Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sıslık varmı kızlar yanı ınermı onden onden sol tarafım ırı duruyo olemı kalır ınermı yaa yandan bende beyenıyorum ama onden ırı gelıyo

burnun cok guzel canim. bence sislikler iner daha 3 ay olmus canim...daha cook zamanin var telas etmek icin

3 ay sonra estetik yapılmış burunda şekil bozukluğu olur mu ki arkadaşlar ya takıntı yaptım resmen kendime sürekli aynaya bakıp duruyorum.

Benim kızım biraz farklı bir yöntemle burun operasyonu geçirdi. Gerçi araştırmama göre Türkiye'de her doktor cesaret edip uygulayamıyor ama yurt dışında çok popüler bir teknikmiş. Kızım Dr.Bülent Cihantimur'a iple burun estetiği oldu, kan yok, kesi yok, morarma yok, narkoz yok valla önce anlamadık nasıl oldu ama 1 yıldan fazla zaman oldu kızım çok memnun. Tıp ve teknoloji nasıl ilerlemiş hayranlıkla izliyorum.

3 ay sonra estetik yapılmış burunda şekil bozukluğu olur mu ki arkadaşlar ya takıntı yaptım resmen kendime sürekli aynaya bakıp duruyorum.

NEDEN KI BI TUHAVLIKMI SEZİYOSUN BURNUMDA BENIM DE 15 OCAKDA 3 AYIM DOLDU BURNUMDA USTUNDE KEMER OLAN KISIM VARYA ORADA KEMR GIBI BISEY CIKTI :ssssssssss KEMIK GIBI NAPICAM YAA C.TESI GUNU DOKTORA GORUNMEYE GITTIM YILLIK IZINDEYMIS GELIRSIN GOSTERISIN DEDI YETKILI BAYAN 15 DK LIK BI OPERASYONLA ONU DUZELTIR DOKTRON DEDIII DUSUNSENIZE YINEE ISLEM GORECEK BURNUMM SANIRMMM CUNKU ELLEYINCE SISLIK VAR YANI KEMIK GIBI 15 GUN ONCE YOKDUU SUAN VARR NASIL OL DU KIII BU YAA SIMDI SORACAGIM SU KI BANA YETKILI BAYAN 15 DK LIK BI OPERASYONLA TAMMLANIR DEDI DZELIR DEDI SORUN YAPMA DERT ETME DEDI SIMDI DOKTR BENDEN BOYLE BISEY ISTERSE EET YAPILACAK DERSE 15 DK LIK OPERASYON UCRETINIDE BENDENMI ALACAKKKK (((((((((((88

Bişey sezmedimde gözüme bi tuhaf geliyo bazen aynaya bakarken. Geçen cumartesi kontrolüm vardı bi sorun yok demişti doktor. Opersayon ücretini senden almaz bence onun hatası çünkü

İlk defa duydum böyle bi tekniği boşuna mı acı çektik biz yani guclubacismile

ılk defa duydum böyle bi tekniği boşuna mı acı çektik biz yani guclubacismile

Kendisi cevaplasın Hiç hekime sormasına gerek yokki hatta 4 tane üyeliği daha var biri ile cevap yazıversin. Serpil pardon Bülü yardımcı olurmusun arkadaşlara ? Tekniğini anlatsana ! ıstersen ben başlıyayım KK ya girilir ne olur ne olmaz diye 5 üyelik alınır. ıkisi ile kollar sıvanır başlanır operasyona önce ipi tutarsın KK ya uzatırsın çekersin hoppp 2-3 tane üye geliverir. Bu kısma kadar kan yok ya o yüzden kansız deniyor. Kanlı kısmı operasyonda ve ben burada teşhir edince başlıyor...

Enjoyable ! Senide içerden sanmışlar yok yok ben enjoyun sadece tiye almak maksadı ile mesajını aldık kendisinin ilgisi yoktur...

* afrikaaa
* aricia
* pinkdress
* Serpil71
* yarenv81

Bunların hepsi aynı kişidir !

herkese selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ve kadınlar kulübünü gördükten sonra şimdiye kadar yaptığım tüm araştırmaların anlamsız olduğunu gördüm.burada tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.herhangi bir sağlık problemim olmamasına rağmen sadece dış görünüşüm için estetik yaptırmaya karar verdim.ama bazı sıkıntılarım var.şöyle ki.
1)doktor seçiminde kararsızım.memnun kalındıkları söylenen doktorlarsa şöyle: REHA YAVUZER, SELAHATTıN ÖZMEN, KUTLU SEVıN, ÜNAL ŞAHıN, FERRUH BıNGÖL.birkaç tane daha var ama bunlar çoğunlukta.işin aslı ben doğallığın yanında okka gibi bir burun istiyorum, hangisi benim istediğim gibi yapabilir, bilmiyorumfisfisfis
2)finallerim dün bitti ve 18inde okulum açılıyor.ama muayene olmak, randevu alıp ameliyat olmak sonrasında da iyileşme süreci...yetişeceğinden hiç emin değilim.
3)fiyatları bilmiyorum.öyle astronomik rakamlar veremem.yukarıda yazdığım doktorların üç aşağı beş yukarı fiyatlarını bilen arkadaşlar benimle paylaşırsa çoook sevinirim.bir de hangileri muayene ücreti alıyor?insana en çok dokunan kısmı bu herhalde...
4)bir de yorumda yazan arkadaşlar fotoğraflarını koyduklarını söylüyorlar kiminin profilinde albümü var ordan görülüyor ancak diğer arkadaşların fotolarını nerden görebilirim?
herkese sağlıklı, güzel burunlu, mutlu günleeeeeeerrr:sm_cool:

kizlar merhaba, ben yurtdisindan gelicem doktor arastiriyorum suanda; fazil Apaydin ile maillestim 5000ytl fiyat verdi ama burda onunla ilgili cok bisey yazilmamisti. Zaten otelde yada pansiyonda kalacagimiz icin Istanbul'da, Izmir'de olabilir. Ama doktorda karar vermek cok zor Fazil Apaydin, Naci Celik ile Cem Karas arasindan karar vericem. ( bu arada dingiltere kralicesi burnun cok guzel olmuss) benim iki hafta iznim olacak yetermi acaba?

Ebisim merhaba, resimlerine baktim burnun cok dogal olmus Tugrul Maral'di dimi, nasil bir, hastane nasildi? cevaplarsan cok memnun olurum...

Ebisim merhaba, resimlerine baktim burnun cok dogal olmus Tugrul Maral'di dimi, nasil bir, hastane nasildi? cevaplarsan cok memnun olurum...

mrb cnm besıktas fulyada oldm ben doktrum tugrul marak cok ıı bı hastane ıı bı doktr 1650 yl oldum amelıyatımı fakat burnumun ustunde elledıgın zman hıssedılıyo kemer gıbı bısı var bu hafta gıdıcem hastaneye doktora gıdıcem bısıler yapılacak artık ben memnunum burnumdan saglık acısında suanlık sorunum yok ıyım burnumun ustunde kemer gıbı bısey olusutu oda elleyınce hıssedılıyo ınsallh sorun olmazzz ((

arkadaşlar ben yaklaşık iki yıl önce oldukça ehil bir doktora amaliyat oldum geceleri ağzım açık uyuyordum nefes alamıyordum bide eğrilik vardı.amaliyat sonrası gene eğrilik oluştu.nefes almamda da rahatlık olmadı.onuda bırakın burnum ben estetiğim diye bas bas bağırıyor.şimdiki aklım olsa olmam insanın doğal burnu gibisi yok.dışarda estetikli burun kimi görsem tanıyorum bariz belli çünkü.eğer görünüşte çok büyük kusur yoksa ben olmayın derimm:içelim:

kim yapti canim senin ameliyatini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…