Arkadaşlar kapalı teknik burun amelıyatı olan var mı ?
Diğer topicde de yazmıştım kaydirigubbakcemile3 Canım kapalı teknik oldu benimki burun deliklerinde genişleme olmadı.
canım ya benım burnum da sslık oldu dedım ya kemer cıkan cıkısımda cıkıntı var elleyınce hıssedılıyo 15 dk lık bı operasytona gırılır dedıler yınemı aynı seylerı cekıcem dedım hyr dedıler nasıl bı yontemle yapılcak ya acaba kapalı teknıkmı dır sence
Arkadaşlar kapalı teknik burun amelıyatı olan var mı ?
Merhaba herkese..Öncelikle teşekkürler paylaşımlarınız için.Ben de forumu yeni inceleyenlerdenim.
İnternet araştırdığım kadarıyla şu isimlerin iyi olduğunu buldum.Sizlerde iyi ya da kötü yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
Emre İlhan
Barış Çakır
Naci Çelik
Yakup Avşar
Tuba Erdoğan
Taner Korkut
Onur Erol
Ali Gürlek
şimdiden teşekkürler..
Merhaba herkese..Öncelikle teşekkürler paylaşımlarınız için.Ben de forumu yeni inceleyenlerdenim.
İlkokulda düşmüştüm,burun kemiğinde eğrilik oluştu ve bu da nefes almamı büyük ölçüde engelliyor.Hem estetik hem de KBB ile ilgili bir durum oluştu aslında.Bu nedenle plastik cerrahi mi yoksa KBB uzmanı mı yapmalı sorusu da oluşuyor?.
Düşme küçük yaşta olduğu için 18 ine kadar beklemem gerekiyordu.Uzun süreden beri de okul vb sebeplerden dolayı erteledim.Şu an 23 yaşındayım ve ameliyata karar verdim.Ancak sizlerinde dediği gibi en önemli aşamalardan biri doktor seçimi..15 şubatta okulum açılıyor.Zaman da daralıyor bu anlamda.Çok kararsız kaldım arkadaşlar:)
İnternet araştırdığım kadarıyla şu isimlerin iyi olduğunu buldum.Sizlerde iyi ya da kötü yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
Emre İlhan
Barış Çakır
Naci Çelik
Yakup Avşar
Tuba Erdoğan
Taner Korkut
Onur Erol
Ali Gürlek
şimdiden teşekkürler..
İlkokulda düşmüştüm,burun kemiğinde eğrilik oluştu ve bu da nefes almamı büyük ölçüde engelliyor.Hem estetik hem de KBB ile ilgili bir durum oluştu aslında.Bu nedenle plastik cerrahi mi yoksa KBB uzmanı mı yapmalı sorusu da oluşuyor?.
Düşme küçük yaşta olduğu için 18 ine kadar beklemem gerekiyordu.Uzun süreden beri de okul vb sebeplerden dolayı erteledim.Şu an 23 yaşındayım ve ameliyata karar verdim.Ancak sizlerinde dediği gibi en önemli aşamalardan biri doktor seçimi..15 şubatta okulum açılıyor.Zaman da daralıyor bu anlamda.Çok kararsız kaldım arkadaşlar:)
Emre İlhan
Barış Çakır
Naci Çelik
Yakup Avşar
Tuba Erdoğan
Taner Korkut
Onur Erol
Ali Gürlek
şimdiden teşekkürler..
Emre İlhan
Barış Çakır
Naci Çelik
Yakup Avşar
Tuba Erdoğan
Taner Korkut
Onur Erol
Ali Gürlek
şimdiden teşekkürler..
cnm ben burnumu yaptırmak için doktor arayışındayken baya bi burun gördüm önceki ve sonraki halleriyle.yakup avşarın burunlarını beğenmiyorum..yapay geliyo..buyüzden ona yaptırmayı hiç düşünmedim.şöle söyliim yakup avşar bedavaya yapıcak olsa ,yemin ederim yaptırmazdım..ama tabi ki bu benim şahsi fikrim..Ben Yakup Avşarı seçerdim,biraz pahalı ama hiç kötü yorum okumadım onun hakkında......
ünal şahine ameliyat olup memnun kalan var mı arkadaşlar?bir de hiçbir yerde aşağı yukarı ücreti ne kadar eder onu bile bulamadım.yardımcı olursanız çoook sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?