Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben adetımın ılk gunu gırdım ama o gece cok agrı cektıgım ve hıc uyuyamadıgım ıcın narkoz sonrası bıraz kotu gectı vıcudum cok yorgun dusmus ılk gunu degılde 3. gunu falan olabılırsın bırsey olmaz

selam ben cance canim sen hangi doktora ameliyat oldun oyrenebilirmiyimm yazarsan cok sevinirim ben de dusunuyrum ameliyati

selam ben yeni uye oldum ve bu siteyi oyreniyorum bana yardimci olabiecek arkadaslardan rica ediyorum ben burun ameliyati dusunuyorum ve olanlar varsa paylasmak isterim resmleri de vrsa eyer gorebilirmiyim

merhaba arkadaşlar.şimdi ilk defa girdim buraya.benim ameliyatımın 10.günü oldu ve moralim çok bozuk çok pişmanım şuan.inşallah geçer.doktorum şuan ödem var diyo ama ben inanamıyorum,çünkü dokununca bi et değil kemik geliyor ele.kemiğin nesi inecek anlayamıyorum.önden bakınca çok kalın,özellikle iki gözümün arası.bu geçicek mi gerçekten.şimdiden 2.ameliyatı düşünmeye başladım.hergün ağlıyorum..

kızlar merhaba. ben de ameliyat olacağım ama ben de tedirginim acaba regl dönemine denk gelir mi diye. şimdiden stres oldum. daha önce bademcik ameliyatı olmuştum onda son günüm olduğu için ameliyatımı gerçekleştirdiler, yoksa kalacaktı. burun için de aynı şey geçerli olur mu acaba.

10 gun daha cok tez bence sen kednini uzme iyi olacak insallah cok gecmis olsun 10 gun daha cok tezvereliniortak

CADIARZU bende burun ameliyatı olucam arkadaşlar ama buradaki yorumları okuyunca inanın çok korktum :bbo: yani ağrılar , sızılar , morluklar , şişlikler ...... :1shok: Bi de istediğim gibi olmazsa , al başına belayı , korkuyorum walla kendime bişey yaparım diye :1no2: Şu son yorumlarda yeni ameliyat olmuş arkadaşlardan biraz da olumlu cümleler duysam , içim rahatlayacak bilmiyorumkismile

Hemen kurayım canım :))
Ben ameliyat olalı 8 gün oluyor, ne ağrı ne sızı hiç bir acı hissetmedim, e şişlik oluor onu da en fazla birgün çekiyosun sonrasında hızla iyileşyirosun tabi bunun yapıylada alakası var.. Ama söylediğim gibi hafta içinde bi çok şeyden kurtulmuş oluyosun :)) Sormak istediğin şeyler olursa yaz bilgilendiririm..zemuszemus

benim ameliyatım iki hafta sonra inşallah - bir aksilik çıkmazsa.
yorumları okudukça bir an önce ameliyat olmak istiyorum. sonucu merakla bekliyorum.
sizinle paylaşmadan edemedim.

benim ameliyatım iki hafta sonra inşallah - bir aksilik çıkmazsa.
yorumları okudukça bir an önce ameliyat olmak istiyorum. sonucu merakla bekliyorum.
sizinle paylaşmadan edemedim.

2007 arkadaşım , sanırım sende bursa'dasın. Lütfen bana bildirirmisin ? hangi doktor , ücreti ne kadar ? Ben de 10 gün sonraya ameliyat olucam ama hala doktorum konusunda kafam karışık :uhm: korkuyorum ve endişelerim var. Doktorun ilgili mi , sana nasıl davrandı ? neler anlattı ? pc de yüzüne tasarım yapıldı mı ? bilmiyorumkismile sorularımı cevaplarsan çok sevinicem canım.

Nehiyy canım, sen atlatmışsın çok geçmiş olsun a.s. umarım burnun hayalindeki gibi olur. Senin önceki yorumlarını da okudum. Ameliyat öncesi ve sonrası........ Sanırım bu konuda epey araştırma yapmışsın ve nihayet ameliyatını da olmuşsun , Hayırlı olsun darısı başıma. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinicem canım. Benim ameliyat tarihim 10 gün sonra. Burnumda epey kemerli. Doktorum ünlü biri ama çok ilgisiz. Sanırım nasıl olsa meşhurum ve hastam çok diye düşünüyor. CADIARZU Senin doktorunla diyaloğun nasıl ? ameliyat öncesi sana doyurucu bilgi verdi mi ? Malum bu estetik ameliyatlar aynı zamanda psikoloji ile de ilgili. Yani ben ameliyatımı olmuşum psikolojim bozulmuş ne anlamı kalacak... ;ki bir sürü acı da hissediliyormuş ? Moralim çok kötü . resmen korkuyorum :çok üzgünüm:

canım bence cok fazla emın degılsen bıraz daha dusun derım ben.
sonucta cok muhım bır karar bu ve amelıyat kararı kadar tabı doktor secımı de onemlı estetık amelıyatlarda en onemlısı doktoruna ısınman ve onun senın ıcın ıyı bır seyler cıkaracagına ınanmak olduguna ınanıyorum.
ben de 1 bucuk hafta evvel amelıyat oldum , benım doktorum oyle tanınmıs bırı falan da degıldı ama benım ıcım ona ısındı ben ona inandım ve amelıyatımı tereddutsuz oldum.
anlayacagın bence doktoruna guvenmek ınanmak onemlı.bırısının guvendıgıne sen guvenemeyebılırsın o sebeple kendın ınanacagın bır ınsanı tercıh etmelısın sırf unlu bır doktor dıye de bu moralle o masaya yatmak zorunda degılsın.
ınsallah en ıyı sonucu alırsın tatlımmmma.s.

of off

Ben de senin dusunduklerini dusunuyordum. Bugun 15.gunum Emre Ilhan'a ameliyat oldum. Korktugum hicbirsey basima gelmedi. Bilseydim daha once olurdum, bunca sene dusunmezdim...

crazy arkadaşım , evet emin değilim.. Ya doktorumla diyalog bile kuramadık ki, adam sadece hemşirelerini muhatap ediyor ( ünlü ya ) :umursamaz: Nereden ısınacam sadece iki kelime etti o kadar hatta yüzüme uygun tasarım bile yapmadı. Yanında çalışanları diyor ki , O işini bilir, :uhm: ama buradaki başka arkadaşlardan da aynı ilgisizlikle alakalı şikayetleri duydum. Çok karasızım ve üzgün :çok üzgünüm: Senin doktorun kimdi. Tavsiye edermisin bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim , çünkü hala geri dönme şansım var. mirmirmirmir

Ben de senin dusunduklerini dusunuyordum. Bugun 15.gunum Emre Ilhan'a ameliyat oldum. Korktugum hicbirsey basima gelmedi. Bilseydim daha once olurdum, bunca sene dusunmezdim...

laam , bu cümlelerin gerçekten biraz içime su serpti , teşekkürler. peki 15 günün ardından kendini nasıl hissediyorsun. Burnundan memnunmusun ? İstediğin gibi oldu mu ? gerçi zamanla oturuyor diyorlar ama yine bi fikrin vardır sanırım

canım boyle olması hoş olmamıs tabıkıde cunku dedıgım gıbı hastayla doktorun dıyologu bu estetık ıslerınde pek onemlıdır , basarılı bır sonuca ulasmak ıcın en gereklı yoldur denebılır ..
ben sadullah karun a olmustum amelıyatımı ,memnunumda şükür! tabi bandajlarım cıkınca daha ıyı anlasılacak ... ama bak canım dedıgım gıbı bızım ıcın guven verebılecek bır doktor sana guven vermeyebılır.bence, sen arastırmalarını yapıp uygun gordugun doktorlarala yuzyuze gorusmeye gıtmelısın,gerekırse bunu bırcok defa yapmalısın ve kendın ıcın en dogru olacagına ınandıgın bırısıne karar vermelısın.
daha once de dedıgım gıbı canım bu iş doktorun ünlü olmasına yada başkasının lafına pek bakmaz onemlı olan senin o doktora duyacagın guvendır eger bunu saglayamazsan ,sonucu mutlu ve basarılı bır operasyon gecırmen zor olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…