Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bendeki belli olmuyo hiç. içim kötü oluyo ya tekrar operasyon diyince :bbo:

bncede aldır saglık ıcın.yamuk mu oluor kalkınca bır tarafı

suanda bi yamukluk yok ama soğuk havalarda agrı oluyor doktor burnundaki eti aldığımızda biraz kalkacak yani hokka burun dedikleri tabir olcak diyor...normal burun yapım buymus et olduğu icin engelliyomus dısardan bakıldıgında et oldugu anlasılmıyor dokunuldugunda anca

bnm iki deli inanılmaz farklıydı ikinci haftam dolmadı biraz eşitlendiler.bekliyorum hala.hatta daha buyuk olan ertesi gun dıgerınden daha kucuk oldu.hergun degısıyor.benneyaptımki

aynen iletiyorum bunları ona.Teşekkür ederim kızlarzemuszemus

herkese merhaba :)
ben 2 sene önce yazın okullar kapandığında ameliyat oldum. benim sadece estetik değildi bir burun deliğimden hiç nefes alamıyordum o yüzden büyük bi ameliyattı ve normal bi ameliyatta 1 saat durulurken ben 4 saat kaldım. tamponlarım vardı ve tabi bunlara alışmam baya zor oldu sadece ağzımdan nefes aldığım için geceleri çok horultum oluyordu :) ilk gün sadece sıvı yedim ve gözlerim 3.ncü günde oldukça şişti. ama buz kompleksi yaparak biraz daha rahatladım.
son olarak şunu söyleyebilirim, ne sıkıntı yaşarsanız yaşayın inanın o alçı ve tamponlar alındığında iyiki yapmışım diyorsnuz :)

canım benimde 22. gunum onden hala kalın burnum ve sis bu durum tamamen ne zaman gecicek yanı ne zaman ınceligi farkedebiliyosun boylemı kalıcak yoksa :-((((((((((((((((

bnmde önden bakınca bi tarafı çan gibi açılıyor.alçıdan çıktığında da öyleydi.burun ucumda daha şiş.eskisinden daha büyük görünüyor ön taraftan burnum.ikinci haftayı atlattm sayılır:uhm: cnm cok sıkılıo bu duruma.ama kemıkte şişermiş yani kemiklerde oturur inşallah.

yani cnm benim 23 gunum geride kaldı odum kopuyo sis kalıcakmı diyeee
sabır sabırrrrr ya sabır beklememiz lasım heralde

ameliyat olalı yaklaşık olarak 2ay oluyor...burnumun sol tarafı sorunsuz bi şekilde kemikler oturdu ama sağ tarafta burnumun üstünde sanki hafif bi çıkıntı war:1no2: profillerden belli olmuyor ancak elleyince hissediliyor ve hafif yan durduğumda orası biraz kawisli duruyorCADIARZU zamanla kemikler tam anlamıyla oturmaya başlayınca o şişlikte geçermi???? çünkü sol taraf düz bi şeklide kaynadı ama sağ taraf sanırım biraz kemikleşme tam olmadı:1no2:

Herkeste farklı bi etki yaratabilir ama bnm ameliyatımın 4. günü morluk kalmadı göz kapaklarım hafif kırmızı oda incecik çizgi halinde.. Şişliklerde baya indi ameliyat olmadım desem birine inanır alçım var sadece.. Doktor Arnica diye bi krem aldırdı daha öncede çok sormuştum cvp alamamıştım burdakilerden arnicayı ameliyat oldugunuz ilk günden sürün morlukları alıyor hemen.. Ödem ve morluk geçirici bi krem özellikleride çok iyi ve bitkisel bi kremmiş. Tavsiye ederim herkese

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1. ayda %90 iner deniliyor ama kiminle konustuysam 6 ay falan dıyor.arkadasımın 2 aylık halıyle bı kac senelık halı arasında cok fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…