı vardı şuan bi tarafını hissediyorum ama diğer tarafını hissetmiyorum burun ucunun diğer taraf şişmi acaba ve burnumuzun ucu hissetmeye başlayınca şişlikler inmişmi oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Töööbeeee bu nasıl bir dilrk böyle.. Ağzından yel alsın... Ameliyat olalı ne kadar oldu çok merak ettim rica etsem yazarmısın.. Çünkü en en son uç küçülüyor ve en son uca his geliyor.. benim sekiz ayoldu hala hissizliğim var.. Bir fotoğrafını görebilseydim keşke.. Ama ne olur böyle konuşma çok üzdün beni akşam akşam...ohaoldumsmile

açıklamaların için çok teşekkür ederim canımm biraz üstüme almış gibi olucam yazdıklarını ama gerçekten içim rahatladı sağolasın valla:1rolleyes: çok acele ediyorum ben sanırım tam sonucu görmek için:S ve burun ameliyatının sonucunu görmek için 1ay çok kısa bir süre ve ben sanki çok olmuş ameliyat olalı gibi geliyor şimdiden kesin bir sonuç görmek istiyorum gidip gelip aynaya bakmayı bırakıyorum bundan sonra mesela dediğin gibisırnaşık şey doktorumlada konuştm pazartesi kontrole gidicem tlfda biras bahsettim şikayetlerimden ne kadar bakalım ameliyat olalı dedi 1.5ay olacak dedimki oda sizin gibi çok acele ediyorsun 6ay-1seneye kadar zamanı var endişelenme şimdiden dediyerimseniben bu kadar kişi aynı şeyi diyorsa demekki ben çok acele ediyoruma.s tekrar teşekkür ederm ii geceleeeerrr:sm_cool:

herkese cok gecmıs olsun arkadaslar...ama gercekten denıldıgı gıbı burun 1 senede oturuyo ve asıl seklını alıyo..ben 5.aydayım 1.ayımdan okdr farklıkı..sekıl olarak cok memnunum ben..sdce nefes problemı yasıyorum..doktoruma gorundum et var dedı...kucuk bı amlytla (15 dk surucek dedı) halledılır dedı ıstedgn zmn...ama bn korkuyorum..daha 5 ay oldu..burnumla ugrasılcak sncta..aranızda amelyttan sora et amlıyttı olan varmı?ve tkrar edermı bu et buyumesı?ceylan varya o 2 yılda bır amlyt oluyomus burun delıklerını kucultu dıye..gercı bnm okdr mınık bı burnum yok cok sukur ama yınede korkuyorum..bıde sızce para ıstermı bunun ıcın?aradım az once ama amelıyttaymıs..bıtınce arıcak sanırım..bılgınız varsa bılgılendırebılırmısınız rıca etsem!!

Merhaba yesilzeytin öncelikle çok geçmiş olsun... Maalesef burundaki etler alınsa da tekrar edebiliyor.. Hatta zaman içerisinde kendi kendine büyüyüp küçülebiliyor.. Ben yeniden bir operasyon olmadan 1 sene geçsin derim hem sen de manevi olarak daha hazır olursun. ameliyat olduğunda yokmuymuş bunlar sonradan mı oluşmuş.. Çünkü benim sağda eğrilik solda et vardı kemiği düzeltip etlerimi de aldı temizledi.. Doktoruna bunu üstüne basa basa hatırlat. hatta mümkünse önceden de vardı sanki siz görmedinizmi ameliyat esnasında falan de bence.. çünkü şimdi bunun içinde para almaya kalkar. ameliyatlar dünya para zaten bide bölebişey için ekstra para almayı versin...

daha oncede et vardı ama bu kdr rahatsız etmıyodu..benden kaynaklanmıyo dedı doktor bu durum..et buyumesı tekrr edermı dıye sordum bundan sora etmez dedı....ama korkuyorum ıste sureklı bu amlıytımı olucam ben...bızımkıler cok kızdı ztn tekrr bı amelıyt mı dıye..parada ısterse yandım yanı...of ya..basıma dert aldım...

merhaba arkadaslar benimde 14 hafta olucak halen cok sis ve ucunu his etmiyorum ama sabirli olmaya calisiyorum cünkü elimde bütün gün aynayla gezsem herhalde hep yeni birseyler bulup moralimi bozabilirim.Benim burnumun ucuda kalkik ama gittikce iniyorum ve duyduguma göre daha sürücek yani bir kac ayim kalmis.Benden tahvsiye kafaniza takmayin.

güzelım senın ne dedıgının farkındamısın?.
Dünyada ılk sırada afrıka gıbı ülkelerde ınsanlar aclıktan ölüyor aıds olup ölümü beklıyorlar ama ozaman bıle hayata sarılıyorlar ama sen sadece bır burun ıcın ölmek ıstıyorsun.
sükREMELISIN senın heryerın saglam ve bır burnun olmamıs yada olmus ama daha öncede demıstım zamanla bellı olur ıyımı kötümü dıye.
Dedıgım ınsanların keske tek sorunu kötü bır burun olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…