- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
sıslık varmı kızlar yanı ınermı onden onden sol tarafım ırı duruyo olemı kalır ınermı yaayandan bende beyenıyorum ama onden ırı gelıyo
3 ay sonra estetik yapılmış burunda şekil bozukluğu olur mu ki arkadaşlar ya takıntı yaptım resmen kendime sürekli aynaya bakıp duruyorum.
Benim kızım biraz farklı bir yöntemle burun operasyonu geçirdi. Gerçi araştırmama göre Türkiye'de her doktor cesaret edip uygulayamıyor ama yurt dışında çok popüler bir teknikmiş. Kızım Dr.Bülent Cihantimur'a iple burun estetiği oldu, kan yok, kesi yok, morarma yok, narkoz yok valla önce anlamadık nasıl oldu ama 1 yıldan fazla zaman oldu kızım çok memnun. Tıp ve teknoloji nasıl ilerlemiş hayranlıkla izliyorum.
bişey sezmedimde gözüme bi tuhaf geliyo bazen aynaya bakarken. Geçen cumartesi kontrolüm vardı bi sorun yok demişti doktor. Opersayon ücretini senden almaz bence onun hatası çünkü
Benim kızım biraz farklı bir yöntemle burun operasyonu geçirdi. Gerçi araştırmama göre Türkiye'de her doktor cesaret edip uygulayamıyor ama yurt dışında çok popüler bir teknikmiş. Kızım Dr.Bülent Cihantimur'a iple burun estetiği oldu, kan yok, kesi yok, morarma yok, narkoz yok valla önce anlamadık nasıl oldu ama 1 yıldan fazla zaman oldu kızım çok memnun. Tıp ve teknoloji nasıl ilerlemiş hayranlıkla izliyorum.
ılk defa duydum böyle bi tekniği boşuna mı acı çektik biz yani guclubacismile
Ebisim merhaba, resimlerine baktim burnun cok dogal olmus Tugrul Maral'di dimi, nasil bir, hastane nasildi? cevaplarsan cok memnun olurum...
arkadaşlar ben yaklaşık iki yıl önce oldukça ehil bir doktora amaliyat oldum geceleri ağzım açık uyuyordum nefes alamıyordum bide eğrilik vardı.amaliyat sonrası gene eğrilik oluştu.nefes almamda da rahatlık olmadı.onuda bırakın burnum ben estetiğim diye bas bas bağırıyor.şimdiki aklım olsa olmam insanın doğal burnu gibisi yok.dışarda estetikli burun kimi görsem tanıyorum bariz belli çünkü.eğer görünüşte çok büyük kusur yoksa ben olmayın derimm:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?