Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba arkadaslar
ben yakup avsara ameliyat oldum bugun 12. gunum ama hic agrım olmadı gercekten cok rahat ameliyata girdim ve cıktım simdilik sabırla sisliklerimin gecmesini bekliyorum... guvenle ameliyatınızı yaptırabileceginiz bir doktor diyebilirim...

cnm bende de aynısı oldu. normal bir durum birçok kişi de oluor ameliyattan sonra aşırı yağlanma. sanırım senin de açık teknikle oldu ameliyatın. ameliyat sırasında derideki kılcal damarlarda dolaşım bozuklugu oluormus sanırım düzelene kdr yağlanma yapıormus. kesin olarak ondan mı bilmiorm. merak etme bir süre sonra normale dönüor. benm de baya bir süre aşırı yağlanma oldu. çözüm olarak ben birşey bulamamıştım cünkü inatla yağlanıordu. ellerini burnundan uzak tutmaya bak bence sivilceye neden o olabilir cok da yağlanınca. sabret geçicek. :) cok geçmiş olsun.

kızlar bugün uzun uzun okuyup düşündükten sonra reha beyden randevu almaya karar verdim ama kendisi 1 yıl boyunca kimseye randevu vermiyormuş yurtdışına gidecekmişmafoldumben mecbur diğer doktorları araştırmaya başlayacağım ama yorumları okuduğumda fotoğraflarını koyduklarını söyleyen birçok üye var sadece birkaçının profilinde foto görebildim.yeniyim pek bilmiyorum fotoların açıldığı başka bir yer mi var sitede?

cnm cogu kişinin fotoları sadece arkadas listesinde olanlar için görünür durumda. resimlerini gormek istediklerine arkadaslık talebi gonderebilirsin. :)

nazarcım ya çok korkuyorum bayılmaktan ayılmaktan 2 şubata az kaldı((((((((

Ne zaman bayılıp ne zaman ayıldığını farketmiceksinki korkma hiç :))

arkadaslar ameliyatın 14. gunundeyim ama hala sislikler var ne zaman duzelirrrr buuuuu
durum sizceeee

Daha çok erken hiç kafana takma şişlikleri 2 hafta sonra ne kadar indiğini farkediceksin.

Merhaba arkadaşlar...Ben 15 gün önce ameliyat oldum.Hiç acı çekmedim diyebilirim,morarma ve şişliklerim de yok denecek kadar azdı.Ödemleri henüz tam atamadım bu sebep olabilir mi bilmiyorum ama sanki bir kemer var burnumun üstünde.Buna benzer bir sorun yaşayan var mı aramızda sormak istedim.Burnun bi tarafı daha şiş olabilir mi ya da üzerinde bir kemik çıkıntısı hissine yol açabilir mi bu şişlikler??

Şişliklerden olabilir ..

benımde burnumda bıtaraf sıs bı taraf ınıkdı yanı bı bırafı sısıyodu bı tarafı ınıyodu 3 ayımı doldurdum odem pek kalmadı arada belkı bı tarf sısıyo ama 3 ay doldu burnumda kemer gıbı bı cıkıntı olusdu ama farkedılmıyor elımı surunce hıssedıyorum ıcerde sıvılce gıbı bı sıslık var doktruma gosterdım 3 ayın cok erken bıraz bekleyelım gorelım dedı 6 ayımda yıne gıdıcem kontrole eger durum aynıysa 9 ayım doldugunda 1 snelık falan ken opeeraasyon yapıcakmıs ufak torpuleme operasyonu bakalım ıns bısı olmaz o deıl ucret ıns talep etme benım kusuurm deıl sonucda

arkadaslar ameliyatın 14. gunundeyim ama hala sislikler var ne zaman duzelirrrr buuuuu
durum sizceeee

cnm bizde aynılarını yaşadık
ben şişliklerim yüzünde nasıl ağlamıştım yüzüm gözüm daha bi şişmişti davul gibi olmuştum nerdeyse abartmıyorum
ödem 1. ayın sonunda baya bi iniyo 6 ayın sonuna kadar da neredeyse yüzüne tam anlamıyla oturmuş sayılıyo

evet ilk gorus anı hayal kırıklıgı oluyo aslında gun be gun degistigini goruyosun profil sorunsuz ama toparlak bi burun gibi duruyo doktoruma soledim incelicek ve dahada zariflesicegini soyledi cnm umarım ole olucaktır :))

ameliyattan önce burdan we başka yerlerdede ne kadar okusamda ameliyat öncesi ve sonrası neler olacak,şişliklerin zamanla ineceğini bilsemde ilk açıldığında ve halada telaş yapıorum sabırsız dawranıorum ne zaman geçeçek ne zaman normale dönecek diye:roflol: umarım en kısa zamanda hepimiz istediğimiz sonuca ulaşabiliriz(bendeeee)yerimseniben

arkadaşlar ben de çrşmba günü ufuk bilkay a ameliyat oldum, dün silikonlar alındı, hftya çarşamba da alçım alınacak. burnumun yeni görüntüsünü ben de sizler gibi çok merak ediorum, inş. herkes istediği buruna kawuşur. yalnız benim şimdi tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak, umarım yanıt bulur.. bu konuda çok endişeliyim çünkü.. gözçewresindeki morluklar için doktorum herahngi bi krem ws. wermedi, acaba aranızda bu morlukların geçmesi we kalıcı olmaması için herhangi bi krem kullanan war mı arkadaşlar? kullanıorsanız eğer kremin ismini werebilir misiniz? çok geç kalmadan başlamak istiorum, korkuorum geçmicek die.. şimdiden ilginize teşekkürler çok, herkese geçmiş olsun..

ark.lar unuttum sormayı.. bir de boğazım çoook acıyo.. bunun için bi öneriniz war mı? tşk. ler tekrar..

Canım morluklar için kalıcı olmaması adına bu havada bile çıkarken 50 faktörlü güneş kremi kullanmalısın...Kendilğinden geçecekler...Boğazının acısıda ameliyatta nefes alman için entübe işlemi yapılıyor yani bir boruyla makinaya bağlanıyorsun..Büyük ihtimalle onu iterken tahriş olmuştur..Benim öyle olmuştu...Yumuşatmak için boğazını ılık şeyler iç..O da birkaç güne geçer..Geçmiş olsun...

merhaba arkadaslar 17. gunumdeyim ameliyat gunude dahil burnumun icindeki yaralar vede osertlik henuz gecmedi sizce ne kadr zaman gerekiyor sertligin inmesi icin ...
bide burunla alnın birlestiği yerde ben elledigimde elime gelen bi kucuk cıkıntı var ama goruntude hiç bisey belli degill sizdede varmı cevaplarsanız cok sevinirim ...

cnm çoookk tşk. ederim içim rahatladı gerçekten çünkü çok kafaya takmıştım ya geçmezlerse falan die. :) o zaman hemen yüksek faktörlü bir güneş kremi alıorum. ilgine çok tşk. ederim, sana da çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan..

arkadaslar 19. gunumdeyim profil super ama burnum onen genis incelicekmi bu ya simdi anlıyorum neden burun estetigi olununca resimlerin hep yandan cekildigini ...
yada boylemi kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…