cnmm benim burun ucum yayvandııı genişti..daraltıldıı yani burun ucumu toparladıı..şimdilik bi sorun yokkk herşey yolundaaa:)
bu daraltma sadece ucunda mı oluyor? peki yüzüne yakıştı mı yani benim geniş bi yüzüm var yakışmaz diye korkuyorum açıkçası
kızlar merhaba, tecrubelerinize ihtiyacım var. martın başında burun ameliyatı oluyorum. ameliyat olmadan önce dişlerime baktırayım dedim. yapılacak dolgularım çıktı ve en önemlisi 3 tane 20 lik dişim varmış. bunlardan bir tanesi kistleşmiş. kistleşmiş olan dişi ameliyatla çıkarmak zorunda kalacaklar. ben ondan dolayı şimdi ameliyat olsam ardından ilaç kullanmak gerekecek ki doktorlar bunu önermiyor. özellikle belirtiyorlar ameliyat öncesi ilaç kullanılmasın diye. size sorum ben bu diş ameliyatını burun ameliyatı sonrası yaptırsam acaba burnum zarar görür mü. böyle bir ikileme düşen var mı acaba aranızda. çok arada kaldım. yani burun ameliyatı sonrası ağzımı kocaman açsam bir zararı olur mu, burun zedelenebilir mi. sonuçta yirmilik diş. ha deyince çıkmaz ki, biraz zorlar.
böyle bir çıkmaza giren varmıydı aranızda rakadaşlar.
BETÜL siz İzmiremi ameliyat oldunuz. Hangi Dr. yaptı ameliyatınızı bilgiverebilirseniz sevinirim. Tşkler
kızlar merhaba benim 15. günüm sigarayla ilgili biraz baktım foruma ama beceriksizim galiba birşey bulamadım :S sigara içmeye ne zaman başlayabilirim doktorum bırakmamı çok istiyor ve durmadan 3 ay içmiceksin diyorbirde burunda ödem tutuyormu sigara o yüzden biraz da sözüne uymak istiyorum ama ne zaman içsek sorun olmaz bilen varmı acaba ?
arkadaşlar Onur Erola ameliyat olan var mı? deneyimlerinizi paylaşabilirmiyiz?
arkadaşlar herkese öncelikle mrb.bende siteye yeni üye oldum. opr.dr.abdulkadir göksel den randevu aldım ve burun içinde etlerimin şişik olduğunu lazerle bunları küçültüceğini ve yapmışken burnumdaki kemeri törpüleyip şekil vericeğini söyledi.tampon kullanmıyormuş tampon kullanmadan nasıl oluyor tam anlamadım?ağrı yok denecek kadar az olucağını söyledi central park hastanesinde ameliyatı yapıyormuş.ben çok korkak bir insanım bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.herkesi öptmm
Ne zaman oldun, memnunmusun? mümkünse fotoğrafını görebilirmiyim? başlangıçtaki burnun düzgünmüydü? Biraz anlatırmısın?
arkadaşlar herkese öncelikle mrb.bende siteye yeni üye oldum. opr.dr.abdulkadir göksel den randevu aldım ve burun içinde etlerimin şişik olduğunu lazerle bunları küçültüceğini ve yapmışken burnumdaki kemeri törpüleyip şekil vericeğini söyledi.tampon kullanmıyormuş tampon kullanmadan nasıl oluyor tam anlamadım?ağrı yok denecek kadar az olucağını söyledi central park hastanesinde ameliyatı yapıyormuş.ben çok korkak bir insanım bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.herkesi öptmm
emre ilhan inanilmaz dogal burun yapiyor. ben cok mutluyum. ona gidin derim.
cnm bi arkadaşım ameliyat oldu abdülkadir göksele..bende kendi burnum için görüşmüştüm.bayan burunlarını kötü yapıyo adam.yapan arkadaşım hiç memnun diil ve başka bi doktora revizyon olcak.bende ona yaptırmadım o yüzden.ona gitme derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?