Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnmm benim burun ucum yayvandııı genişti..daraltıldıı yani burun ucumu toparladıı..şimdilik bi sorun yokkk herşey yolundaaa:)

bu daraltma sadece ucunda mı oluyor? peki yüzüne yakıştı mı yani benim geniş bi yüzüm var yakışmaz diye korkuyorum açıkçası

bu daraltma sadece ucunda mı oluyor? peki yüzüne yakıştı mı yani benim geniş bi yüzüm var yakışmaz diye korkuyorum açıkçası

cnmmm burun ucum daraldıı kemik egriligi vardı o düzeltildi hafif törpülendii:)doktor zaten yüzüne orantılı yaparrr aşırı küçültemezzz :)

benim de ucu daraldi.. emre ilhan yapti... eskisinden cok cok daha iyi nefes aliyorum.
burun ucu ile ilgili degil nefes alman..

ewet canım bu aralar bende bunu düşünüyorum malesef...aslında geçen yaz gittiğimde diş hekimim çekilmesi gerektiğini söylemişti ama ben korktuğum için 20lik diş çekiminden, erteliyordum sürekli...ameliyat olalı 2ay falan oldu we ara ara sızlamaya başladı 20lik dişim..açıkcası göze alamıyorum bu durumdayken diş çekimini ki helede 20lik olunca biraz daha çekimi zor olan bi durum olabilio...cuma günü kontrole gittiğimde sormayı düşünüyorum doktoruma bi sakıncası olurmu diye...burdanda tekrar paylaşırım ne dediğini doktorumun...çektir dese bile ben korkuorum yaaa:uhm:

BETÜL siz İzmiremi ameliyat oldunuz. Hangi Dr. yaptı ameliyatınızı bilgiverebilirseniz sevinirim. Tşkler

merhaba
ben izmirde ekol hastanesinde CEM KARAS a oldum.şuan şişliklerim baya indi 19.günümdeyim.daha da inmesini umuyorum.kesin yorumlarımı 1 ay sonra yapacağım.

kızlar merhaba benim 15. günüm sigarayla ilgili biraz baktım foruma ama beceriksizim galiba birşey bulamadım :S sigara içmeye ne zaman başlayabilirim doktorum bırakmamı çok istiyor ve durmadan 3 ay içmiceksin diyor birde burunda ödem tutuyormu sigara o yüzden biraz da sözüne uymak istiyorum ama ne zaman içsek sorun olmaz bilen varmı acaba ?

kızlar slm benimde bir sorum olacak gözlük takmaya daha doğrusu güneş gözlüğü takmaya nezaman başladınız.benim 1 ay oldu takmaya başlasam diyorum nasıl olsa sürekli takılı duran bişey değil sizce ?

Kızlar benimde ameliyat olalı yaklaşık 50 gün olacak.Burnumun ucu bazen çok şiş oluyor.Ne bileyim moralim bozuluyor.Acaba şişmidir gerçekten daha?Sanki bi şişiyo bi iniyo gibi.

cnm aslında sigara ile ilgili bilgim yok ama sana tecrübemden yola cıkarak sunu diyebilirim burnun geçmesi oturması en az 3 ay doktorunun dediği gibi ve bildiğim kadarı ile sigara bu süreci uzatıor. ben kullanmıorm ama forumda gezinirken yazanlardan görmüştüm yannış hatırlamıorsam. sanki bana 15. gün cok erken geldi sana bilgisi olan arkadaslar daha net bilgi verir aslında. ama sanki ne kdr geç o kdr iyi gibi gelio bana. nacizane fikrim.eyvahedigeldismile
cok geçmiş olsun cnm :) :1rolleyes:

arkadaşlar herkese öncelikle mrb.bende siteye yeni üye oldum. opr.dr.abdulkadir göksel den randevu aldım ve burun içinde etlerimin şişik olduğunu lazerle bunları küçültüceğini ve yapmışken burnumdaki kemeri törpüleyip şekil vericeğini söyledi.tampon kullanmıyormuş tampon kullanmadan nasıl oluyor tam anlamadım?ağrı yok denecek kadar az olucağını söyledi central park hastanesinde ameliyatı yapıyormuş.ben çok korkak bir insanım bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.herkesi öptmm

Ne zaman oldun, memnunmusun? mümkünse fotoğrafını görebilirmiyim? başlangıçtaki burnun düzgünmüydü? Biraz anlatırmısın?

ici delik silikon tampon kullaniyorlar...

Ne zaman oldun, memnunmusun? mümkünse fotoğrafını görebilirmiyim? başlangıçtaki burnun düzgünmüydü? Biraz anlatırmısın?

Yaklaşık 1 ay önce oldum canım
evet çok memnunum. fotoğraflarımı da albüm yaptım ordan bakabilirsin

burnumun eski halini de ekliycem birazdan albüme

cnm bi arkadaşım ameliyat oldu abdülkadir göksele..bende kendi burnum için görüşmüştüm.bayan burunlarını kötü yapıyo adam.yapan arkadaşım hiç memnun diil ve başka bi doktora revizyon olcak.bende ona yaptırmadım o yüzden.ona gitme derim ben

emre ilhan inanilmaz dogal burun yapiyor. ben cok mutluyum. ona gidin derim.

merhaba arkadaşlar
benim önemli bi sorum var tecrübelilerin dikkatineee yardıım lütfen
14 ocak ta ameliyat oldum nerdeyse 40 gun ama hala sert burnum ve içini kulak pamuk çubuklarıyla temizlemek zorunda kalıyorum hatta cubuğu baya bi diplere sokmaya calışıyorum yoksa temizlenmiyo cunku acaba bi sorun oluyomu bide sag burun içinde hafif sert bi et cıkıntısı var bu nedir buna benzer problem yaşayan oldumu ? tşk şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…