canım boyle olması hoş olmamıs tabıkıde cunku dedıgım gıbı hastayla doktorun dıyologu bu estetık ıslerınde pek onemlıdır , basarılı bır sonuca ulasmak ıcın en gereklı yoldur denebılır ..
ben sadullah karun a olmustum amelıyatımı ,memnunumda şükür! tabi bandajlarım cıkınca daha ıyı anlasılacak ... ama bak canım dedıgım gıbı bızım ıcın guven verebılecek bır doktor sana guven vermeyebılır.bence, sen arastırmalarını yapıp uygun gordugun doktorlarala yuzyuze gorusmeye gıtmelısın,gerekırse bunu bırcok defa yapmalısın ve kendın ıcın en dogru olacagına ınandıgın bırısıne karar vermelısın.
daha once de dedıgım gıbı canım bu iş doktorun ünlü olmasına yada başkasının lafına pek bakmaz onemlı olan senin o doktora duyacagın guvendır eger bunu saglayamazsan ,sonucu mutlu ve basarılı bır operasyon gecırmen zor olacaktır..
Çok haklısın canım , yani ünlü olması değil de tecrübelidir diye ben bu doktoru seçtim ama hiç ısınmadım . Ağzından kerpetenle bile laf alamıyoruz. :çok üzgünüm: En iyisi senin dediğin gibi ben birkaç dr. dolaşayım. Sağol canım tavsiyelerin için a.s.
merhaba, benim doktorum kbb ve fakültede. ben öncelike bademcik ameliyatı geçirdim ve inanılmaz memnun kaldım. o yüzden tereddütsüz burun ameliyatına gireceğim. hem sağlık açısından hem de görüntü olarak işlemler yapılacak. doktorla çok fazla görüşme konuşma inkanım olmadı ama içim çok ısındı. - ve her aksi durumda destek olacağını biliyorum.
slm bayanlar bende burun ameliyatı oldum 12.günüm yarın bantlarım alınacak bantlar baskı uygulayıp şişmeyi engelliyor diye biliyorum bantlar alınınca baya şişlik olacağını duydum sizde böle bir durum oldumu bantlar alınınca şişlik ne kadar sürdü aydınlatırsanız sevinirim
canım benim ilk ameliyatım bademcik idi ve ssk karşıladı. 3 ay önce oldum. o zaman nefes alma probleminden dolayı burun ameliyatı da olmalısın demişti doktorum ki ben bunu zaten biliyordum. daha önce çekirge ssk da da aynı şeyi söylemişlerdi ama ben pek yanaşmamıştım. şimdi ki doktorum uludağ üniversitesinde ve martın başında ameliyat günüm. ama hiç fiyat konuşmadık. çünkü biliyorum ki ben bunu özel bir yerde yaptırsam kesinlikle daha pahalıya gelecek. ssk hastanesi zaten estetiği karşılamaz. burası bari tam teşekküllü bir hastane. sonuçta doktorumdan çok memnunum. kalkıp da bana 10 binlik bir fatura çıkarmaz. ne de olsa fakülte. benim sağlık + estetik olacağı için ssk + özel olacak büyük ihtimal. ssk lı olarak başvurduğum için hastaneye bana 2 ay öncesinden ameliyat tarihimi vermişlerdi. dediğin gibi ben fakültedeki doktorlara çok güvenirim
cccCANANccc tez zamanda umarım sen de içine sinen doktoru bulabilirsin. benim doktorumu bulabilmem büyük bir şans oldu. ben ssk da yaptırsaydım bir daha estetik amaçlı kesinlikle niyetlenmezdim bıçak altına yatmaya, güvenemezdim. ama ikisi bir arada olunca süper oldu. inşallah heppimizin dilediği gibi olur sonuçlar. en kısa zamanda geçirmek dileği ile.
merhaba arkadaşlar.şimdi ilk defa girdim buraya.benim ameliyatımın 10.günü oldu ve moralim çok bozuk çok pişmanım şuan.inşallah geçer.doktorum şuan ödem var diyo ama ben inanamıyorum,çünkü dokununca bi et değil kemik geliyor ele.kemiğin nesi inecek anlayamıyorum.önden bakınca çok kalın,özellikle iki gözümün arası.bu geçicek mi gerçekten.şimdiden 2.ameliyatı düşünmeye başladım.hergün ağlıyorum..
Bayanlar;
Ben tam 1 sene önce Barış Çakıra ameliyat oldum.
Hekimde ,hastanede süperdi.
Şu anki amliyat parası herşey dahil 5.000 Tl.
Muhakkak tanışın,fikir alın derim.
Nilay
kızlar merhaba, tecrubelerinize ihtiyacım var. martın başında burun ameliyatı oluyorum. ameliyat olmadan önce dişlerime baktırayım dedim. yapılacak dolgularım çıktı ve en önemlisi 3 tane 20 lik dişim varmış. bunlardan bir tanesi kistleşmiş. kistleşmiş olan dişi ameliyatla çıkarmak zorunda kalacaklar. ben ondan dolayı şimdi ameliyat olsam ardından ilaç kullanmak gerekecek ki doktorlar bunu önermiyor. özellikle belirtiyorlar ameliyat öncesi ilaç kullanılmasın diye. size sorum ben bu diş ameliyatını burun ameliyatı sonrası yaptırsam acaba burnum zarar görür mü. böyle bir ikileme düşen var mı acaba aranızda. çok arada kaldım. yani burun ameliyatı sonrası ağzımı kocaman açsam bir zararı olur mu, burun zedelenebilir mi. sonuçta yirmilik diş. ha deyince çıkmaz ki, biraz zorlar.
böyle bir çıkmaza giren varmıydı aranızda rakadaşlar.
arkadaşlar burnunu önden daralttıran var mı? önerir miisniz? memnun musunuz bir de ilerde sorun çıkabilir mi ya da nefes konusunda daralınca bir problem oluyor mu... bir sürü soru var aklımda. yaptıranlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?