Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Diğer topicde de yazmıştım kaydirigubbakcemile3 Canım kapalı teknik oldu benimki burun deliklerinde genişleme olmadı.

canım ya benım burnum da sslık oldu dedım ya kemer cıkan cıkısımda cıkıntı var elleyınce hıssedılıyo 15 dk lık bı operasytona gırılır dedıler yınemı aynı seylerı cekıcem dedım hyr dedıler nasıl bı yontemle yapılcak ya acaba kapalı teknıkmı dır sence

Canım hiç bir fikrim yok ama lokal anesteziyle yaparlar sanırım okadar kısa sürücekse.

arkadaşlar

ben yaptırdım 10 sene önce
walla okulun en güzel kızı yaptı beni dr.um
(ama inanın yüzün geri kalanını güzelliğide mühim, çene konturu, gözlerin yapısı, kaşlar, bunlar vasatsa, hokka burun mucize yaratmıyor)

ben tek ameliyat oldum, cahillik, konrole bile gitmemiştim... düşünün
ama dr.um çok yetenekliydi...
ismini yazmak istemiyorum.
arzu eden varsa, özelden yollarım.

buarada kardeşim benden 8 sene sonra karar verdi ameliyata,
sandıki tüm dr.lar başarılı, bi hava bi poz, en popülerlerden birine gittt.... hahah
malesef benim eski dr.um revizyon yapıp düzeltii..

tecrübe şart böyle işlerde.
mutlaka tecrübe diorum.

saygılar.

Arkadaşlar kapalı teknik burun amelıyatı olan var mı ?

ben 10 sene önce kapalı oldum
çok daha doğal duruyor benimki diğerlerine göre...
tavisye ederim bu yöntemi...

tabi şimdi devir deişti, belkim benim drum bile açık yapıyordur.
bir bilgim yok...

buarada 50 mesajı dolduramadığım iiçin
özel yazamıyorummm
ama dr adı öğrenmek isteyen mesaj atsın 50 olunca dönerim tek tek

ünal şahine ameliyat olup memnun kalan var mı arkadaşlar?bir de hiçbir yerde aşağı yukarı ücreti ne kadar eder onu bile bulamadım.yardımcı olursanız çoook sevinirim.

Merhaba herkese..Öncelikle teşekkürler paylaşımlarınız için.Ben de forumu yeni inceleyenlerdenim.

ılkokulda düşmüştüm,burun kemiğinde eğrilik oluştu ve bu da nefes almamı büyük ölçüde engelliyor.Hem estetik hem de KBB ile ilgili bir durum oluştu aslında.Bu nedenle plastik cerrahi mi yoksa KBB uzmanı mı yapmalı sorusu da oluşuyor?.
Düşme küçük yaşta olduğu için 18 ine kadar beklemem gerekiyordu.Uzun süreden beri de okul vb sebeplerden dolayı erteledim.Şu an 23 yaşındayım ve ameliyata karar verdim.Ancak sizlerinde dediği gibi en önemli aşamalardan biri doktor seçimi..15 şubatta okulum açılıyor.Zaman da daralıyor bu anlamda.Çok kararsız kaldım arkadaşlar:)

ınternet araştırdığım kadarıyla şu isimlerin iyi olduğunu buldum.Sizlerde iyi ya da kötü yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.

Emre ılhan
Barış Çakır
Naci Çelik
Yakup Avşar
Tuba Erdoğan
Taner Korkut
Onur Erol
Ali Gürlek

şimdiden teşekkürler..

canım, bu iş birazda şans işi, ama sana tavsiyem öncesi-sonrası fotolarına bakıp karar vermen...Burda tavsiye eden arkadaşlar olsa dahi, mutlaka ama mutlaka öncesi-sonrası konusunda fikrin olsun...çünkü güzellik göreceli, kimi hokka gibi yapılmış burun sever, kimi kemiği düzeltilse yeterli bulur, hekresin güzeelik kavramı farklı...

Emre İlhan benim doktorum. Dün görüştüm kendisiyle çok araştırdım ve doktorumu buldum. Baharda ameliyat olucam kendisine..Benim burnum çok komplike bir durumda revizyon olucam üçüncü ameliyatım ve doktorum bu konuda çok başarılı...Çok ameliyat yapmış revizyon da...İlk defa açılacak bir burun tabiiki çok çok daha kolay olur...Tavsiye ederim Emre beyi...Ben tam olarak bu tarz bir doktor arıyordum..Buldum sonunda..Başka topiclere de yazdım..Çok hastası var bu forumda, resimleri görebilirsin...

araştırdığın isimler arasında sağlık sektöründe çalışmış biri olarak BARIŞ ÇAKIR ' ı tavsiye ederim.

Emre İlhan diyorum ben de benim de doktorum , resileri profilimde var...geçmiş olsun şimdiden..

Ben Yakup Avşarı seçerdim,biraz pahalı ama hiç kötü yorum okumadım onun hakkında......
cnm ben burnumu yaptırmak için doktor arayışındayken baya bi burun gördüm önceki ve sonraki halleriyle.yakup avşarın burunlarını beğenmiyorum..yapay geliyo..buyüzden ona yaptırmayı hiç düşünmedim.şöle söyliim yakup avşar bedavaya yapıcak olsa ,yemin ederim yaptırmazdım..ama tabi ki bu benim şahsi fikrim..

ünal şahine ameliyat olup memnun kalan var mı arkadaşlar?bir de hiçbir yerde aşağı yukarı ücreti ne kadar eder onu bile bulamadım.yardımcı olursanız çoook sevinirim.

ben ameliyat olmadım ama mail atmıştım.2 buçuk 3 arası ama buruna göre farklılaşıyor dedi. mail at onepe hemen ücretsiz randevu günü de ayarlıyorlar

merhaba ben yeni üyeyim burun ameliyatı en çok ilgimi çeken konu çünkü bende 2006 senesinde ameliyat oldum küçükken 2 kez düştüm ve burnumda koca bi kemik çıkıntısı oluştu bununla birlikte nefes alma sorunuda yaşadım düştüğümde 13 yaşımdaydım bi doktora gittim yaşımın küçük olması nedeniyle o an bişey yapılamayacağını ancak ergenlik dönemi tamamlandıktan sonra ameliyat olabileceğimi söyledi. Bende 18 yaşımın geçmesini bekledim. Şuan iyikide ameliyat olmuşum diyorum sadece ben değil beni tanıyan herkes aynı fikirde. Ameliyat öncesi burnum gerçekten kötüydü yüzümde kocaman eğri bir burun resim bile çektirmek istemiyordum. ıyikide yaptırmışım diyorum. Doktorum gerçekten bu konuda başarılı bi kişiymiş ki hiç pişman olmadım umarım sizde doğru kişiyi bulur ve pişman olmazsınız.

kızlar merhaba 4.5 ay önce ameliyat oldum. burnum o kadar çok yağlanıyoki koca koca sivilceler çıkıyo üzerinde eskiden hiç olmazdı böle şeyler. aynı durumu yaşayan veya bi çözüm önerisi olan var mı?kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…