Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok haklısın canım , yani ünlü olması değil de tecrübelidir diye ben bu doktoru seçtim ama hiç ısınmadım . Ağzından kerpetenle bile laf alamıyoruz. :çok üzgünüm: En iyisi senin dediğin gibi ben birkaç dr. dolaşayım. Sağol canım tavsiyelerin için a.s.

:) kendin için en dogru kararı sen verırsın canım , hadi güzel burunlara...a.s.

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim hihoyyyt bende esteik olmayı düşünüyorum. ıstanbul m. köyde çevre hastanesi varmış, doktorları çok iyi diye duydum. Birde oradan randevu al bence ...

Son düzenleme:
merhaba, benim doktorum kbb ve fakültede. ben öncelike bademcik ameliyatı geçirdim ve inanılmaz memnun kaldım. o yüzden tereddütsüz burun ameliyatına gireceğim. hem sağlık açısından hem de görüntü olarak işlemler yapılacak. doktorla çok fazla görüşme konuşma inkanım olmadı ama içim çok ısındı. - ve her aksi durumda destek olacağını biliyorum.

slm bayanlar bende burun ameliyatı oldum 12.günüm yarın bantlarım alınacak bantlar baskı uygulayıp şişmeyi engelliyor diye biliyorum bantlar alınınca baya şişlik olacağını duydum sizde böle bir durum oldumu bantlar alınınca şişlik ne kadar sürdü aydınlatırsanız sevinirim

Hayırlısı olsun arkadaşım. a.s. Ya bak sen ne güzel doktoruna güveniyorsun.İşte bu çok güzelll. Arkadaşım doktorunun ismi ne idi. Fakülte derken uludağ üniversitesi tıp fakültesinde mi ameliyat olacaksın ? Oranın doktorları çok iyi deniliyor. Ameliyatının maliyeti ne olacak ?

Merhaba sunbul ! Geçmiş olsun , yeni burnun hayırlı olsun canım a.s. Senin doktorun kim öğrenebilirmiyim ? Ameliyatın nasıl geçti ? Doktorundan memnun kaldı mı ? Genel olarak hastaları ile ilgisi nasıl ? Bu ilgi ameliyat öncesi ve sonrası da olmalı. Bu çok önemli

Bu soruları kaç kişiye sordum bilemiyorum :uhm: Ama inanın arkadaşlar doğru doktoru bulana kadar sormaya devam edeceğim guclubacismile

canım benim ilk ameliyatım bademcik idi ve ssk karşıladı. 3 ay önce oldum. o zaman nefes alma probleminden dolayı burun ameliyatı da olmalısın demişti doktorum ki ben bunu zaten biliyordum. daha önce çekirge ssk da da aynı şeyi söylemişlerdi ama ben pek yanaşmamıştım. şimdi ki doktorum uludağ üniversitesinde ve martın başında ameliyat günüm. ama hiç fiyat konuşmadık. çünkü biliyorum ki ben bunu özel bir yerde yaptırsam kesinlikle daha pahalıya gelecek. ssk hastanesi zaten estetiği karşılamaz. burası bari tam teşekküllü bir hastane. sonuçta doktorumdan çok memnunum. kalkıp da bana 10 binlik bir fatura çıkarmaz. ne de olsa fakülte. benim sağlık + estetik olacağı için ssk + özel olacak büyük ihtimal. ssk lı olarak başvurduğum için hastaneye bana 2 ay öncesinden ameliyat tarihimi vermişlerdi. dediğin gibi ben fakültedeki doktorlara çok güvenirim

Katılıyorum canım sana. Ameliyatın başarılı bir şekilde geçer ve hayırlı olur inşaallah. a.s. Evet fakulte doktarları çok iyi zaten sende aynı doktorla tecrübe yaşamışsın. Ama sanırım senin durumun benden biraz farklı. Çünkü sende sağlık problemi var. Yani benim sadece estetik amaçlı olduğu için fakulteye gitmem doğru olmaz sanırım . Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim a.s

cccCANANccc tez zamanda umarım sen de içine sinen doktoru bulabilirsin. benim doktorumu bulabilmem büyük bir şans oldu. ben ssk da yaptırsaydım bir daha estetik amaçlı kesinlikle niyetlenmezdim bıçak altına yatmaya, güvenemezdim. ama ikisi bir arada olunca süper oldu. inşallah heppimizin dilediği gibi olur sonuçlar. en kısa zamanda geçirmek dileği ile.

:çok üzgünüm: İnşaallah canım inşaalah . Yani ben doktorumu bir bulsam....... Bir tane doktora kapora bile verdim ama hiç ilgilenmiyor. Lütfen benim için dua ette doğru doktorumu bulabileyimmm :Saruboceq:

BETÜL siz İzmiremi ameliyat oldunuz. Hangi Dr. yaptı ameliyatınızı bilgiverebilirseniz sevinirim. Tşkler

ya bişey sorcam. benim burnum şekil açısından iyi seviyorum ama büyük... bunun böyle şekil bozulmadan küçültülmesi mümkümü? nası olarki?

Bayanlar;
Ben tam 1 sene önce Barış Çakıra ameliyat oldum.
Hekimde ,hastanede süperdi.
Şu anki amliyat parası herşey dahil 5.000 Tl.
Muhakkak tanışın,fikir alın derim.
Nilay

Bayanlar;
Ben tam 1 sene önce Barış Çakıra ameliyat oldum.
Hekimde ,hastanede süperdi.
Şu anki amliyat parası herşey dahil 5.000 Tl.
Muhakkak tanışın,fikir alın derim.
Nilay

Teşekkürler canım :uhm: birz pahalıymış ama yine de gidip görüşmek gerek tabi. Eğer sonuç çok güzel olacaksa borca girmeye değer bence bilmiyorumkismile

kızlar merhaba, tecrubelerinize ihtiyacım var. martın başında burun ameliyatı oluyorum. ameliyat olmadan önce dişlerime baktırayım dedim. yapılacak dolgularım çıktı ve en önemlisi 3 tane 20 lik dişim varmış. bunlardan bir tanesi kistleşmiş. kistleşmiş olan dişi ameliyatla çıkarmak zorunda kalacaklar. ben ondan dolayı şimdi ameliyat olsam ardından ilaç kullanmak gerekecek ki doktorlar bunu önermiyor. özellikle belirtiyorlar ameliyat öncesi ilaç kullanılmasın diye. size sorum ben bu diş ameliyatını burun ameliyatı sonrası yaptırsam acaba burnum zarar görür mü. böyle bir ikileme düşen var mı acaba aranızda. çok arada kaldım. yani burun ameliyatı sonrası ağzımı kocaman açsam bir zararı olur mu, burun zedelenebilir mi. sonuçta yirmilik diş. ha deyince çıkmaz ki, biraz zorlar.
böyle bir çıkmaza giren varmıydı aranızda rakadaşlar.

doktoruna danış derim ama şunu belirteyim burun amelyatından hemen sonra dıs amelıyatı olamazsın cunku agzını bıle tam acamayabılıyorsun ılk 2 hafta.nerdeyse.1 ay olucak bnm dıslerımı bıle dıkkatlı fırcalıorm.agzımı kocaman acamıorm yanlara dogru acarken burnum hıssedıo cunku cılt gerıldıkce.

arkadaşlar burnunu önden daralttıran var mı? önerir miisniz? memnun musunuz bir de ilerde sorun çıkabilir mi ya da nefes konusunda daralınca bir problem oluyor mu... bir sürü soru var aklımda. yaptıranlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

cnmm benim burun ucum yayvandııı genişti..daraltıldıı yani burun ucumu toparladıı..şimdilik bi sorun yokkk herşey yolundaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…