Kizlar size bi sorum olacak.Relg doneminde burun estetigi olurmu? bilen var mi
merhaba arkadaşlar.şimdi ilk defa girdim buraya.benim ameliyatımın 10.günü oldu ve moralim çok bozuk çok pişmanım şuan.inşallah geçer.doktorum şuan ödem var diyo ama ben inanamıyorum,çünkü dokununca bi et değil kemik geliyor ele.kemiğin nesi inecek anlayamıyorum.önden bakınca çok kalın,özellikle iki gözümün arası.bu geçicek mi gerçekten.şimdiden 2.ameliyatı düşünmeye başladım.hergün ağlıyorum..
CADIARZU bende burun ameliyatı olucam arkadaşlar ama buradaki yorumları okuyunca inanın çok korktum :bbo: yani ağrılar , sızılar , morluklar , şişlikler ...... :1shok: Bi de istediğim gibi olmazsa , al başına belayı , korkuyorum walla kendime bişey yaparım diye :1no2: Şu son yorumlarda yeni ameliyat olmuş arkadaşlardan biraz da olumlu cümleler duysam , içim rahatlayacak bilmiyorumkismile
benim ameliyatım iki hafta sonra inşallah - bir aksilik çıkmazsa.
yorumları okudukça bir an önce ameliyat olmak istiyorum. sonucu merakla bekliyorum.
sizinle paylaşmadan edemedim.
Hemen kurayım canım :))
Ben ameliyat olalı 8 gün oluyor, ne ağrı ne sızı hiç bir acı hissetmedim, e şişlik oluor onu da en fazla birgün çekiyosun sonrasında hızla iyileşyirosun tabi bunun yapıylada alakası var.. Ama söylediğim gibi hafta içinde bi çok şeyden kurtulmuş oluyosun :)) Sormak istediğin şeyler olursa yaz bilgilendiririm..zemuszemus
Nehiyy canım, sen atlatmışsın çok geçmiş olsun a.s. umarım burnun hayalindeki gibi olur. Senin önceki yorumlarını da okudum. Ameliyat öncesi ve sonrası........ Sanırım bu konuda epey araştırma yapmışsın ve nihayet ameliyatını da olmuşsun , Hayırlı olsun darısı başıma. Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinicem canım. Benim ameliyat tarihim 10 gün sonra. Burnumda epey kemerli. Doktorum ünlü biri ama çok ilgisiz. Sanırım nasıl olsa meşhurum ve hastam çok diye düşünüyor. CADIARZU Senin doktorunla diyaloğun nasıl ? ameliyat öncesi sana doyurucu bilgi verdi mi ? Malum bu estetik ameliyatlar aynı zamanda psikoloji ile de ilgili. Yani ben ameliyatımı olmuşum psikolojim bozulmuş ne anlamı kalacak... ;ki bir sürü acı da hissediliyormuş ? Moralim çok kötü . resmen korkuyorum :çok üzgünüm:
canım bence cok fazla emın degılsen bıraz daha dusun derım ben.
sonucta cok muhım bır karar bu ve amelıyat kararı kadar tabı doktor secımı de onemlı estetık amelıyatlarda en onemlısı doktoruna ısınman ve onun senın ıcın ıyı bır seyler cıkaracagına ınanmak olduguna ınanıyorum.
ben de 1 bucuk hafta evvel amelıyat oldum , benım doktorum oyle tanınmıs bırı falan da degıldı ama benım ıcım ona ısındı ben ona inandım ve amelıyatımı tereddutsuz oldum.
anlayacagın bence doktoruna guvenmek ınanmak onemlı.bırısının guvendıgıne sen guvenemeyebılırsın o sebeple kendın ınanacagın bır ınsanı tercıh etmelısın sırf unlu bır doktor dıye de bu moralle o masaya yatmak zorunda degılsın.
ınsallah en ıyı sonucu alırsın tatlımmmma.s.
Ben de senin dusunduklerini dusunuyordum. Bugun 15.gunum Emre Ilhan'a ameliyat oldum. Korktugum hicbirsey basima gelmedi. Bilseydim daha once olurdum, bunca sene dusunmezdim...CADIARZU bende burun ameliyatı olucam arkadaşlar ama buradaki yorumları okuyunca inanın çok korktum :bbo: yani ağrılar , sızılar , morluklar , şişlikler ...... :1shok: Bi de istediğim gibi olmazsa , al başına belayı , korkuyorum walla kendime bişey yaparım diye :1no2: Şu son yorumlarda yeni ameliyat olmuş arkadaşlardan biraz da olumlu cümleler duysam , içim rahatlayacak bilmiyorumkismile
canım bence cok fazla emın degılsen bıraz daha dusun derım ben.
sonucta cok muhım bır karar bu ve amelıyat kararı kadar tabı doktor secımı de onemlı estetık amelıyatlarda en onemlısı doktoruna ısınman ve onun senın ıcın ıyı bır seyler cıkaracagına ınanmak olduguna ınanıyorum.
ben de 1 bucuk hafta evvel amelıyat oldum , benım doktorum oyle tanınmıs bırı falan da degıldı ama benım ıcım ona ısındı ben ona inandım ve amelıyatımı tereddutsuz oldum.
anlayacagın bence doktoruna guvenmek ınanmak onemlı.bırısının guvendıgıne sen guvenemeyebılırsın o sebeple kendın ınanacagın bır ınsanı tercıh etmelısın sırf unlu bır doktor dıye de bu moralle o masaya yatmak zorunda degılsın.
ınsallah en ıyı sonucu alırsın tatlımmmma.s.
Ben de senin dusunduklerini dusunuyordum. Bugun 15.gunum Emre Ilhan'a ameliyat oldum. Korktugum hicbirsey basima gelmedi. Bilseydim daha once olurdum, bunca sene dusunmezdim...
crazy arkadaşım , evet emin değilim.. Ya doktorumla diyalog bile kuramadık ki, adam sadece hemşirelerini muhatap ediyor ( ünlü ya ) :umursamaz: Nereden ısınacam sadece iki kelime etti o kadar hatta yüzüme uygun tasarım bile yapmadı. Yanında çalışanları diyor ki , O işini bilir, :uhm: ama buradaki başka arkadaşlardan da aynı ilgisizlikle alakalı şikayetleri duydum. Çok karasızım ve üzgün :çok üzgünüm: Senin doktorun kimdi. Tavsiye edermisin bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim , çünkü hala geri dönme şansım var. mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?