cnm panik yapma hiç herşey yolunda :icecream: benim 17 gün oldu hala burnumdan alamıyorum,ağzım sürekli bi karış açık :teytey:herkese mrb ben yeni ameliyat oldum tamponlar alındı iki gün önce ama hala nefes alamıyorum ameliyat olanlarda da mı böyle oldu lütfen paylaşırsanız sevinirim çok tedirginim.ne zman nefes almaya başlarım?
cnm bende 17 gün oldu ameliyat olalı..bir hafta sonra görüğümde senin gibi profilden iyi ama önden korkunç kötüydü.depresyona girdim 10 gün hayatı zehir ettim kendime..dün tekrar kontrolüm vardı.yeni bandajlar takılmadan baktığımda burnumun gerçektende değiştiğini farkettim.hala şiş hala geniş ama eskisi kadar diil.ben panik yaptım sen yapma cnm..zamanla gerçektende incelip kibarlaşıyoarkadaslar 19. gunumdeyim profil super ama burnum onen genis incelicekmi bu ya simdi anlıyorum neden burun estetigi olununca resimlerin hep yandan cekildigini ...
yada boylemi kalıcak
cnm benim şişlikler ve morluklar korkunçtu.doktor ameliyat sonrasında gün içerisinde sık sık ameliyat eldivenlerinin içine kalıp kalıp buz koyup bağlayıp iki gözümede koymasını söyledi anneme.sonrasındada morluklarım için "arnica krem" eczaneden aldırdı yine günde bikaç kes morluklarıma sürmesi için..resmen mucizevi şekilde hiç geçmiceni sandığım kocaman morluklarım 5 günde geçti şok oldum..tavsiye ederim..arkadaşlar ben de çrşmba günü ufuk bilkay a ameliyat oldum, dün silikonlar alındı, hftya çarşamba da alçım alınacak. burnumun yeni görüntüsünü ben de sizler gibi çok merak ediorum, inş. herkes istediği buruna kawuşur. yalnız benim şimdi tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak, umarım yanıt bulur.. bu konuda çok endişeliyim çünkü.. gözçewresindeki morluklar için doktorum herahngi bi krem ws. wermedi, acaba aranızda bu morlukların geçmesi we kalıcı olmaması için herhangi bi krem kullanan war mı arkadaşlar? kullanıorsanız eğer kremin ismini werebilir misiniz? çok geç kalmadan başlamak istiorum, korkuorum geçmicek die.. şimdiden ilginize teşekkürler çok, herkese geçmiş olsun..
herkese mrb ben yeni ameliyat oldum tamponlar alındı iki gün önce ama hala nefes alamıyorum ameliyat olanlarda da mı böyle oldu lütfen paylaşırsanız sevinirim çok tedirginim.ne zman nefes almaya başlarım?
arkadaşlar ben de çrşmba günü ufuk bilkay a ameliyat oldum, dün silikonlar alındı, hftya çarşamba da alçım alınacak. burnumun yeni görüntüsünü ben de sizler gibi çok merak ediorum, inş. herkes istediği buruna kawuşur. yalnız benim şimdi tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak, umarım yanıt bulur.. bu konuda çok endişeliyim çünkü.. gözçewresindeki morluklar için doktorum herahngi bi krem ws. wermedi, acaba aranızda bu morlukların geçmesi we kalıcı olmaması için herhangi bi krem kullanan war mı arkadaşlar? kullanıorsanız eğer kremin ismini werebilir misiniz? çok geç kalmadan başlamak istiorum, korkuorum geçmicek die.. şimdiden ilginize teşekkürler çok, herkese geçmiş olsun..
cnm bende 17 gün oldu ameliyat olalı..bir hafta sonra görüğümde senin gibi profilden iyi ama önden korkunç kötüydü.depresyona girdim 10 gün hayatı zehir ettim kendime..dün tekrar kontrolüm vardı.yeni bandajlar takılmadan baktığımda burnumun gerçektende değiştiğini farkettim.hala şiş hala geniş ama eskisi kadar diil.ben panik yaptım sen yapma cnm..zamanla gerçektende incelip kibarlaşıyo
cnm panik yapma hiç herşey yolunda :icecream: benim 17 gün oldu hala burnumdan alamıyorum,ağzım sürekli bi karış açık :teytey:
cnm benim şişlikler ve morluklar korkunçtu.doktor ameliyat sonrasında gün içerisinde sık sık ameliyat eldivenlerinin içine kalıp kalıp buz koyup bağlayıp iki gözümede koymasını söyledi anneme.sonrasındada morluklarım için "arnica krem" eczaneden aldırdı yine günde bikaç kes morluklarıma sürmesi için..resmen mucizevi şekilde hiç geçmiceni sandığım kocaman morluklarım 5 günde geçti şok oldum..tavsiye ederim..
sasha 9 arkadasım morluklar kendılıgınden gecıyor.bnde korkmustum.1.haftayı atlattım alcım alındı morluk kalmadı.5inci gunden sonra morluklar sararıor.şu an tek sorunum goz cewrem hala cukur.herzaman kullandıgım nemlendırıcımı kullanıorm.zamanla yerıne gelır inş.bnce morluklar ıcın bırsey surme zaten goz cevremız hassas.yeterınce şişlkler oldu bırde cesıtlı kremlerle yormak dogru olmaz dıye dusunuyorum.tabı gunese maruz kalıcaksan gunes koruyucu bnde tavsıye ederım.ben gunese cıkmadım gecene kadar
merhaba arkadaslar 17. gunumdeyim ameliyat gunude dahil burnumun icindeki yaralar vede osertlik henuz gecmedi sizce ne kadr zaman gerekiyor sertligin inmesi icin ...
bide burunla alnın birlestiği yerde ben elledigimde elime gelen bi kucuk cıkıntı var ama goruntude hiç bisey belli degill sizdede varmı cevaplarsanız cok sevinirim ...
Benim doktorum Emre Ilhan. Bence kesinlikle kimse eline su dokemez...kızlar bişey sormam gerek. Şimdi ameliyattan sonra açık teknikle bile olsa 2 delik birbirinden biraz daha farklı oluyo ya,ne kadar süre sonra eşitlenir,delikler normale döner?? Benim değil ama bi yakınımın başına geldi.1hafta oldu ameliyat olalı 2 delik farklı şuan biri daha geniş. Alçısı alınmadı daha. Ama çok takıyo kafasına.Bende başıma gelmediğinden yardımcı olamıyorum ona. Siz bişey biliyormusunuz bu konuda?Lütfen yardımcı olurmusunuz
kızlar bişey sormam gerek. Şimdi ameliyattan sonra açık teknikle bile olsa 2 delik birbirinden biraz daha farklı oluyo ya,ne kadar süre sonra eşitlenir,delikler normale döner?? Benim değil ama bi yakınımın başına geldi.1hafta oldu ameliyat olalı 2 delik farklı şuan biri daha geniş. Alçısı alınmadı daha. Ama çok takıyo kafasına.Bende başıma gelmediğinden yardımcı olamıyorum ona. Siz bişey biliyormusunuz bu konuda?Lütfen yardımcı olurmusunuz
cnmm sen ne zaman oldun? haberim olmadı hiç, çok geçmiş olsun. kime oldun merak ettim? ewt benimkiler sararmış durumdalar şu an, en güzeli ben güneş koruyucu süreyim dediğin gibi, yormamak en güzeli..
mrhba benim burnumda et var ve aldırmayı düsünüyorum ama burnunda sekil olarak değisiklik olur diyolar bu doğrumu yazarsanız sevinirim.......
mrhba benim burnumda et var ve aldırmayı düsünüyorum ama burnunda sekil olarak değisiklik olur diyolar bu doğrumu yazarsanız sevinirim.......
Aynı yerde bendede bi çıkıntı var 3. ayımdayım ve geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?