kızlar merhaba 4.5 ay önce ameliyat oldum. burnum o kadar çok yağlanıyoki koca koca sivilceler çıkıyo üzerinde eskiden hiç olmazdı böle şeyler. aynı durumu yaşayan veya bi çözüm önerisi olan var mı?kaydirigubbakcemile2
kızlar bugün uzun uzun okuyup düşündükten sonra reha beyden randevu almaya karar verdim ama kendisi 1 yıl boyunca kimseye randevu vermiyormuş yurtdışına gidecekmişmafoldumben mecbur diğer doktorları araştırmaya başlayacağım ama yorumları okuduğumda fotoğraflarını koyduklarını söyleyen birçok üye var sadece birkaçının profilinde foto görebildim.yeniyim pek bilmiyorum fotoların açıldığı başka bir yer mi var sitede?
cnm cogu kişinin fotoları sadece arkadas listesinde olanlar için görünür durumda. resimlerini gormek istediklerine arkadaslık talebi gonderebilirsin. :)
nazarcım ya çok korkuyorum bayılmaktan ayılmaktan 2 şubata az kaldı((((((((
arkadaslar ameliyatın 14. gunundeyim ama hala sislikler var ne zaman duzelirrrr buuuuu
durum sizceeee
Merhaba arkadaşlar...Ben 15 gün önce ameliyat oldum.Hiç acı çekmedim diyebilirim,morarma ve şişliklerim de yok denecek kadar azdı.Ödemleri henüz tam atamadım bu sebep olabilir mi bilmiyorum ama sanki bir kemer var burnumun üstünde.Buna benzer bir sorun yaşayan var mı aramızda sormak istedim.Burnun bi tarafı daha şiş olabilir mi ya da üzerinde bir kemik çıkıntısı hissine yol açabilir mi bu şişlikler??
Merhaba arkadaşlar...Ben 15 gün önce ameliyat oldum.Hiç acı çekmedim diyebilirim,morarma ve şişliklerim de yok denecek kadar azdı.Ödemleri henüz tam atamadım bu sebep olabilir mi bilmiyorum ama sanki bir kemer var burnumun üstünde.Buna benzer bir sorun yaşayan var mı aramızda sormak istedim.Burnun bi tarafı daha şiş olabilir mi ya da üzerinde bir kemik çıkıntısı hissine yol açabilir mi bu şişlikler??
arkadaslar ameliyatın 14. gunundeyim ama hala sislikler var ne zaman duzelirrrr buuuuu
durum sizceeee
arkadaşlar ben de çrşmba günü ufuk bilkay a ameliyat oldum, dün silikonlar alındı, hftya çarşamba da alçım alınacak. burnumun yeni görüntüsünü ben de sizler gibi çok merak ediorum, inş. herkes istediği buruna kawuşur. yalnız benim şimdi tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak, umarım yanıt bulur.. bu konuda çok endişeliyim çünkü.. gözçewresindeki morluklar için doktorum herahngi bi krem ws. wermedi, acaba aranızda bu morlukların geçmesi we kalıcı olmaması için herhangi bi krem kullanan war mı arkadaşlar? kullanıorsanız eğer kremin ismini werebilir misiniz? çok geç kalmadan başlamak istiorum, korkuorum geçmicek die.. şimdiden ilginize teşekkürler çok, herkese geçmiş olsun..
Canım morluklar için kalıcı olmaması adına bu havada bile çıkarken 50 faktörlü güneş kremi kullanmalısın...Kendilğinden geçecekler...Boğazının acısıda ameliyatta nefes alman için entübe işlemi yapılıyor yani bir boruyla makinaya bağlanıyorsun..Büyük ihtimalle onu iterken tahriş olmuştur..Benim öyle olmuştu...Yumuşatmak için boğazını ılık şeyler iç..O da birkaç güne geçer..Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?