cnm bendede kemık var gorunurde kotu bısı yok dıkkatlı ce bakınca bellı oluyo ıcerıde asıvılce buyuklugunde bı kemık gıbı cıkıntı doktora gorundum eve tvar dedı senın bole gezınmen benım ıısme gelmez zaten dedı 9 ayında tekrr bakarız aynıysa hala 1 senelık oldugunda operasyo yaparız 15 dk lık torpuleme ıslemıyle duzeltırız dedı
burnumdaki et sag tarafta ve burnumun hafıf dusmesıne sebeb oluyo abımın doktoruna sordugumda etı aldıgımızda az da olsa burnunun yukarı kalkacagını söledi burun seklim buymus suanda burnum ıdal bi burun olarak duruyo ama et beni rahatsız ediyo özellikle soğuk havalarda
Bendeki belli olmuyo hiç. içim kötü oluyo ya tekrar operasyon diyince :bbo:
rabarba önden genişmiydi burnun amelıyattan sonra bnm 2.hafta olcak kalın önden
Benim doktorum Emre Ilhan. Bence kesinlikle kimse eline su dokemez...
Onun soyledigine gore normalde de insanlarin burun delikleri esit degildir, ufak da olsa farkliliklar vardir... ameliyat sonrasinda birkac ay asimetri daha goze batabilir ama 2-3 aya kadar farkedilmez hale gelir...
bnm iki deli inanılmaz farklıydı ikinci haftam dolmadı biraz eşitlendiler.bekliyorum hala.hatta daha buyuk olan ertesi gun dıgerınden daha kucuk oldu.hergun degısıyor.benneyaptımki
Genişti tabi canım sonradan inceldi. Şişliklar indikce inceliyo
canım benimde 22. gunum onden hala kalın burnum ve sis bu durum tamamen ne zaman gecicek yanı ne zaman ınceligi farkedebiliyosun boylemı kalıcak yoksa :-((((((((((((((((
bnmde önden bakınca bi tarafı çan gibi açılıyor.alçıdan çıktığında da öyleydi.burun ucumda daha şiş.eskisinden daha büyük görünüyor ön taraftan burnum.ikinci haftayı atlattm sayılır:uhm: cnm cok sıkılıo bu duruma.ama kemıkte şişermiş yani kemiklerde oturur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?