Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

deniz merhaba
mecbur değilsen çok fazla farkedilmiyorsa ameliyat olma derim

deniz 16.sında ameliyatım var naci çelik te benimde 2.ameliyatım olucak sonuca göre sana haber vericem biliyorum ne kadar önemli olduğunu seni cok iyi anlayabiliyorum ..

bende inşallah bu yaz Naci Çelik'e ameliyat olcam.Bana fiyat konusunda bilgi verebilir misin?Ameliyattan sonraki gelişmeleri de yazarsan sevinirim...Şimdiden geçmiş olsun...

bende bir hafta önce emre ilhana ameliyat aldım şunada kadar herşey çok güzel gidiyor.burnum güzel gözüküyor şiş olmasına ragmen.bundan sonrada böyle devam eder inş..

jeanne dark sen barış çakıra ameliyat oldun değilmi ve çok memnun kalmıştın... burda bir arkadaşami resmini yollamışsın ve oda çok beğenmiş ışıl ışıl güzelliğin demiş bende daha önce iki defa ameliyat oldum ama yeterince memnun değilim bana da resmini yollarsan çok sevinirim resmi özelden mi yollarsın nasıl yollarsın bilmiyorum ben bu arada iki günlük üyeyim formu kullanmayı pek bilmiyorum ama formu 10 gündür falan okuyorum

tamponsuz ameliyat ilk defa duydum canım...:1shok:
bir problem yaşamadın değil mi?
sevgilerra.s.
merhaba tamponlar alçı çıkınca burnunun şekli nasıl anlatmamışsın bide burun kanatların daraltıldı dikiş var demişsin güzel , çokgüzel ve doğal mı bende aynı şikayetler var gibi burun kanatlarım kalın ve geniş daraltılması küçültülmesi lazım bu arada ben bu yüzden ikinci ameliyat oldum ama hala gene pek fazla farketmedi

geçmiş olsun. senin şikayetin neydi burnunla ilgili öğrenebilir miyim.

yüzüme göre uzundu burnum,kemerliydi ve az kalksın istiyordum.tabi imkansız duruyordu benim için düzelmesi emre beyle görüştüm çok güven verdi ayrıca pcde kendi yaptığı burnum hoş doğal duruyordu.şimdi ameliyat oldum ve 7.günüm tampon alındı akçı kalktı.alttan çok hoş duruyor.iyiki ameliyat olmuşum diyorum.tampon alınırken acımadı ayrıca.ayrıca geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim.senin burnunda sorun ne acaba.

benimde burun ucum düşük, burnum büyük. kemik eğriliği yok ama kocaman bir burun işte. ya nasıl analtsam blemiyorum ki. ben burnum için bilgisayarda yapılan çalışmaları da aman aman beğenmiyorum yani.
bir yandan da şöyle düşünüyorum. demek ki ameliyat olsam bile birşeye benzemeyecek. en iyisi hiç olmamak benim için.
çok kararsızım yani. işyerimden eylül ayı için 4 haftalık izin aldım. ama hala doktor bulamadım. eğer senin için sakıncası yoksa bana resim gönderebilir misin

yani fotoğraf için çok erken tabi ki de. bilgisayarda yaptığı öncesi sonrası çalışmasını demek istemiştim.
tabi eğer sakıncası yoksa

BURUNUN ÖNCEKİ VE SONRAKİ HALINI MAİL ATARMISIN..SANA ÖZELDEN MAILIMI VERMEK İSTERİM VE BİRDE ŞUNU SORUCAM NE KADARA YAPTI BARIŞ BEY!!!AÇIK MI KAPALI MI!!OLDUN!!!

yani fotoğraf için çok erken tabi ki de. bilgisayarda yaptığı öncesi sonrası çalışmasını demek istemiştim.
tabi eğer sakıncası yoksa

o çalışma yok elimde ama daha sonra önceki sonraki halimi koyabilirim bantlar çıkınca
benim burnum küçük kemerliydi şimdi küçük kalkık gibi olcak sanırım

BURUNUN ÖNCEKİ VE SONRAKİ HALINI MAİL ATARMISIN..SANA ÖZELDEN MAILIMI VERMEK İSTERİM VE BİRDE ŞUNU SORUCAM NE KADARA YAPTI BARIŞ BEY!!!AÇIK MI KAPALI MI!!OLDUN!!!

emre ilhan bey yaptı benim burnumu barış bey değil. bantlar çıkınca yollarım olur.3000 ytl ye yakın bir paraya oldum ben.

inş sende ameliyattan sonra benim gibi huzurlu ve mutlu olursun.ben çok üzülüyordum çünkü şimdi iyiki Emre ilhan beye ameliyat olmuşum diyorum.
birde benim burnum ağzıma yakındı ayran içerken çorba yerken falan burnumada geliyordu :)) burun ne önemli şeymiş istediğin saçı yaptıramazsın istediğin gibi makyaj yapamazsın,resim çektiremezsin.neyse oldum bitti.inş bundan sonrası da güzel olur.

emre ilhan bey yaptı benim burnumu barış bey değil. bantlar çıkınca yollarım olur.3000 ytl ye yakın bir paraya oldum ben.
benim de burnum küçük dahada küçülmesini istemiyorum!!!emre bey iyi diyorsun öyle mi!!!
sagol cevabın için....bantlar çıkınca bakarım resimlerine....

Canım , eğer ameliyat olmakla ilgili terddütün varsa ,bana kalırsa sen burnundan şikayetçi değilsin .Eğer çok rahatsızsan yaptır derim ama bu konularda tecrübeli birinin sözünü dinlersen canım , bu tip bir operasyonu yaptırmak için şöyle düşünmelisin "ben bu burundan ne olursa olsun, sonuç nasıl olursa olsun kurtulmak istiyorum " bu sadece burun estetiği için değil tüm estetik operasyonlar için geçerli.Yoksa mutsuz olursun çünkü yapılan işlem güzel bile olsa beğenmezsin .Benim sana yazmamdaki sebep kararsızlığın canım.Çünkü bu ameliyatları sadece başkalarını memnun etmek için yaptırıyorsan olmaz ,senin kendini nasıl gördüğün önemli .Başkaları kusur buluyor diye veya şu burnumu düzeltsem daha iyi olabilir diye düşünürsen yaptırma .Eğer burnun psikolojini bozuyorsa , ne olursa olsun düzelsin diyorsan tereddütsüz yaptır derim . O zaman mutlu olursun ,Yani herşeyi ,burnunda operasyon sonrası kalabilecek kusurları , kabul edecek kadar istemen gerekli .Şeniz

canım ameliyat olduktan sonra kocamaaan bi topik açtım,sağır sultan bile öğrendi estetik yaptırdığımı :roflol: aylarca konu burda durdu,geçen hafta sildim..sen yeni oldugun için görememişsndr..ben cok memnunum resmımı bi sürü arkadaş gördü,aksi bi yorum almadım(tabi beni kırmamak adına da olablır :1rolleyes:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…